Totaal aantal ervaringen: 1246

Langzame Bodensee - Fietsvakantie door 3 landen rondom de Bodensee

Prachtige reis met goede hotels, de gps-routes zijn duidelijk. We genoten onderweg van het landschap, het uitzicht met zicht op bergen en het meer. Mainau is een topper.
De naamgeving van de gps-routes kan wat duidelijker, hou rekening met het het kleine scherm op die apparaten. Met gps fietsen is echt fantastisch, we willen niet anders meer.
Hou er rekening mee dat er toch wat meer klimmetjes inzitten dan in Nederland. Het aandeel fietspaden langs drukke autowegen is klein maar af en toe toch hinderlijk.
Al met al een aanrader.

 

Geplaatst op: 16-10-2019

» Bekijk deze reis

Madeira standplaats Funchal - Wandelen in Europa's tropische tuin

Wij hebben de combinatie van trektocht en standplaats gedaan.
Het was een prachtige reis. De maaltijden waren niet bijzonder.
een paar hotels vielen tegen qua hygiëne. voor de rest waren het
prima hotels. De wandelingen waren prachtig

 

Geplaatst op: 13-10-2019

» Bekijk deze reis

Bella Toscana - Fietsen door de Chianti Classico en de Crete Senesi

Hele mooie ervaring en geweldige fietstocht.
Als ongetrainde fietser gaat dit echt niet. Toch wel redelijke klimmen erin die je kunt nemen maar wel met fiets ervaring. een verblijf viel ons tegen omdat er geen ontvangst was wat wij niet wisten en na 2 uur terug kwamen was er nog niemand.
Verder waren de verblijven prima en rustig en goed gelegen.Voor herhaling vatbaar en midden september was het toch nog 30 gr.

 

Geplaatst op: 12-10-2019

» Bekijk deze reis

Ootmarsum - Kunststadje in de tuin van Twente

Prachtig verzorgde mooie reis. Routes goed uitgelegd. Leuk dat er af en toe wat toeristische info bijzat. Hotel prima. Eten in het hotel heel goed. Tip aan hotel gegeven om iets meer variatie te brengen in het lunchpakket. Heel erg vriendelijk personeel. Je wordt echt als gast verwend.

 

Geplaatst op: 12-10-2019

» Bekijk deze reis

Vlaanderen - Fietsen door kleine bossen en beekdalen in Vlaanderen

We hebben genoten van een gastvrij stukje België met fijne hotels en een indrukwekkende geschiedenis. Fijn om hier een week rond te fietsen.

 

Geplaatst op: 12-10-2019

» Bekijk deze reis

Marcourt-en-Ardenne - Genieten in de Ardennen

Heerlijke wandelingen in een prachtige omgeving op enkele uren rijden van huis. Daarna genieten van een heerlijk diner

 

Geplaatst op: 12-10-2019

» Bekijk deze reis

Het Krijtlandpad - Heerlijk wandelen in het Limburgse heuvellandschap

Een prachtige wandeling door het Zuid-Limburgse heuvelland. We waanden ons in het buitenland.
Begin september 2019 gewandeld met 4 personen, (schoon)zussen.
Een goed verzorgde reis met bagagevervoer en logies met ontbijt in goede hotels. Een aanrader voor elke wandelaar!

 

Geplaatst op: 11-10-2019

» Bekijk deze reis

Langs de Elbe (Magdeburg-Hamburg) - Van Magdeburg naar Hamburg

Deze fietsreis maakten we met drie vrienden. We hebben enige fietservaring met verschillende aanbieders. Deze reis bleek goed georganiseerd en de e-bikes (via Ruckenwind) waren van goede kwaliteit. Dat we in tegenstelling daarmee overwegend stevige tegenwind hadden was geen onderdeel van de planning. Ook de accommodaties waren bovengemiddeld zodat we vrijwel elke dag in de hotels dineerden. De tocht was op enkele details na goed gedocumenteerd met kaarten, wegwijzers een instructies. Het landschap heeft geen verpletterende indruk gemaakt. Sommige delen zijn zonder meer mooi maar ook enkele etappes maakten, zeker bij grijs weer, een saaie indruk. Het maakt ons dan ook niet nieuwsgierig naar de etappe van Hamburg naar Cuxhafen waar het landschap nog weidser en vlakker is. Maar . . . smaken verschillen. Samengevat: we hebben een prima fietsreis gedaan die we durven aanbevelen.

