Wandelcruises Middellandse Zee

Zou u in het voor- of najaar willen genieten van een wandelvakantie langs de Middellandse Zee?

Heeft u zin in een heerlijke zonovergoten wandelvakantie langs de Middellandse Zee? Een verrassende combinatie tussen een week cruisen en wandelen? Dan is dit uw kans!

Cruise vakanties op de Middellandse Zee

wandelcruise - middellandse zeeNieuw op onze website is de wandelcruise Middellandse Zee. U vaart op het luxe cruiseschip Costa Diadema door Italië, Frankrijk en Spanje. U voelt de zon op uw huid, proeft het voortreffelijke eten en ziet de indrukwekkende steden. Deze wandelvakantie langs de Middellandse Zee kunt u in de winter, het voorjaar en najaar boeken. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk dat is terwijl het in Nederland koud en guur is.

Hoe ziet uw wandelcruise eruit?

wandelcruise - middellandse zeeU vaart op één van de mooiste en meest luxe cruiseschepen van de Costa-vloot. Het schip is voorzien van vele restaurants, zwembaden, een theater en een bioscoop. Tijdens het varen geniet u van de vergezichten en de schitteringen op het water. Uw eerste stadswandeling is in Marseille, de Franse havenstad met haar multiculturele inslag. Daarna ontdekt u de bruisende straten van Barcelona en de vele Gaudi-bouwwerken. Op de vierde dag staat Palma de Mallorca op de planning en bezoekt u het beroemde bergdorpje Valldemossa. Ook bezichtigt u de historische hoofdstad Palermo en het altijd indrukwekkende Rome.

Bekijk direct onze nieuwste wandelvakantie wandelcruise Middellandse Zee en ervaar deze verrassende combinatie!

 

Wat heeft Eigen-Wijze Reizen u te bieden?

  • Een geheel verzorgde wandelcruise langs de Middellandse Zee op één van de mooiste en meest luxe cruiseschepen, inclusief vlucht, volpension en wandelingen.
  • Alle wandelingen zijn uitgezet en getest door onze ervaren touragenten. Zo weet u zeker dat de routebeschrijving actueel is en de wandeling klopt. Onze wandelingen brengen u langs de mooiste plekken.
  • Individuele wandelvakanties. U wandelt niet in een groep of met een gids, maar bepaalt zelf het gezelschap waarmee u wandelt en uw eigen wandeltempo.

Zou u in de wintermaanden willen genieten van een wandelvakantie langs de Middellandse Zee? Bekijk dan direct onze aanbiedingen!

Wandelcruises in Middellandse Zee keuze uit 0 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting

Populair in Middellandse Zee

Uw selectie leverde geen resultaten op