Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1769

Osthouse - Fietsen langs wijngaarden en vakwerkhuizen in de Elzas

Wij zijn net terug van onze uitgestelde reis, vanwege het slechte weer in mei, naar Osthouse.
Wat een heerlijke week vol verwennerij en mooie fietstochten hebben we gehad!
Jullie hadden ons deze tocht geadviseerd na een wat teleurstellende week vorig jaar in Chouzy-sur-Cisse, waar we met name over de keuken niet erg enthousiast waren. Deze locatie overtrof alle verwachtingen.
We zijn in de watten gelegd door Brigitte en Jean-Philippe, zodanig dat we nu een weekje op dieet moeten!
 
We hadden over het algemeen goed fietsweer, af en toe een buitje, maar zo'n 18 á 20 graden. Prima dus.
 
De fietsroutes waren duidelijk en mooi. Alleen de route naar Duitsland hebben we niet afgemaakt, vanwege teveel regen maar ook omdat we al hadden gehoord dat de pont buiten dienst was wegens werkzaamheden.
Misschien is het een idee om nog een extra route te creëren, bv vanuit Colmar? Je kunt zo eenvoudig met de trein uit Ernstein ook die kant op. Het is zeker de moeite waard om nog een nacht langer dan de 5 nachten te verblijven.
 
Hartelijk dank voor jullie soepele opstelling wat betreft het uitstellen van ons verblijf en hopelijk tot volgend jaar!
Dic&Mieke de Metz




 

 

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Bracieux - Fietsen in het hart van het Loire-dal

Juli 2010:
Wij zijn net thuis van een prachtige trip naar Bracieux. Het weer was soms wat aan de warme kant (30-35 graden), maar bij een vroeg vertrek was het te doen.
Het hotel was goed, prima bedden, wel wat kleine kamer met weinig kastruimte, maar de douche na een warme fietstocht deed het uitstekend. De hotelbeheerders waren zeer gastvrij, spraken enkel Frans, niet mijn sterkste taal, maar met handen en voeten was veel duidelijk te maken. Kortom een prima vakantie.
De routes waren uitstekend beschreven en uitgezet. Er was voldoende afwisseling in tochten door de bossen over velden en langs wijngaarden, zonnebloemvelden en vennetjes.

Juli 2009:
Wij zijn in Bracieux geweest en hebben het daar heerlijk gehad. Vooral de fantastische gastvrijheid van het hotel was hartverwarmend. Iedere dag kregen wij een (gratis) lunchpakket mee, gemaakt met liefde en fantasie. De "baas" van het hotel weet alles van de fietstochten in deze prachtige streek en vindt het leuk om daarover te vertellen.

Juni 2009:
Wij zijn erg blij dat u de moeite hebt willen nemen om een speciale huurfiets met verlaagde instap voor ons te regelen en wij vertellen onze prettige ervaring met Eigen Wijze Reizen dan ook aan een ieder die dit wil horen. Nogmaals onze hartelijke dank.


Juni 2008:
Het was onze eerste ervaring met uw organisatie. Wij hadden drie arrangementen aan elkaar geknoopt en willen u even meedelen dat wij enorm enthousiast zijn over de hele reis. De informatie,de mappen en alle uitgezette fietsroutes waren geweldig!
Het allermeest hebben we genoten van ons verblijf in Bracieux, wat een fijne plek om te zijn, wat een aardig echtpaar, wat een mooi ontbijt en wat een grappige formule om op drie plaatsen in het dorp te dineren!
(red. Deze klant verbleef achtereenvolgens in Abdijhotel Lo, Bracieux en Aardenburg.)

 

Geplaatst op: 05-05-2015



Brandenburg en Mecklenburg - Fietsen door de vallei van de Havel en over het Mecklenburgse merenplateau

Dit jaar zijn wij voor het eerst op fietsvakantie gegaan en hebben bij U de 11 daagse fietstocht Brandenburg-Mecklenburg geboekt.
Wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad: de hotels waren allemaal goed tot zeer goed, we werden overal hartelijk ontvangen en het menu was iedere keer prima. Ook konden wij onze fietsen bij ieder hotel goed opbergen. De bagage stond ook iedere keer op onze kamer klaar.
Het was een prachtige tocht door mooie natuur en leuke dorpjes/stadjes. Niets dan lof hiervoor!
 

 

Geplaatst op: 05-05-2015



Donauradweg, de Duitse Donauradweg - Fietsen van de bron bij Donaueschingen naar Regensburg

Juni 2008:
We vonden dit een relaxte tocht, gezellig door medefietsers, zonder dat dit er teveel waren. Het was een gemakkelijk traject. Zeker de laatste 3 dagen was voor plus-plus-plussers. Het eerste gedeelte van de tocht vonden we wat betreft natuur het mooist. Prachtige ongemaaide en onbespoten velden. De steden, ook de kleinere waren zeer de moeite waard.

