Fietsvakantie in Cambodja

In Cambodja dompelt u zich onder in een heel andere wereld! Een geweldige en veelzijdige trektocht door Cambodja is een vakantie die u niet snel zal vergeten. Zo maakt u bijvoorbeeld kennis met het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat, de majestueuze rivier Mekong en de prachtige, ongerepte kust van Zuid-Cambodja. U ontdekt gebieden waar toeristen normaal gesproken zelden of nooit komen en maakt zo écht kennis met dit indrukwekkende land. Een fietsvakantie in Cambodja staat garant voor spectaculaire landschappen, indrukwekkende natuurgebieden en een zeer interessante cultuur. Een onvergetelijke fietsvakantie? Daarvoor moet u naar Cambodja!

Fietsvakanties in Cambodja keuze uit 5 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Winterzon GPS Aanrader

Cambodja - Cambodja

Fietsvakantie — 13 dagen — trektocht

  • Hotels met bagagevervoer
  • Siem Reap, Kampong Thom, Kampong Cham, Pnom Penh, Takeo, Kep, Sihanouville
  • Ontdekkingstocht door het land van de Kmer
  • Tempelcomplex Angkor Wat
  • Ongerepte kust in het zuiden
  • Dagafstand 30-66 km

 

vanaf 2175
Bekijk
Winterzon Aanrader

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf 245
Bekijk
Winterzon

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf 375
Bekijk
Winterzon

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf 285
Bekijk
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag
Bekijk