Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Vietnam

Fietsen over rustige paadjes door het platteland? Culturele schatten ontdekken op plekken waar nooit een toerist komt? Contact met de lokale bevolking? Wie hiernaar op zoek is, kiest voor een fietsvakantie in Vietnam. Fietsvakantie-specialist Eigen-Wijze Reizen heeft een divers aanbod reizen in dit adembenemende land. Met onze fietsvakanties combineert u fietstochten door het afwisselende landschap met bezoeken aan interessante steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad. Het is ook mogelijk uw fietsvakantie te verlengen met een schitterende mini-cruise in Halong Bay. Op de trektochten overnacht u in sfeervolle en comfortabele hotels en wordt bagagevervoer voor u geregeld. Bekijk hieronder de vakanties.

Vakanties in Vietnam

 

Fietsen in Ho Chi Minh City Vietnam

De fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen in Vietnam bestaat uit een 15-daagse trektocht.  U fietst grotendeels over voormalige spoorlijnen. Bent u benieuwd naar Ho Chi Minh-stad, de grootste stad van Vietnam? Dan kunt u uw reis desgewenst verlengen met een vier- of vijfdaags verblijf in de stad die voormalig bekend stond als Saigon. 

Fietsvakantie VietnamVerlengingen in Vietnam

Tijdens uw verlenging in de wereldstad Ho Chi Minh City maakt u een citytour te fiets langs de belangrijkste bezienswaardigheden. De vijfdaagse verlenging biedt u bovendien de kans de Mekong-delta te bezoeken. 

» Bekijk de verlenging Ho Chi Minh City

Na afloop van uw fietsvakantie Vietnam kunt u heerlijk uitrusten tijdens een mooie, korte bootcruise. U vaart door de adembeneene Halong Bay.

» Bekijk de verlenging Hamoi/Halongb Bay

Fietsen in Laos en Vietnam

In ons reisaanbod vindt u ook fietsvakanties waarbij u zowel Laos als Vietnam bezoekt. Laos is misschien niet het eerste land waaraan u denkt bij het woord "fietsvakantie", maar heeft als bestemming heel veel te bieden. De ongerepte natuur, verkeersvrije wegen, schitterende boeddhistische tempels en een zeer gastvrije bevolking typeren dit land. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Aziatische cultuur en breng een bezoek aan zowel Laos als Vietnam: wij hebben enkele onvergetelijke trektochten voor u samengesteld.

Fietsvakantie Ho Chi Minh StadFietsvakantie Vietnam: vanaf 15 dagen

  • Fietsvakantie Laos en Vietnam: vanaf 15 dagen
  • Diverse verlengingen en combinatietochten mogelijk

» Vind uw fietsvakantie in Vietnam

 

Op fietsvakantie met Eigen-Wijze Reizen

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen dé specialist op het gebied van wandel- en fietsvakanties. Wij organiseren individuele trektochten en standplaatsvakanties waarbij u zonder gids met uw eigen reisgezelschap op pad gaat. Gewapend met kaarten en een uitgebreide routebeschrijving vindt u zelf uw weg in Vietnam, bepaalt u zelf uw tempo en geniet u van het ultieme gevoel van vrijheid terwijl u toch zeker weet dat alles tiptop geregeld is. Bovendien is maatwerk bij ons altijd mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

U kunt ons desgewenst ook telefonisch bereiken op: 053 - 430 3435


Fietsvakanties in Vietnam keuze uit 4 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

Prijs op aanvraag

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

Prijs op aanvraag

Verlenging Ho Chi Minh City - Vietnam

Fietsvakantie    4 of 5 dagen    trektocht

Winterzon

De fietsvakantie door Vietnam kunt u verlengen met een vier- of vijfdaags arrangement in Ho Chi Minh City. U maakt een citytour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Bij de vijfdaagse tocht maakt u ook nog een fietstocht door de Mekongdelta.  

Prijs op aanvraag

Vietnam - Vietnam

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader Herfst

Deze authentieke fietstrektocht door Vietnam is een prikkeling voor uw zintuigen. U kunt genieten van de afwisselende natuur, de bedrijvigheid in de dorpen en steden en uiteraard de veel geprezen Vietnamese keuken. De Vietnamezen zijn een vriendelijk, hardwerkend en trots volk, dat open staat voor bezoekers.

Prijs op aanvraag