Fietsvakantie op de Veluwe

De Veluwe is een prachtige vakantieplek in Nederland. Het natuurgebied de Veluwe kent een rijke variatie in flora en fauna en is daardoor zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op de Veluwe kunt u heerlijk onthaasten en weer tot uzelf komen. Eigen-Wijze Reizen biedt diverse individuele fietsvakanties waarbij u de Veluwe bezoekt. Bij alle vakanties overnacht u in sfeervolle en gastvrije hotels en gaat u zelfstandig, dus zonder gids, op pad om de omgeving te verkennen.

Fietsvakantie VeluweFietsvakantie Uddel

Uddel ligt midden op de Veluwe tussen Harderwijk en Apeldoorn. Het karakteristieke landhuis Bleeke Hoeve vormt uw uitvalsbasis tijdens deze heerlijke korte fietsvakantie van vijf dagen. De Bleeke Hoeve wordt omringd door de afwisselende natuur van de Veluwe en elke ochtend na een goed ontbijt gaat u op pad voor een fietstocht in de omgeving. Daarbij bezoekt u onder andere Harderwijk, Elspeet, Otterlo en Paleis Het Loo. Een betaalbare fietsvakantie in Nederland, al vanaf € 270,- per persoon.

» Bekijk deze fietsvakantie

 

Bekijk hier onze fietsvakanties op de Veluwe:

Selectie van 1 vakantie

Uddel - Nederland - Veluwe

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Herfst Vegetarisch GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets
  • Landhuis Bleeke Hoeve
  • Otterlo, Harderwijk, Elspeet, Apeldoorn
  • De Veluwe op z'n mooist
  • Paleis en tuinen van paleis Het Loo
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Dagafstand 19-57 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 280,-
paaskorting eigen-wijze reizen

De reis was gemakkelijk te boeken online, met duidelijke omschrijving van locatie en mogelijkheden. De toegestuurde info was duidelijk en volledig. Wij hebben genoten van onze fietsvakantie in Uddel en keerden helemaal ontspannen terug naar huis.

Anoniem

/ 9.5

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt