Fietsvakantie Vietnam

Fietsen over rustige paadjes door het platteland? Culturele schatten ontdekken op plekken waar nooit een toerist komt? Contact met de lokale bevolking? Wie hiernaar op zoek is, kiest voor een fietsvakantie in Vietnam. Fietsvakantie-specialist Eigen-Wijze Reizen heeft een divers aanbod reizen in dit adembenemende land. Met onze fietsvakanties combineert u fietstochten door het afwisselende landschap met bezoeken aan interessante steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad. Het is ook mogelijk uw fietsvakantie te verlengen met een schitterende mini-cruise in Halong Bay. Op de trektochten overnacht u in sfeervolle en comfortabele hotels en wordt bagagevervoer voor u geregeld. Bekijk hieronder de vakanties.

Fietsvakanties in Vietnam keuze uit 4 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

vanaf 2685
Bekijk
Winterzon

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

vanaf 420
Bekijk
Winterzon

Verlenging Ho Chi Minh City - Vietnam

Fietsvakantie — 4/5 dagen — trektocht

De fietsvakantie door Vietnam kunt u verlengen met een vier- of vijfdaags arrangement in Ho Chi Minh City. U maakt een citytour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Bij de vijfdaagse tocht maakt u ook nog een fietstocht door de Mekongdelta.  

vanaf 345
Bekijk
Winterzon Aanrader FVW Tocht

Vietnam - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Deze authentieke fietstrektocht door Vietnam is een prikkeling voor uw zintuigen. U kunt genieten van de afwisselende natuur, de bedrijvigheid in de dorpen en steden en uiteraard de veel geprezen Vietnamese keuken. De Vietnamezen zijn een vriendelijk, hardwerkend en trots volk, dat open staat voor bezoekers.

vanaf 1855
Bekijk