Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1762

Rasteau - Fietsen en heerlijk eten met uitzicht op de Montventoux

Wij hebben een geweldige week in Rasteau gehad. Een fantastisch hotel (Bellerive), mooi en rustig gelegen met uitzicht op de Mont Ventoux. Fijn en vriendelijk personeel en met een uitstekende keuken. Een aanrader. Mooie fietstochten, die soms best wel pittig waren. Stukjes moeten lopen (te steil en te lang - bijv. van Visan naar St. Maurice-sur-Eygues)

 

Geplaatst op: 20-09-2021

» Bekijk deze reis

IJssel en Vecht - Fietsen door Hanzesteden en over de Sallandse Heuvelrug

Prachtige reis, goede hotels, mooie routes. Hele leuke stadjes onderweg. Ik had het geluk dat de weergoden mij ook goed gezind waren. Echt een aanrader

 

Geplaatst op: 17-09-2021

» Bekijk deze reis

Pontlevoy - Kastelen en wijngaarden tussen Loire en Cher

Een heerlijk klein hotel, ideaal gelegen. Goed ontbijt en het diner in de tuin was fantastisch. De kamer was eenvoudig, maar alles was er. Het personeel was erg vriendelijk. De fietsroutes waren mooi en met hulp van Komoot goed te vinden. Kortom, we hebben genoten.

 

Geplaatst op: 12-09-2021

» Bekijk deze reis

Zillertal wandelen - Prachtig wandelen vanuit Uderns

We hebben een geweldige week gehad. Prachtige wandelingen gemaakt met schitterende uitzichten hoger in de bergen. Hotel was echt Oostenrijks met super personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam.

 

Geplaatst op: 11-09-2021

» Bekijk deze reis

Rasteau - Fietsen en heerlijk eten met uitzicht op de Montventoux

Heerlijk hotel in prachtige omgeving met een uitzicht om uren naar te kijken ( in de verte de Mont Ventoux)
De fietsroutes vanaf het hotel goed, soms wel pittig klimmen als je geen e bike hebt! Leuke afwisselende routes die vaak langs de mooie oude dorpjes gaan ( en die liggen allemaal heuvelop dus klimmen maar de beloning is een heerlijk glaasje op een mooi pleintje met fonteintje!)

 

Geplaatst op: 08-09-2021

» Bekijk deze reis

St. Johann wandelen - Wandelen in Noord-Tirol

Onze wandelvakantie in St. Johann was zeer geslaagd. Het hotelechtpaar zorgt zeer goed voor de gasten. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd in Hotel Sonne, elke dag staat er ook een lunchpakketje klaar. De gevarieerde wandelingen van Eigenwijze Reizen met heel wat hoogtemeters zijn zeer goed beschreven en vormen door hun afwisseling een echte uitdaging. Bij terugkeer in het hotel ligt er elke middag een smakelijke verrassing op de kamer. De Gästekarte die wordt verstrekt biedt toegang tot het openbaar vervoer in de regio en vergeet met de kaart in de hand ook zeker niet het gratis 50 meter zwembad in St. Johann te bezoeken. Heerlijk! Wandelen in St. Johann is echt aan te bevelen.

 

Geplaatst op: 07-09-2021

» Bekijk deze reis

Bordeaux Grand Cru - Fietsen langs wereldberoemde wijnhuizen

Wat een leuke reis! Wat een prachtige streek! De overnachtingsadresjes zijn echt perfect en centraal gelegen. De routes zijn afwisselend en niet te lang; wij vonden het niveau eerder 1 à 2 dan 2. We hebben één wijnhuis bezocht, dat was door de Corona-maatregelen wel wat lastiger te regelen. Verder is er ook nog voldoende tijd om, naast het fietsen, culturele highlights te bezoeken zoals het fort van Médoc en Blaye, de Gallo-Romeinse villa van Plassac, Saint-Emilion en uiteraard Bordeaux. Ook de transfer van Bordeaux naar Pauillac was perfect geregeld.

 

Geplaatst op: 07-09-2021

» Bekijk deze reis

Trizay - Fietsvakantie langs de zonnige kust van de Charente-Maritime in Frankrijk

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in het Hotel du Lac in Trizay. Je kon iedere dag zelf bepalen welke fietstocht je ging doen en als je geen zin had om te fietsen, of als het slecht weer was, is er nog genoeg te zien in de omgeving. Wij bezochten de stad Saintes, echt een aanrader. Het hotel is chique, maar eerlijk gezegd is hun keuze beperkt; dat is wel jammer als je er een hele week verblijft. We konden onze fietsen wel steeds binnen "parkeren", erg fijn.

