Fietsvakantie Antillen

Met een fietsvakantie op de Antillen combineert u ontspanning en activiteit op een prettige manier. Dankzij het tropische klimaat kunt u het hele jaar door fietsen op de eilanden in het Caribisch gebied. Met Eigen-Wijze Reizen verkent u per fiets de heerlijke eilanden Curaçao en Bonaire. U verblijft in goede hotels en wij vervoeren uw bagage tijdens alle fietstochten. Ook is er de mogelijkheid uw fietsreis op de Antillen te verlengen met een verblijf op het tropische Aruba. Bekijk hieronder ons reisaanbod op de Antillen.

Fietsvakantie Antillen

Een fietsvakantie in Antillen

Ontdek de prachtige Antillen met de fiets en geniet van deze twee indrukwekkende eilanden. Beide eilanden zitten vol bezienswaardigheden. Van de geschiedenis tot aan de architectuur en de sfeervolle pleintjes. Kom meer te weten over de eilanden en boek vandaag nog een actieve en interessante fietsvakantie op de Antillen. 

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Antillen.

 

Bezienswaardigheden in Antillen


 • Bezoek het sfeervolle en gezellige Pietermaai in het centrum van Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. 
   
 • Proef de sfeer van Curaçao en bezoek Punda om via de Emmabrug (pontjesbrug) de St. Annabaai over te steken. 
   
 • Bezoek in Otrobanda, Curaçao,  het slavenmuseum. 
   
 • Maak kennis met de gezellige hoofdstad van Bonaire, Kralendijk
   
 • Bij het Gotomeer, een schitterend zoutwatermeer in Bonaire, bestaat er de kans om oranjerode Caribische flamingo’s te zien. 
   
 • Het Nationale Park Washington Slagbaai in Bonaire, ontstaan uit twee voormalige plantages. 
   
 • De kleine slavenhutjes bij de zoutpannen, een monument in Bonaire als herinnering aan de koloniale tijd. 
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Antillen

Populaire fietsvakanties in Antillen

 

Fietsvakantie Nederlandse AntillenFietsvakantie Antillen: Curaçao en Bonaire

Tijdens een 9-daagse trektocht verkent u te fiets deze prachtige eilanden in het Caribisch gebied. U arriveeert op Curaçao, waar u verblijft in de hoofdstad Willemstad en een boeiende rondrit maakt over het eiland. Daarna maakt u een korte vlucht naar Bonaire, waar u meerdere prachtige fietstochten maakt over het eiland. 

Uw fietsvakantie op de Antillen kan op diverse manieren verlengd worden: Bonaire is een heerlijke bestemming voor duikers en windsurfers. Ook snorkelen is hier prachtig. Uw vakantie kan ook verlengd worden met een verblijf op Aruba, dat bekend staat om het strandleven, of op Curaçao, waar u nog wat langer kunt genieten van de Antilliaanse cultuur en/of de stranden.

Tip: vanwege het klimaat in het Caribisch gebied (zonnig en met een flinke wind) adviseren we u 's morgens te fietsen en 's middags te genieten in of bij het water. Deze fietsvakantie biedt u een combinatie van actief bezig zijn en genieten van zon, zee en strand!

» Fietsvakantie Curaçao en Bonaire

 

 

Wist u dat... Nederlandse Antillen

De ABC-eilanden Curaçao, Bonaire en Aruba vormden tot 2010 een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Al in 1986 ging Aruba verder als zelfstandig land binnen het koninkrijk. In 2010 volgden Curaçao en Sint Maarten. Vanaf dat moment gaan Saba, Sint Eustatius en Bonaire (de BES-eilanden) verder als bijzondere gemeenten, die samen het Caribisch Nederland worden genoemd. De Nederlandse Antillen als voormalig land bestaan sinds 2010 niet meer. Aruba en Curaçao zijn wél nog steeds een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

 


Vragen over fietsvakanties in Antillen

Hieronder vindt u meest gestelde vragen over fietsvakanties in Antillen:

Een fietsvakantie op de Nederlandse Antillen biedt een combinatie van prachtige eilandlandschappen, idyllische stranden, een ontspannen sfeer, gastvrije bevolking en diverse fietsmogelijkheden, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers.

Wilt u fietsen in Antillen? Dan is dit een must. Curaçao en Bonaire vindt u een prachtige fietsroute.

De fietsroutes op de Nederlandse Antillen kunnen variëren in moeilijkheidsgraad en terrein, maar er zijn zeker routes die geschikt zijn voor beginners. Op sommige eilanden, zoals Bonaire en Aruba, zijn er vlakke en gemakkelijke routes langs de kustlijn en door rustige dorpen die ideaal zijn voor beginnende fietsers. Deze routes bieden een ontspannen en plezierige fietservaring zonder al te veel hoogteverschillen. Het is altijd verstandig om de specifieke details en moeilijkheidsgraden van de fietsroutes te raadplegen voordat je op pad gaat, zodat je een route kunt kiezen die past bij jouw fietservaring en conditie. Daarnaast kun je ter plaatse informatie krijgen bij lokale toeristeninformatiepunten of fietsverhuurbedrijven om de meest geschikte routes voor beginners te vinden.


Fietsen in Antillen

Fietsen in Antillen

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen dé specialist op het gebied van wandel- en fietsvakanties. Wij organiseren individuele trektochten en standplaatsvakanties waarbij u zonder gids met uw eigen reisgezelschap op pad gaat. Gewapend met kaarten en een uitgebreide routebeschrijving vindt u zelf uw weg door de Nederlandse Antillen. Bepaal zelf uw tempo en geniet van het ultieme gevoel van vrijheid terwijl alles voor u geregeld is. Heeft u liever maatwerk? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Antillen


Fietsvakanties in Antillen keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Nazomer korting

Populair in Antillen

Curaçao en Bonaire - Antillen -

Fietsvakantie    9 dagen    standplaats

» Bekijk vakantie

Curaçao en Bonaire - Antillen

Fietsvakantie    9 dagen    standplaats

Herfst Winterzon Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets GPS
 • Boutique Hotel 't Klooster (Curaçao), Eden Beach Resort (Bonaire)
 • Willemstad, Kralendijk, Rincon
 • Een tropische verrassing met een Nederlands tintje
 • Pontjesbrug in Willemstad
 • Washington Slagbaai
 • Dagafstand 8-64 km

INCL. HUURFIETS

vanaf 1095,-