Fietsroutes Utrecht

Historische steden, prachtige natuur en veel bezienswaardigheden; Utrecht heeft de fietser veel te bieden. De fietsroutes in Utrecht worden gekenmerkt door het oer-Hollandse landschap met rivieren en waterlinies. Deze op een na kleinste provincie van Nederland is ook interessant voor de cultuurliefhebber. Utrecht is rijk aan vele kastelen, steden met historische stadscentra zoals de gelijknamige hoofdstad van de provincie. Bekijk het aanbod aan fietsvakanties in Utrecht en boek uw fietsvakantie in Utrecht bij Eigen-wijze Reizen.

Fietsvakantie Utrecht

Grazende koeien, boerderijen, molens en water; Hollandser dan dit krijg je het niet. Om deze oer-Hollandse fietsroutes in Utrecht te ontdekken biedt Eigen-wijze Reizen meerdere trektochten aan in de omgeving. Zo fietst u tijdens de fietsvakantie in het Hollands waterlandschap door het waterrijke gedeelte van West-Nederland. Vanuit het startpunt in de stad Utrecht vertrekt u in de richting van het groene hart. Onderweg worden mooie natuurgebieden afgewisseld met culturele bezienswaardigheden.
Tijdens de fietsvakantie in de Hollandse waterlinie fietst u vanuit Weesp of Muiderberg langs De Vecht naar onder anderen Utrecht, Wijk bij Duurstede en Gorinchem. De fietsroutes leiden u land de vele forten en vestingsteden op de route.

Onbezorgd op weg met Eigen-wijze Reizen

Bij Eigen-wijze Reizen maken wij uw fietsvakantie wat comfortabeler. Zo hoeft u tijdens de reis niet met uw bagage te fietsen. Daarnaast hebben we de fietsroutes ook al voor u klaar staan. U krijgt van ons een uitgebreide beschrijving van de routes. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie in Utrecht. Ook de overnachtingen hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onderweg verblijft u in een van de door ons uitgezochte comfortabele hotels op de route. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie in de provincie Utrecht.

Vakanties — Fietsroutes Utrecht

Selectie van 2 vakanties

Hollands Waterlandschap - Nederland - Groene Hart

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollands Waterlandschap — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
 • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
 • Loosdrechtse Plassen
 • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
 • Dagafstand 26-56 km
vanaf 345,-

Hollandse Waterlinie - Nederland

Fietsvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollandse Waterlinie — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Weesp, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Nieuwkoop
 • Uniek verdedigingssyteem
 • Forten en vestingsteden
 • Rivieren en natuurgebieden
 • Dagafstand 44-56 km
vanaf 515,-
Nazomer korting

Prachtige fietsvakantie gehad, mooie route een aanrader.De hotels en het halfension uitstekend, op één hotel na die in Gorinchem heel slecht.Kamer en ontbijt een dikke 5,dus wij zeggen niet meer opnemen in de route zonde. Ondanks deze tegenvaller een mooie week gehad.

Reactie EWR: Het hotel in Gorinchem wordt niet meer gebruikt.

Van der Heide en Arema

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt