Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Coronavirus en uw vakantie

UPDATE 04 JUNI 2020

In Nederland en België zijn deze week belangrijke besluiten genomen over het reizen in binnen- en buitenland. Omdat het op dit moment per land verschilt of en hoe er al gereisd kan worden nemen wij contact op met iedereen die tot en met 18 juni vertrekt.

De boekingen komen gelukkig weer op gang. Vanaf maandag zijn wij daarom weer langer geopend. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00

Informatie per land

Wilt u weten waar u naar toe kunt op vakantie? Via onderstaande link vindt u alle informatie met betrekking tot corona maatregelen in diverse landen.

Landenoverzicht

UPDATE 15 MEI 2020
Beste fietsers en wandelaars,

Wij kunnen onze fiets- en wandelreizen helaas nog steeds niet allemaal uitvoeren. Er zijn grote verschillen, daarom hebben wij de reizen in drie soorten verdeeld.
 
Reizen met een vlucht
Wij annuleren deze reizen met startdata tot en met 18 juni 2020
 
Reizen buiten Nederland
Wij annuleren deze reizen met startdata tot en met 8 juni 2020, tenzij de reis toch mogelijk blijkt. Wij nemen voor 31 mei 2020 contact met u op en overleggen wat er mogelijk is.
 
Reizen binnen Nederland
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, in ieder geval voor 31 mei 2020, en informeren u of de reis mogelijk is.
 
Bij annulering kunt u kiezen uit:  
  • Omboeken van de reis naar een latere datum in 2020
  • Ontvangen van een ‘Corona-voucher’ (met SGR dekking) ter waarde van het bedrag dat aan ons betaald is. Dit voucher is 1 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan voor alle reizen in ons programma worden gebruikt.


Via deze link kunt u in de brief van de ANVR van 26 maart 2020 lezen hoe de regeling werkt.
 

Iedereen met een boeking met startdatum in de genoemde periodes wordt door ons gebeld of gemaild. U hoeft ons niet te bellen, wij nemen contact met u op zodat we alle tijd voor u hebben.
 

Via onze website en Facebook pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de meest actuele informatie.


Met hartelijke groeten,
 
Het team van Eigen-Wijze Reizen

 
 
vroegboekkorting