Totaal aantal ervaringen: 711

Eu - Le Tréport - Fietsvakantie in Frankrijk: langs krijtrotskusten in Normandië


Beste medewerkers van Eigen-Wijze Reizen, wij zijn weer aan het werk en kunnen terugkijken op een leuke vakantie in Frankrijk. De hellingen waren voor ondergetekende soms een beetje te steil, maar we vonden zo´n fietsreis zeker voor herhaling vatbaar. Graag tot een volgende keer.

 

Geplaatst op: 08-01-2018


» Bekijk deze reis

Osthouse - Fietsen langs wijngaarden en vakwerkhuizen in de Elzas


Terug van onze vakantie in Osthouse kunnen wij alleen maar zeggen dat het ons zeer goed bevallen is aldaar. Brigitte en Jean Philippe Hellmann zijn een gastvrouw en gastheer uit duizenden! De gehele sfeer was fantastisch,de kamer prima, het ontbijt en diner super de super.Jean Philippe is een meester kok! Wij kunnen een ieder A la Ferme aanbevelen! De streek, de natuur, de fietstochten alles was zeer bijzonder en het weer werkte beslist mee.

 

Geplaatst op: 08-01-2018


» Bekijk deze reis

Van Samos naar Santiago de Compostela - Wandelen over de eeuwenoude Sint Jacobsroute


"Prachtige reis .Een ervaring die we niet hadden willen missen. Schitterende natuur met heel veel cultuur. En met een indrukwekkend slot in de Kathedraal van Santiago."

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

IJsselmeer en Wadden Fietsen en Zeilen - Fietsen en zeilen


"Deze reis is ,zeker bij het goede weer dat wij hadden ,een aanrader
Bemanning was fantastisch en niets was hun te veel om ons in de watten te leggen."

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Suze-la-Rousse - Fietsen door bossen en wijndorpjes in de Provence in Frankrijk


Eenvoudig hotel, vriendelijk personeel, prachtige tochten

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Madeira trektocht - Wandelen in Europa's tropische  tuin


Leuke afwisselende reis met aangename verrassingen.

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Aardenburg - Stijlvolle fietsvakantie vanuit de oudste stad van Zeeland


Leuke vakantie gehad in Aardenburg. Prachtige omgeving dus een aanrader.

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Marcourt-en-Ardenne - Genieten in de Ardennen


Mooi wandelgebied. De wandelingen zijn goed te doen , ook omdat je de route kunt inkorten door met de bus heen- of terug te nemen. Na de wandeling culinair genieten in een gezellige ruimte met een goed glas wijn en goede bediening.

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Bladel - Fietsvakantie door Nederland: beleef het hart van de Kempen


"Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen.
Heel rustig gelegen hotel met zeer vriendelijke bediening."

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Pieterpad - Wandelen van Pieterburen naar Maastricht


Het enige wat je hoeft te doen is wandelen naar het volgende hotel. Al het andere is voor je geregeld. Lekker relaxed!

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Langs de Elbe (Bad Schandau - Wittenberg) - Van Bad Schandau via Dresden naar Wittenberg


"Goede reis. Zeer haalbare afstanden. Houd rekening met het uitvallen van essentiële veren onderweg: betekent behoorlijk omrijden!
Trek extra tijd uit voor Dresden en Wittenberg. In de laatste stad zeker de Hundertwasserschool bezoeken."

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Hollands Waterlandschap - Ontspannen fietstocht door het Groene Hart


de reis Hollands Waterlandschap belooft wat het biedt, Hollandser kan het niet, met water, molens en alles wat daar bij hoort.

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Pontlevoy - Kastelen en wijngaarden tussen Loire en Cher


Mooie fietsroute Prima hotel. Feest om te dineren.

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Rondom de Triglav - Fietsen door een prachtig natuurpark in de Julische Alpen


"Rondom de Triglav is een mooi gebied om te fietsen. Ondanks de dagelijkse regen (september) genoten. De routes zijn niet zo lang, dus wij hebben veel detours gemaakt door de dorpen langs de route. Aanbeveling! Check voor vertrek in Bled goed de remmen en versnellingen van je huurfiets. Die ga je nodig hebben!"

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

Costigliole Saluzzo - Adellijk fietsen door de Piemonte


"Prachtige fietsreis met afwisselende en mooie landschappen. Wel rekening te houden met deels grind- en veldwegen (ongeveer 10%) doch berijdbaar. Mooie en rustige hotellocatie en vriendelijke gastvrije ontvangst. Een aanrader."

 

Geplaatst op: 05-01-2018


» Bekijk deze reis

La Palma, trektocht — Spanje

Wandelvakantie over oude vulkanen, door kloven en laurierbossen

Vanaf € 720


» Bekijk deze wandelvakantie

Puglia — Italië

Fietsvakantie met zon, olijfboomgaarden en heldere zeeën

Vanaf € 660


» Bekijk deze fietsvakantie
  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 9