Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Aanbiedingen en last-minutes

Profiteer van onze aanbiedingen op fietsvakanties en wandelvakanties. Op deze pagina vindt u extra voordelige last-minutes naar populaire bestemmingen. Ook vindt u hier tijdelijke acties, waarbij u bijvoorbeeld profiteert van kortingen of extra's voor uw vakantie. Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons op Facebook of schrijf u (onder de aanbiedingen) in voor onze nieuwsbrief.

keuze uit 0 vakanties

Veilig Vroeg Boeken spelregels:

  • 10% korting op het boekingsbedrag (m.u.v. vluchten, fietsen, verzekeringen, toeslagen & andere extra’s). Alleen op de basisprijs van de vakantie.
  • Indien er een negatief reisadvies door de Belgische of Nederlandse overheid wordt afgegeven binnen 2 weken voor vertrek: kosteloos annuleren en gegarandeerd geld terug! (M.u.v. vluchten; hier volgen wij de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij)
  • Kosteloos omboeken naar een andere datum of reis in 2021 tot een maand voor vertrek zonder opgaaf van reden (M.u.v. vluchten; hier volgen wij de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij)
  • Korting en voorwaarden zijn geldig op alle boekingen die gemaakt zijn tussen 27-11-2020 en 31-12-2020

vroegboekkorting
Bekijk alle fietsvakanties Bekijk alle wandelvakanties

Verdien € 100 bij uw volgende boeking!

Boek u voor 6 juli een vakantie die buiten ons nieuwe Benelux+ aanbod valt, dus naar bestemmingen die wat verder van huis liggen, dan ontvangt u € 100,- korting op het boekingsbedrag.

Let op het Benelux+ logo. Staat het logo niet bij de gevonden vakantie? Dan ontvangt u tot 6 juli de € 100,- korting. Deze actie loopt van 19 juni 2020 t/m 5 juli 2020 en kan niet gecombineerd worden met andere acties.


verdien € 100,-

Inspiratie opdoen?

Voordat u boekt eerst inspiratie opdoen?
Bekijk deze populaire fiets- en wandelvakanties, gesorteerd op thema!

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees wat reizigers vertellen over hun reizen met Eigenwijze Reizen:

Lees ervaringen

keuze uit 0 vakanties

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8.5