Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie China

Nederland en China mogen dan zeer verschillend zijn, er is één duidelijke overeenkomst tussen deze landen: fietsen. De fiets is in China net zo'n vertrouwd vervoermiddel als bij ons. Met een fietsvakantie in China beleeft u dan ook niet alleen het ultieme vakantiegevoel: u neemt ook werkelijk deel aan deze totaal andere wereld. Ontdek de bijzondere cultuur, de tradities en de gewoonten van de bevolking en de schitterende natuur. Eigen-Wijze Reizen biedt u een onvergetelijke fiets trektocht door het Zuiden van China, waarbij u interessante historische plaatsen bezoekt en kennis maakt met de heerlijke regionale keuken. Bekijk hieronder ons reisaanbod.

Fietsvakantie China

Een fietsvakantie in China

China is één van onze meest populaire verre bestemmingen, niet alleen omdat de fiets in China zo'n vertrouwd vervoersmiddel is, maar ook omdat het klimaat in de Chinese regio Yunnan het hele jaar aangenaam is. Ook voor de wintermaanden is dit deel van China een heerlijke bestemming voor een fietstrektocht. Boek vandaag nog een fietsvakantie in China en ontdek bezienswaardigen van het prachtige land!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in China.

 

Bezienswaardigheden in China


 • De historische plaatsen Lijiang, Shaxi en Dali
   
 • De beroende Tijgersprong Kloof
   
 • De machtige Yangtze rivier. 
   
 • Een Tibetaans klooster
   
 • Het natuurpark Shibaoshan, met grotten en uitgehouwen beelden uit de 7e eeuw. 
   
 • Afsluitend een bezoek aanhet indrukwekkende en grote Beijing
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in China

Populaire fietsvakanties in China

 

Fietsvakantie China Zuid-ChinaFietsvakantie Zuid-China

Tijdens deze interessante fietstrektocht met veel natuurschoon bezoekt u Tibetaanse kloosters, historische plaatsen zoals Lijiang, Shaxi en Dali, de beroemde Tijgersprong kloof en de machtige Yangtze rivier. Verder maakt u kennis met de voortreffelijke regionale keuken. Yunnan heeft door de hoge ligging een aangenaam klimaat voor fietsers, ideaal om China te verkennen. Het bagagevervoer en de transfers onderweg worden door een back-up car gedaan, die bij u blijft tijdens de reis.

Tijdens alle trektochten wordt het bagagevervoer voor u geregeld. U fietst dus niet met bagage, maar uw bezittingen worden voor u naar het volgende hotel gebracht. De hotels zijn stuk voor stuk comfortabel, gezellig en door onze eigen medewerkers voor u geselecteerd.

» Fietsvakantie Zuid-China

 

 

Aziatische bestemmingen

Behalve China bieden wij ook fietsvakanties naar andere populaire Aziatische bestemmingen, zoals Vietnam, Laos en Thailand. Deze bestemmingen zijn allen ook geschikt voor de wintermaanden. Maatwerk is altijd mogelijk: informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn op de hoogte van het klimaat in China en de overige Aziatische bestemmingen en kunnen u ook adviseren in een geschikte reisperiode.

 


Fietsen in China

Fietsen in China

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen dé specialist op het gebied van wandel- en fietsvakanties. Wij organiseren individuele trektochten en standplaatsvakanties waarbij u zonder gids met uw eigen reisgezelschap op pad gaat. Gewapend met kaarten en een uitgebreide routebeschrijving vindt u zelf uw weg door de Nederlandse China. Bepaal zelf uw tempo en geniet van het ultieme gevoel van vrijheid terwijl alles voor u geregeld is. Heeft u liever maatwerk? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in China


Fietsvakanties in China keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Zuid-China - China

Fietsvakantie    12 of 17 dagen    trektocht

Winterzon Herfst

De Tibetaanse kloosters, de werelderfgoedste­den Lijang, Shaxi en Dali, de rivier Yangtze met de prachtige, diepe Tijgerkloof, de culturele diversi­teit en de regionale keuken maken dit een bijzondere fietstocht. Geschikt voor het hele jaar.

 

 

Prijs op aanvraag