 

Geplaatst op: 11-10-2019

» Bekijk deze reis

Langs de Lahn - Fietsen van Marburg naar de Loreley

Prachtige fietstocht gemaakt met gelukkig maar een éénmalige klim van 16%.
In het begin van de tocht af en toe veel geluid van de naast gelegen trein en autoweg. Mooie verrassende stadjes met een heerlijke vakantie uitstraling. Hotels lagen op loopafstand van het centrum daarvan.
Perfect geregeld betreffende de stalling van de fietsen maar ook de hotels.
Alles ging heel vlot bij het inchecken en uitchecken.

 

Geplaatst op: 22-09-2019

» Bekijk deze reis

Bohemen - Fietsen door historisch Tsjechië, in het stroomgebied van de Labe (Elbe)

Heerlijk gefietst ondanks de pittige hellingen en (vonden wij ) toch wel saaie landschap. De stadjes waar de overnachtingen plaatsvonden waren allemaal prachtig.
De Tsjechen geven je niet echt een aardig welkom/ leuk vakantiegevoel. Dat viel ons erg tegen.

 

Geplaatst op: 16-09-2019

» Bekijk deze reis

Gaasterland en Friese meren - waterrijke vergezichten, steden en loofbossen

Was de eerste keer voor ons om een fietsvakantie te maken
Maar was geweldig
Alles super goed geregeld.
Mooie routes door een zonnig prachtig Friesland
Met leuke goede hotels en heerlijk eten !
Door de afwisseling in routes en hotels lijkt het of je veel langer weg bent geweest

 

Geplaatst op: 16-09-2019

» Bekijk deze reis

Bolzano fietsen - Fietsen aan de voet van de Dolomieten

Wij zijn in hotel Scala Stigl verbleven. Voor onze begrippen een absoluut top hotel.
Alleen de manager maakte een wat minder gastvrije indruk. Dat maakte hem wat moeilijk benaderbaar. Het restaurant bij het hotel was gedurende ons verblijf gesloten maar wij kregen voor 2 avonden de mogelijkheid om bij een ander restaurant te eten zonder extra te hoeven te betalen. Prima geregeld.

 

Geplaatst op: 16-09-2019

» Bekijk deze reis

Pontlevoy - Kastelen en wijngaarden tussen Loire en Cher

Mooie fiets omgeving goed hotel, vriendelijke medewerkers alleen jammer dat het aan een drukke weg is gelegen.

 

Geplaatst op: 16-09-2019

» Bekijk deze reis

Donauradweg, de Duitse Donauradweg - Fietsen van de bron bij Donaueschingen naar Regensburg

Een mooie fietsvakantie gehad. Afwisselende natuur, fijne fietspaden. We hadden geweldig weer en dat maakte de fietstocht nog aantrekkelijker! De boottocht door het gedeelte van de Wachau was erg plezierig, daar hebben we van genoten! Het bagagevervoer en de transfer weer terug naar huis aan het eind van de vakantie waren prima geregeld. de moeite waard om deze fietstocht te doen!

 

Geplaatst op: 16-09-2019

» Bekijk deze reis

Zillertal fietsen - Prachtig fietsen vanuit Uderns

Prima fietsroutes, goed beschreven en omdat je een standplaats hebt ook voldoende mogelijkheden om een dag niet te fietsen en een dagtocht te maken naar bijv de Krimmlerwatervallen. Service in het Erzhertog Johan hotel in Uderns heel goed. Vriendelijk personeel, schone kamers en prima eten

 

Geplaatst op: 16-09-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5