Totaal aantal ervaringen: 1021

Bourbon - l'Archambault - Fietsen door het hagenlandschap van de hertogen

Rustig hotel met mooie tuin waar je heerlijk kunt zitten na fietstocht. Kamer redelijk ruim en netjes ingericht. Eten was goed, maar keuze voor mensen die week verblijven, beperkt vanwege niet al te ruime kaart. Daarom gerecht soms 3 keer besteld in een week. Ontbijt verder prima.

Fietstochten zijn glooiend, weinig vlakke stukken. Rustige wegen. Enige fiets conditie is wel nodig. Klimmetjes worden vaak beloond met mooie uitzichten.

 

Geplaatst op: 19-06-2019

» Bekijk deze reis

Schotland -

1-6-2019
Fijne avontuurlijke vakantie. Mooie wandelingen in mooie natuurgebieden. Goed verzorgd en een lekker schots ontbijt.Het weer is erg aangenaam voor wandelen, Alles is goed geregeld. A Sharp en C pieterson.

 

Geplaatst op: 15-06-2019

» Bekijk deze reis

La Palma, trektocht - Wandelvakantie over oude vulkanen, door kloven en laurierbossen

Wij zijn op 07-06-2019 teruggekomen van deze schitterende wandel trektocht. Heel goed geregeld via taxi's en busvervoer. De overnachtingsadressen waren ook heel goed gekozen, vooral de bed en breakfast Casas las Tierras (bij Ana en David) in Los Franceses). Schitterende wandelingen. Wij hebben genoten. Onze complimenten.

 

Geplaatst op: 13-06-2019

» Bekijk deze reis

Langs de Noordzee - Fietsvakantie door duinen en kuststeden van Hoek van Holland naar Den Helder

“We hebben genoten van onze fietsvakantie. Het is een prachtige route in de uitgestrekte natuur en duinen. De steden waar wij doorheen fietsten zijn zeker een bezoekje waard. De logies incl. maaltijden, het vervoer van de bagage in het arrangement is prima gegaan.”

 

Geplaatst op: 11-06-2019

» Bekijk deze reis

Bella Toscana - Fietsen door de Chianti Classico en de Crete Senesi

Eind mei / begin juni 2019 een “fantastische" fietstrektocht van 10 dagen gemaakt door Bella Toscana per e-bike (8 dagen en 2 extra nachten in Siena). Vanuit Siena ook weer 2 bijzonder fraaie fietstochten gemaakt naar respectievelijk Buonconvento en Montalcino met dank aan Ingo (en terug met de trein naar Siena vanuit Buonconvento).

De natuur, het bijzonder fraaie landschap, het mooie weer (niet te warm), het lekkere eten, de kleine, gastvrije hotels en/of bed & breakfast op mooie of bijzondere locaties, etc. hebben van deze vakantie een ervaring gemaakt om nooit meer te vergeten! TOP “!"

 

Geplaatst op: 09-06-2019

» Bekijk deze reis

Kastelruth - Wandelen in de Dolomieten

Wij vonden het allemaal prima geregeld, de routebeschrijvingen waren uitstekend, de kaarten waren prima. Heel goed allemaal. De afgelopen jaren hadden we andere ervaringen met andere organisaties maar jullie krijgen van mij een dikke 10. Prachtige omgeving, mooie wandelingen. Het hotel was echt heerlijk, mooie kamers, lekker eten - wel erg veel trouwens-, een fijne sauna, een lekker zwembad, wat wil je nog meer. Wij hebben echt genoten, dank jullie wel!

 

Geplaatst op: 06-06-2019

» Bekijk deze reis

Wengen - Wandelen in de Zwitserse Alpen

Geweldige vakantie. Prachtige omgeving met heel veel mogelijkheden. De Jungfraupass is handig om gebied te verkennen. Hotel heel goede keuken. Personeel is vriendelijk en biedt veel service. Een complete vakantie!!!

 

Geplaatst op: 04-06-2019

» Bekijk deze reis

Van Rennes naar Mont Saint-Michel -

Deze reis is echt één van de mooiste en meest rustgevende trektochten per fiets die we maakten. Al vele fietstrektochten hebben we gemaakt via Eigen-Wijze reizen en steeds zijn we tevreden. Onze gehuurde fietsen waren prima en de hotels goed, waarbij enkele zéér goede qua ontvangst en comfort. De eerste dagen rustig langs het Canal d'Ille en Racan. Lommerrijk, dus ook bij warm weer genoeg schaduw. Tijdens deze derde week in mei was het zo rustig; we kwamen weinig fietsers tegen. De fietspaden waren ook uitstekend en je hoeft de eerste drie dagen op de route niet te vaak de routebeschrijving te raadplegen omdat alles zich bijna vanzelf wijst, zo langs het water. De vierde en vijfde dag is weer heel anders: iets meer hellingen, maar goed te doen en een ander landschap, heel gevarieerd; je komt ook veel langs de imposante kust. Dinan is een leuk stadje met prachtige vergezichten het was een overnachtingsplaats. We fietsten zonder ondersteuning ( 70 en 72 zijn we..); ging prima. De schone en gezonde lucht viel ons ook op.
Eigen-Wijze reizen geeft ons vooraf altijd voldoende info en je kunt altijd bellen en wordt dan goed te woord gestaan.
We zijn weer erg tevreden en hopen dat Eigen-Wijze reizen ons nog vele mooie fietstochten kan bieden. Chapeau!

