Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Mooiste Wandelingen Ardennen

Mooiste Wandelingen Ardennen

De Ardennen staan bekent om de indrukwekkende natuur. Het is voor velen dan ook de ideale plek om te gaan wandelen. Het bosrijke gebied in het zuiden van België is uitstekend te voet te verkennen. Natuurrijk gebied maar ook cultuursteden, ruïnes, burchten en grotten maken dit gebied de moeite waard om te bezoeken.

Ontdek de Ardennen met een van de Onderstaande Wandelvakanties!

Voor de mooiste wandelingen in de Ardennen ben je aan het juiste adres. Eigen-wijze reizen biedt jou de mogelijkheid de Ardennen te voet te verkennen. Wij verzorgen de gehele reis! 

MarcourtMooiste Wandelingen ArdennenMooiste Wandelingen Ardennen

Wandelvakantie Marcourt-en-Ardenne

Tijdens het verblijf in de Belgische plaats Mancourt kan je vanuit de standplaats 5 unieke wandelroutes door de Belgische Ardennen ontdekken. De afstanden variëren van 9 tot 24 kilometer. De routebeschrijving krijg je van ons! Liever een kortere wandeling maken in de Ardennen? Dat kan! Je kunt er voor kiezen de heen of terugweg de bus te nemen. Zo kan je elke dag genieten van de mooiste wandelingen in de Ardennen! 

Wandelen in het hart van de Ardennen

Vanuit de standplaats in Boullion heb je de mogelijkheid 4 prachtige wandelroutes af te leggen door het hart van de Ardennen. Je verblijft in een historisch hotel dat uitkijkt op de rivier Semois en de middeleeuwse burcht van Godfried de Bouillon. 

BouillonMooiste Wandelingen Ardennen