Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1857

Bolzano fietsen - Fietsen aan de voet van de Dolomieten

Erg genoten van de omgeving mooie routes. Veel rust plaatsen heerlijk eten onderweg. Goed te doen op een e bike. Goed hotel. Mooie kamer. Erge mooie stad. Veel mogelijkheden

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Bourgondië Culinair - Fietsen in de Bourgogne

Ideale reis voor Bourgondiërs. De afstanden zijn nooit lang en hoogteverschillen zijn minimaal zodat je tijdens en 's avonds na elke tocht ruim de tijd hebt om te genieten van al het fraais dat Bourgondië te bieden heeft.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Het Krijtlandpad - Heerlijk wandelen in het Limburgse heuvellandschap

Het krijtlandpad was een bijzondere wandeltocht die ik heb gelopen voor een ziek jong kind hiervoor heb ik een sponsor tocht opgestart en tijdens mij wandeltocht die extra zwaar was door de extreme vele sneeuw rond en na de paasdagen rond vaals en vijlen heb ik ook nog geld kunnen ophalen tijdens mij wandeling.
Ik ben dankbaar dat ik deze wandeltocht heb mogen volbrengen en wil Eigen wijze hiervoor bedanken voor deze fantastische tocht in het mooie Limburg.
Deze zal ik graag nog eens willen overdoen en opnieuw willen ervaren.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Trizay - Fietsvakantie langs de zonnige kust van de Charente-Maritime in Frankrijk

Prachtige omgeving, mooie routes, chambre d'hotes Chizé: mooie kamer en locatie, ontbijt heel erg basaal

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Rond de Zuiderzee - Dé fietsklassieker van Nederland

Heerlijke tocht gehad met heerlijk Hollands weer. Aardig personeel in de hotels. Zo fijn om je bagage elke dag weer op een nieuwe plek terug te vinden. Hoe mooi is ons landje. En elke dag die verscheidenheid. Ga ik zeker vaker doen

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Berlijnse meren - Fietsen langs meren en door bossen

De fietsvakantie Rond Berlijnse meren is echt een aanrader! Het is daar erg groen en rustig. Zelfs het stukje over echte Oost-Duitse stenen en betonplaten was een pittige ervaring. De hotels waren prima, en het landgoed tussen Brandenburg en Oranieënburg was een uitzonderlijke ervaring. Ook in Berlijn zelf was fietsen best doenbaar. We hebben ‘s avonds in de verschillende steden telkens een leuk terras gevonden om te dineren. We waren blij met de Nederlandstalige beschrijving want ter plekke kregen we van Ruckenwind de beschrijving in ‘t Engels en Duits en telkens op de tekst moeten kijken terwijl je rijdt is toch niet alles. We hebben er van genoten!

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Hollands Waterlandschap - Ontspannen fietstocht door het Groene Hart

Een mooie fietstocht door waterrijk landschap afgewisseld met leuke stadjes en agrarisch landschap. Prima hotels.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Bordeaux Grand Cru - Fietsen langs wereldberoemde wijnhuizen

Bordeaux Grand Cru reis was een groot succes. Natuurlijk vanwege omgeving met chateaux en wijngaarden, maar ook zeker vanwege de charmante hotelletjes, de goede organisatie en heerlijke fietsen.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Drenthe Culinair - Heerlijk fietsrondje in Drenthe

Deze fietsvakantie is een groot succes gebleken. De weergoden waren ons gunstig gezind; de route-informatie (kaarten en routebeschrijvingen) was duidelijk en overzichtelijk; de hotelstaff, de hotelkamers en het ontbijt waren een compliment waard. De restaurants ‘De Vlindertuin’ evenals ‘De Gaffel’ en restaurant De Havixhorst (waar mag je heden ten dage nog over de rode loper naar binnen schrijden?!?) lieten ons kennismaken met culinaire hoogstandjes, zowaar allerminst een straf! Het Drenthse landschap en haar weidsheid zijn zeer rustgevend, de heide stond nog in bloei, de schapen blaatten vrolijk en het aantal toeristen aan de wandel of op de trappers, zoals wijzelf, was gelukkig ‘binnen de perken’ gebleven. De krentenwegge was verrukkelijk zeker na 60km op de fiets te hebben afgelegd. Dus zeg ik hardop met FLAIR …. Kies voor Drenthe … CULINAIR! Dus zeg ik hardop met FLAIR …. Kies voor Drenthe … CULINAIR!

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Rond de Zuiderzee - Dé fietsklassieker van Nederland

Het was een leuke en afwisselende fietst tocht. Veel gezien. De route was goed beschreven en te fietsen.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Rond de Zuiderzee - Dé fietsklassieker van Nederland

Prima georganiseerde trip. Uitstekende hotels en goed bagage vervoer. Een prima manier om dit stuk van Nederland te ontdekken.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Aardenburg - Stijlvolle fietsvakantie vanuit de oudste stad van Zeeland

Heel gevarieerde fietstochten: Brugge, langs de kust, over kleine dijkjes etc.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Limburg Culinair - Heerlijk fietsen langs de Maas en door de Kempen

Culinair Limburg deed zijn naam eer aan. Heerlijk gegeten, zeer gastvrij ontvangen, goede mogelijkheid om de fiets op te laden, mooie accomodaties. Oftewel een heerlijke tussendoor vakantie.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Epen - Genieten in een wandelparadijs

Hotel was goed met prima ontbijt buffet. Bij het diner werd er goed rekening gehouden met dieet wensen/allergieën. Sfeer is heel gemoedelijk. De wandelroutes zijn prima te lopen met de gps en routebeschrijvingen. De afstanden zijn ook zoals vermeld. Wij gaan zeker nog eens zo op reis.

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

Limburg Culinair - Heerlijk fietsen langs de Maas en door de Kempen

Limburg Culinair: helemaal waargemaakt door Eigenwijze Reizen en dus heerlijk genoten!!

 

Geplaatst op: 09-12-2021

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5