 

Geplaatst op: 07-09-2021

» Bekijk deze reis

Noord-Bretagne - Fietsvakantie in Frankrijk langs ruige, grillige kusten en prachtig achterland

Wat een heerlijke reis! Bretagne is prachtig en de fietstochten zijn goed te doen. We hadden steeds voldoende tijd om foto's te maken, dorpjes te bezoeken, te stoppen voor een terrasje of mooi uitzichtpunt... Prima georganiseerd! Een aanrader.

 

Geplaatst op: 07-09-2021

» Bekijk deze reis

Pieterpad - Wandelen van Pieterburen naar Maastricht

Deze route heb ik niet gewandeld, maar gefietst.
Ik overnachtte in Pieterburen, Anderen, Ommen, Vorden, Afferden (L), Roermond en Maastricht.
De accommodaties (halfpension) waren alle goed, het diner in de Herberg van Anderen was écht geweldig!
Ook het bagagevervoer was prima geregeld. Top!

 

Geplaatst op: 06-09-2021

» Bekijk deze reis

Bladel - Fietsvakantie door Nederland: beleef het hart van de Kempen

Mooi en goed hotel. Eten was goed alleen elke avond patat en krulfrieten met dezelfde roerbakgroente. Zou fijn zijn voor halfpensiongasten een beetje afwisseling. Maar gezien de drukte daar kan ik me voorstellen dat dit voor de keuken gemakkelijker is.
Mooie fietsroutes met duidelijke beschrijving. Ook erg mooi wandelgebied.

 

Geplaatst op: 30-08-2021

» Bekijk deze reis

Costigliole Saluzzo - Adellijk fietsen door de Piemonte

Prachtig hotel met halfpension en uitgebreid meerkeuze ontbijt. Er is een mooi zwembad en een ruime tuin met zitjes en schaduwplekken.
Het gebied is minder toeristisch wat soms de communicatie lastig maakt.
De tochten zijn prachtig: je fietst door leuke dorpjes; ze zijn wel variabel in zwaarte.
Aan te raden is om eigen fietsen mee te nemen.

 

Geplaatst op: 25-08-2021

» Bekijk deze reis

Rond de Zuiderzee - Dé fietsklassieker van Nederland

Wij hebben een mooie fietsvakantie gehad mooie routes en de afstanden waren ook prima te doen. De organisatie was perfect geregeld altijd op tijd de bagage in het hotel
Amsterdam was druk maar we hebben er wel veel gezien goede hotels met overal een overdekte fietsenstalling .Zeer goede ervaring met Eigen-Wijze reizen volgend jaar wordt het zeker weer een Eigen -Wijze reis

 

Geplaatst op: 24-08-2021

» Bekijk deze reis

Donauradweg, hotels en goede hotels van Passau naar Wenen - Fietsen van Passau naar Wenen

Een mooie goed georganiseerde fietstocht. Met uitzondering van het eerste hotel Amedia in Passau, zeer goede hotels. Degelijk goede fietsen gehuurd met groot vermogen accu’s. Bagage vervoer uitstekend. Documentatie duidelijk en goed. Mooie routes en wij waren gezegend met erg mooi weer. Het inleveren van de fietsen verliep wat stroef maar ook dat is, na wat heen en weer gebel, goedgekomen. Wij hebben zelf de trein naar Passau genomen en terug van Wenen rechtstreeks naar Utrecht. Heel comfortabel en goed te doen. Advies is boek minimaal een extra nacht in Wenen. Het toetje van deze fantastisch fietsreis die wij u zeker willen aanbevelen.

 

Geplaatst op: 20-08-2021

» Bekijk deze reis

Drenthe Culinair - Heerlijk fietsrondje in Drenthe

Prachtige reis. Mooie fietstochten en mooie locaties voor de overnachtingen. Er werd ons een alternatieve locatie geboden “Rikus in Eext” omdat de Vlindertuin gesloten was. Rikus is top: mooi hotel en heerlijk eten met groente uit eigen tuin. De ontvangst bij de Havixhorst viel tegen. Niet zo vriendelijk en ongeïnteresseerd. Het gebouw is prachtig en de kamer ook. De ooievaars op het dak maakten het een beetje goed. Op de andere locaties was de service perfect!

 

Geplaatst op: 18-08-2021

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5