Fietsvakantie Thailand

Thailand ontdekken? Dát doet u met een fietsvakantie! Ontdek het land van de glimlach met een fietsreis van Eigen-Wijze Reizen. Er valt in Thailand zoveel te ontdekken: de schitterende natuur, het boeddhisme, de heerlijke Thaise keuken en de vriendelijke, gastvrije bevolking. Tijdens uw fietstochten over prima wegen geniet u van een adembenemend landschap langs talloze tempels, vruchtbare valleien en prachtige vergezichten.

Bij Eigen-Wijze Reizen heeft u de keus uit diverse fietsreizen door Thailand. Zo kunt u naar de Gouden Driehoek fietsen, of het noorden van Thailand verkennen met een trektocht rondom de vallei van Chiang Mai. Deze fietsvakanties zijn te verlengen met en verblijf in Bangkok en op de eilanden Ko Samet en Ko Lanta. Bekijk hieronder ons complete aanbod fietsvakanties in Thailand. U vindt hier ook diverse combinatietochten waarin u zowel Laos als Thailand bezoekt.

Fietsvakanties in Thailand keuze uit 6 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie — 18 dagen — trektocht

  • Hotels en resorts met bagagevervoer
  • Chiang Mai, Mae Taeng, Chiang Dao, Mae Ai Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Khong, Pak Beng, Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
  • Fietsvakantie door Thailand en Laos
  • Boottocht over de Mekong
  • Rijstplantages en mooie tempels
  • Dagafstand 23-88 km
vanaf 1995
Bekijk
Winterzon Aanrader FVW Tocht

Noord-Thailand - Thailand - Azië

Fietsvakantie — 12 dagen — trektocht

De koningssteden Chiang Mai en Chiang Rai, de Thaise glimlach, de veelzijdige keuken, de rivieren Ping, Kok en Mekong, de etnische verschillen en het Boeddhisme, alles vindt u in deze mooie fietstocht.

vanaf 1335
Bekijk
Winterzon Aanrader

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf 245
Bekijk
Winterzon

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf 375
Bekijk
Winterzon

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf 285
Bekijk
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag
Bekijk