Wandelvakantie Noorwegen

Houdt u van wandelen en van een indrukwekkende natuur? Dan is een wandelvakantie in Noorwegen echt een aanrader! Noorwegen staat bekend om zijn ongerepte natuur en indrukwekkende fjorden met majestueuze kliffen. Heeft u wel eens aan een wandelcruise gedacht? U geniet van de luxe van een cruiseschip, het uitzicht vanaf het water en maakt dagelijks een wandeling van ongeveer 10 kilometer. U wandelt langs talloze uitzichtpunten en geniet van de schoonheid van de fjorden.

Wandelvakanties in Noorwegen keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Noorwegen

Nieuw

Wandelcruise Noorse Fjorden - Noorwegen - Noorse Fjorden

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Op deze cruise naar Noorwegen bezoekt u enkele van de mooiste fjorden van Noorwegen. De meest tot de verbeelding sprekende fjorden liggen aan de westkust, waarvan u er vier kunt bezoeken.

De fjorden worden omringd door majestueuze kliffen en hebben prachtig blauw water, maar vergis je niet: het water is gewoon zout. Dat is geen wonder als je weet dat fjorden eigenlijk lange zeearmen zijn die vaak ver landinwaarts strekken. Soms zie je langs de metershoge bergwanden enorme watervallen - ontstaan op de bijna onzichtbare gletsjers. Uw reis begint en eindigt met een 'zeedag', waarop u heerlijk kunt ontspannen.

Prijs op aanvraag
Bekijk