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Aardenburg - Stijlvolle fietsvakantie vanuit de oudste stad van Zeeland

Juni 2008:
Het was onze eerste ervaring met uw organisatie. Wij hadden drie arrangementen aan elkaar geknoopt en willen u even meedelen dat wij enorm enthousiast zijn over de hele reis. De informatie,de mappen en alle uitgezette fietsroutes waren geweldig!
(red. Deze klant verbleef achtereenvolgens in Abdijhotel Lo, Bracieux en Aardenburg.)

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Langs de Rhône naar Lyon - Van het Meer van Genéve naar de Middellandse Zee

Augustus 2007:
Wij zijn net terug van uw 19 daagse fietstocht “langs de Rhone naar Arles” Na een eerste week met veel regen, waren de verdere 2 weken goed tot zeer goed. We hebben dan ook volop genoten van al het moois onderweg.
We willen u dan ook een compliment maken voor de uitgestippelde route en de goede, zelfs prima hotels.

 

Geplaatst op: 05-05-2015



Langs de Rhône - Fietsen van het Meer van Genéve naar de Middellandse Zee

Augustus 2007:
Wij zijn net terug van uw 19 daagse fietstocht 'langs de Rhone naar Arles'. Na een eerste week met veel regen, waren de verdere 2 weken goed tot zeer goed. We hebben dan ook volop genoten van al het moois onderweg.
We willen u dan ook een compliment maken voor de uitgestippelde route en de goede, zelfs prima hotels.

 

Geplaatst op: 05-05-2015



Bladel - Fietsvakantie door Nederland: beleef het hart van de Kempen

Juni 2008:
Het was allemaal heel goed verzorgd. Het eten kon niet beter. En de bediening was heel gemoedelijk. Ze hadden nog tijd voor een praatje. We kregen zelfs nog een kan koffie mee, voor onderweg, als we gingen fietsen. Dat hadden we nog nooit mee gemaakt. De fietsroute's waren heel goed. Een hele mooie streek om te fietsen. Veel fietspaden door de bossen. Het kon allemaal echt niet beter. We hadden ook geluk dat het mooi weer was. Nogmaals hartelijk bedankt.

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Chouzy-sur-Cisse - Fietsen langs de kastelen van de Loire

Juli 2008:
Het hotel is perfect gelegen, rustig, stil, kamers goed, goede bedden!, schoonmaak niet perfect...., plezierig personeel!
mooi groot zwembad, goed van temperatuur.
De routes zijn mooi, goed beschreven, goede kaarten er bij, waardoor het kiezen van een andere route eenvoudig is.
Mede dank zij fantastisch weer hebben we een geweldige reis gehad. Wij zullen zeker weer gebruik maken van uw diensten in de toekomst.

 

Geplaatst op: 05-05-2015



Donauradweg van Bron naar Boedapest -

Juni 2008:
Donauradweg, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije
Supermooi. Dat treft voor de drie Donau reizen die we achter elkaar hebben gefietst.
Het eerste gedeelte van Donaueschingen naar Passau was SUPER en prima aangegeven. Het tweede gedeelte van Passau naar Wenen was TOP en ook heel goed aangegeven. Het laatste gedeelte van Wenen naar Boedapest was INSPANNEND, vijf kapotte bordjes was alles wat we gezien hebben op deze route, jammer.
 

 

Geplaatst op: 05-05-2015



Van Lissabon naar Sagres of Faro - Fietsen door het zonnige zuiden van Portugal

Juni 2008:
De reis zit er op en was geweldig! De route was goed uitgelegd en we zijn dan ook niet noemenswaard de mist in gegaan.
De overnachtingen waren over het algemeen goed, en vaak konden we 3 gangen van de kaart kiezen en in de eerste week
zaten zelfs de drankjes er nog bij in!

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Pechão - Fietsen in de Algarve

Mei 2011:
Wij hebben zeer genoten van een prachtige fietsvakantie in Portugal. Wat een mooie stek hotel Quinta dos Poetas in Pechao. Kleinschalig; veel persoonlijke aandacht. Fantastisch eten! Mooie fietstochten. Een enkele keer ging het niet helemaal goed. (Er verandert natuurlijk wel eens iets onderweg.)
We zijn zeker van plan deze reis nog eens te maken!
Vriendelijke groet,

Joost & Janny Bijlsma


 

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Donauradweg, hotels en goede hotels van Passau naar Wenen - Fietsen van Passau naar Wenen

Juni 2008:
Mijn vriendin en ik hebben deelgenomen aan een Donaureis (met de fiets van Passau naar Wenen en met de boot terug) georganiseerd door uw reisbureau. De complimenten voor de organisatie van de fietsreis tot aan Wenen. Wij hebben er van genoten.
 

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

Angles-sur-l'Anglin - Fietsen vanuit een sfeervol hotel in de Vienne


Wij zijn 14 dagen terug uit Angles-sur Anglin en hebben het bijzonder fijn gehad, in een prettig hotel, gezellige bediening door Dianne en Dominiq (Marleen de groeten van hen) en lekker gegeten,een prima aanbeveling door jullie.

T. en R. de W.

 

Geplaatst op: 05-05-2015

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5