Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Coronavirus en uw vakantie

Kosteloos omboeken in 2021

Niemand weet hoe het verder gaat met de coronacrisis in 2021. Wij gaan ervan uit dat we mede door de komst van het vaccin weer kunnen reizen in het voorjaar en de zomer. We begrijpen dat er veel vragen zijn over wat er gebeurt met een geboekte vakantie als er tegen die tijd nog corona maatregelen gelden of opnieuw worden genomen. Om deze zorgen weg te nemen mag u bij ons kosteloos omboeken als u vanwege Covid-19 niet welkom bent in uw vakantieland. U mag in dat geval omboeken naar een andere bestemming en/of andere datum, bijvoorbeeld van de Bodensee naar de Zuiderzee. Met uitzondering van treinen en  vluchten, voor tickets gelden de regels van de vervoersmaatschappij.

Bij annulering van boekingen die in 2021 gemaakt zijn, mogen geen coronavouchers meer worden uitgegeven. Wanneer omboeken niet lukt, krijgt u dus uw geld terug.

Coronamaatregelen per land

Aangezien de coronamaatregelen en restricties continu aan verandering onderhevig zijn, raden wij u aan de sites van de ministeries van Buitenlandse zaken van Nederland en België goed in de gaten te houden.

Nederland

België

Wat te doen als uw vakantiebestemming ‘code oranje’heeft gekregen? Neemt u dan contact met ons op.

Waarom een voucher accepteren? Zie hier het antwoord van de ANVR:

Download PDF corona uitleg van ANVR