Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Rondreis Vietnam

​Wilt u op een actieve manier kennismaken met het natuurschoon en de culturele schatten van Vietnam, dan zijn de rondreizen van Eigen-Wijze Reizen beslist een aanrader. U maakt tijdens uw rondreis kennis met de lokale bevolking, u ontdekt het platteland en komt goed bewaarde culturele schatten tegen. Daarbij combineert u fietstochten door het afwisselende landschap met bezoeken aan interessante steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad.

 

Rondreis Vietnam van Luang Prabang naar Hanoi (15 dagen-trektocht)

Tijdens deze pittige 15-daagse rondreis ziet u de grote verscheidenheid in cultuur en natuur van Vietnam. De route loopt van Luang Prabang naar Hanoi waarbij u per dag tussen de 30 en 90 kilometers aflegt. Tijdens deze rondreis overnacht u in hotels, resorts en guesthouses.

Meer over deze rondreis door Vietnam

23-daagse fietsvakantie in Laos en Vietnam

Deze fietsvakantie begint in de voormalige hoofdstad van Loas, Luang Prabang. Nadat u Luang Prabang en omgeving heeft verkend, krijgt u een transfer naar Kiu Ka Cham. Van hieruit fietst u, door één van de meest spectaculaire landschappen van Zuidoost-Azië. U overnacht tijdens deze rondreis in comfortabele hotels, guesthouses en resorts.

Meer over deze Vietnam fietsvakantie

Verlengde rondreis Vietnam; fietsvakantie en bootcruise

U kunt uw rondreis door Vietnam per fiets verlengen met een 3-daagse bootcruise van Halong Bay langs de duizenden kalkstenen eilanden die de omgeving kent. De adembenemende schoonheid van Halong Bay maakt uw rondreis tot een onvergetelijke ervaring. U maakt een citytour door Ho Chi Minh City en bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van deze mooie stad.

Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van individuele

wandel- en fietsreizen. De rondreizen van Eigen-Wijze Reizen kenmerken zich door een grote mate van zelfstandigheid, terwijl toch alles voor u geregeld is. Zo overnacht u in geselecteerde hotels en pensions, profiteert u op trektochten van bagagevervoer en gaat u op pad met een uitgebreide kaart en routebeschrijving. U kiest zelf uw eigen reisgezelschap en bepaalt zelf het tempo. Zo is een rondreis écht een vakantie.

Eigen-Wijze Reizen organiseert niet alleen rondreizen in Vietnam. Andere populaire Aziatische bestemmingen zijn bijvoorbeeld China en Thailand.

Vakanties — Rondreis Vietnam

Selectie van 4 vakanties

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

Prijs op aanvraag

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

Prijs op aanvraag

Verlenging Ho Chi Minh City - Vietnam

Fietsvakantie    4 of 5 dagen    trektocht

Winterzon

De fietsvakantie door Vietnam kunt u verlengen met een vier- of vijfdaags arrangement in Ho Chi Minh City. U maakt een citytour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Bij de vijfdaagse tocht maakt u ook nog een fietstocht door de Mekongdelta.  

Prijs op aanvraag

Vietnam - Vietnam

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader Herfst

Deze authentieke fietstrektocht door Vietnam is een prikkeling voor uw zintuigen. U kunt genieten van de afwisselende natuur, de bedrijvigheid in de dorpen en steden en uiteraard de veel geprezen Vietnamese keuken. De Vietnamezen zijn een vriendelijk, hardwerkend en trots volk, dat open staat voor bezoekers.

Prijs op aanvraag
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

"Het is een fantastische belevenis om door dit gastvrije land te trekken.
De verlenging in Mekong Delta vonden wij fantastisch. Alles was in de puntjes geregeld, ook ons eigen ingelaste verblijf in Dalat.
Het dient in de prospectus wel vermeld te worden dat de huurfietsen mountainbikes zijn. "

Boukje en Frits Rip

/ 6

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt