Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie China

Nederland en China mogen dan zeer verschillend zijn, er is één duidelijke overeenkomst tussen deze landen: fietsen. De fiets is in China net zo'n vertrouwd vervoermiddel als bij ons. Met een fietsvakantie in China beleeft u dan ook niet alleen het ultieme vakantiegevoel: u neemt ook werkelijk deel aan deze totaal andere wereld. Ontdek de bijzondere cultuur, de tradities en de gewoonten van de bevolking en de schitterende natuur. Eigen-Wijze Reizen biedt u een onvergetelijke fiets trektocht door het Zuiden van China, waarbij u interessante historische plaatsen bezoekt en kennis maakt met de heerlijke regionale keuken. Bekijk hieronder ons reisaanbod.

Vakanties in China

 

Fietsvakantie in China

Fietsvakantie ChinaEigen-Wijze Reizen organiseert sinds 1986 individuele fietsvakanties. China is één van onze meest populaire verre bestemmingen, niet alleen omdat de fiets in China zo'n vertrouwd vervoersmiddel is, maar ook omdat het klimaat in de Chinese regio Yunnan het hele jaar aangenaam is. Ook voor de wintermaanden is dit deel van China een heerlijke bestemming voor een fietstrektocht. 

Met Eigen-Wijze Reizen reist u altijd individueel. Dat wil zeggen: met uw eigen reisgezelschap en zonder gids. Tijdens uw fietsvakantie gaat u op pad met een duidelijke en uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met kaarten en bent vrij uw eigen tempo te bepalen. Standaard wordt deze trektocht aangeboden met een lengte van 12 of 15 dagen, maar maatwerk, zoals bijvoorbeeld een extra overnachting of verlenging, is altijd mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Tijdens alle trektochten wordt het bagagevervoer voor u geregeld. U fietst dus niet met bagage, maar uw bezittingen worden voor u naar het volgende hotel gebracht. De hotels zijn stuk voor stuk comfortabel, gezellig en door onze eigen medewerkers voor u geselecteerd.

Trektocht ChinaBezienswaardigheden

Tijdens deze fietsvakantie brengt u een bezoekje aan de Chinese provincie Yunnan. Deze provincie staat ook wel bekend als "de eeuwige lente" en heeft een bijzonder aangenaam klimaat. U bezoekt diverse plaatsen en belangrijke bezienswaardigheden. Voorbeelden zijn:

  • De historische plaatsen Lijiang, Shaxi en Dali
  • De beroende Tijgersprong Kloof
  • De machtige Yangtze rivier
  • Een Tibetaans klooster
  • Het natuurpark Shibaoshan, met grotten en uitgehouwen beelden uit de 7e eeuw
  • Afsluitend een bezoek aan Beijing

» Trektocht Zuid-China


Fietsvakanties in China keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Zuid-China - China

Fietsvakantie    12 of 17 dagen    trektocht

Winterzon Herfst

De Tibetaanse kloosters, de werelderfgoedste­den Lijang, Shaxi en Dali, de rivier Yangtze met de prachtige, diepe Tijgerkloof, de culturele diversi­teit en de regionale keuken maken dit een bijzondere fietstocht. Geschikt voor het hele jaar.

 

 

Prijs op aanvraag