 

Geplaatst op: 27-05-2019

» Bekijk deze reis

Madeira trektocht - Wandelen in Europa's tropische  tuin

We zijn weer goed thuis gekomen na een fantastische vakantie in Madeira , alles was door jou en Eigenwijze Reizen prima verzorgd, heerlijk . Het weer werkt ook goede mee voor onze 8 daagse trek tocht , we hebben steeds de langste of moeilijkste wandeling gekozen .
De onderkomens waren wel wisselend van kwaliteit, maar verder prima. Solar de Boaventura was wel een toppertje .
Op de aankomst dag hebben we in de middag gelijk een Levada wandeling gedaan vanuit Machico .
De route op het schiereiland Vereda ad Ponta Sao Lorenco was schitterend .

Tip voor Eigenwijze reizen; op het plateau van de Casa da Sardinha is in het gerenoveerde huis een cafe terras geopend met heerlijke koffie gerund door een stel jonge portugezen. We ontdekten ook dat deze jonge Portugezen, boottochtjes voor 20 euro p.p. aanbieden om ons langs de zuidkust te varen naar het puntje van het schiereiland Ilheu do Farel en dan terug langs de kust tot Canical waar we weer konden uitstappen en naar de bus konden lopen.
We hebben genoten van deze boottocht ( max 8 personen) en van de jonge Portugezen , een daarvan was een afgestuurde oceanoloog en kon enthousiast en met veel passie vertellen over zijn vak. Verrassend dat ze halverwege de tocht ook een glaasje Maidera wijn dronken. Onze indruk was iets tussen port en sherry in . We hebben ons prima vermaakt in Funchal en omgeving.

 

Geplaatst op: 23-05-2019

» Bekijk deze reis

Langs de Koningssteden - Fietsvakantie door Thailand en Laos

“Ik en Stephan hebben afgelopen januari/februari de prachtige fietsvakantie gemaakt "Langs de Koningssteden" te Thailand/Laos. We hebben genoten en echt een super vakantie gehad.”

 

Geplaatst op: 16-05-2019

» Bekijk deze reis

Pechão - Fietsen in de Algarve

Fantastisch! Prachtige gevarieerde fietsroutes op goede huurfietsen. GPS routes zonder problemen volgbaar. Wel wat klimmen maar dat maakt het lekker sportief! Uitstekend hotel met alle faciliteiten. Kortom een heerlijke fietsvakantie!

 

Geplaatst op: 12-05-2019

» Bekijk deze reis

Berlijn - De Muur, natuur en cultuur van een fascinerende stad

Het hotel is heel goed gelegen, in het centrum van de stad. Wij verbleven in de formule half pension en zijn zeer tevreden over de kamer en de maaltijden. De huurfietsen zijn ook prima.
De fietsroutes zijn zeer divers en laten telkens een ander aspect van Berlijn zien. Als eerste kennismaking is de begeleide rondrit een aanrader. De fietstochten zijn dusdanig uitgewerkt dat men een totaalbeeld van Berlijn en de buitenwijken bekomt. Het geschiedkundig aspect komt ook goed aan bod. En er wordt ook veel gefietst langs rustige wegen met een mooie groene omgeving.
Wij kunnen zeker besluiten met te zeggen dat de verhouding prijs-kwaliteit meer dan goed zit. Een aanrader dus.

 

Geplaatst op: 10-05-2019

» Bekijk deze reis

Cuneo - Een makkelijke fietstocht door Noord-Italië

Onze complimenten aan de medewerkers van Eigenwijze Reizen! Geen moeite was teveel om de GPS tracks aan de gang te krijgen. En ook de snelle reactie toen ik op het laatste moment een huurfiets nodig had was een bijzonder prettige ervaring. Wij hebben al veel met Eigenwijze Reizen gefietst en hebben nog nooit een negatieve ervaring gehad.

 

Geplaatst op: 17-01-2019

» Bekijk deze reis

Cuneo - Een makkelijke fietstocht door Noord-Italië

Mooie reis door afwisselend landschap en toffe dorpjes en kleine stadjes. Af en toe serieuze kuitenbijters

 

Geplaatst op: 17-01-2019

» Bekijk deze reis

Beaugency - Historische stad aan de Loire

We hebben een heerlijke fietsvakantie gehad in Beaugency in een mooi en goed hotel met vriendelijk personeel.

 

Geplaatst op: 17-01-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 9