Totaal aantal ervaringen: 1013

Bella Toscana - Fietsen door de Chianti Classico en de Crete Senesi

Mooie reis met prachtige vergezichten. Maar ook rekening houden met heel wat Strade Bianche die hobbelig zijn, maar voor ons was dat weer eens een andere ervaring. Prima service terplaatse van de leverancier van de huurfietsen!

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Bella Toscana - Fietsen door de Chianti Classico en de Crete Senesi

Een fietsrondreis die aan te bevelen is. Wij hadden zelf wielerfietsen meegenomen en als goed getrainde personen vonden wij deze tocht aardig pittig, maar zeker goed te doen. Leuke accomodaties en alles perfect geregeld

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Van de Alpen naar Venetië - Een lichte fietstocht langs de rivieren Adige en Brenta naar zee

Het was de derde keer dat we met Eigenwijze Reizen op pad gingen. Ook met deze reis werden onze verwachtingen volledig waargemaakt. De fietspaden in Italië waren veel beter dan we hadden verwacht, we hebben weer erg genoten.

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Bolzano fietsen - Fietsen aan de voet van de Dolomieten

augustus 2018 zijn wij aangekomen in Bolzano, we werden hartelijk ontvangen in het hotel. De router waren heel goed te doen en erg mooi, onderweg was er genoeg te zien, terrasjes om even te stoppen en vaak ook picknickplekjes met drinkwater voorziening. Er was een probleempje met onze trein en gondelkaart maar na een e-mailtje met eigenwijze was dit al snel opgelost. Het hotel was prima, prima kamer, goed bed, lekker ontbijt heerlijk in de tuin kunnen zitten en voor het diner was er een uitgebreide keuze. En na de dagtocht lekker het zwembad in kunnen duiken. We hebben ook een van de wandeltochten gemaakt, een hele belevenis mooi maar ook pittig. We zijn geen ervaren wandelaars soms was het behoorlijk klimmen en klauteren en de omschrijving van de route klopte niet helemaal. maar toch zeker van genoten.

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Ierse Zuidwestkust - Fietsen op het groene eiland

Een fietstocht naar ons hart! Op geweldige crossfietsen door het wonderschone afwisselende Ierse landschap getoerd. We boften met overwegend mooi weer! Niets leuker dan vervolgens 's avonds van een maaltijd, een biertje en live muziekoptredens te genieten in een van de vele sfeervolle pubs!

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Ring of Kerry - Rondwandeling over het schiereiland Kerry

De Kerry way is prachtig om te lopen!

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

East-Anglia - Fietsen door de graafschappen Essex en Suffolk

Mooie reis. Alles zeer goed geregeld. Aanrader.

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Exmoor - Wandelen langs klifkusten en door heidevelden

Exmoor: prachtige wandelingen door wisselende natuur met Engelse "local colour" (cottages, pubs, dogs and horses).

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Corfu Wandelen - Van kust tot kust over het groenste Griekse eiland

Fijn gewandeld op het prachtige en groene Corfu. Leuk om in een aantal verschillende plaatsen te overnachten. Routebeschrijvingen waren goed, dus alles prima gevonden.

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Corfu fietsen - Fietsen tussen olijven en cipressen

Hele mooie fietsreis. Je komt op plaatsen waar je normaal niet komt. Er zitten wel hele pittige stukken tussen, dus een goede conditie is wel nodig

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Corfu fietsen - Fietsen tussen olijven en cipressen

Een geweldige fietsvakantie door leuke plaatsjes met een duidelijke routebeschrijving. Sommige beklimmingen zijn best pittig, zeker als het warm is. In een week zie je heel veel van het eiland. De hotels zijn kleinschalig, netjes en met vriendelijk en behulpzaam personeel.

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

La Vélo Francette -

Prima verzorgde reis, alles liep op rolletjes m.u.v. locatie "La coule douce"

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Mézangers - Fietsvakantie door het golvende landschap van de Mayenne in Frankrijk

Na een dagje bergop, bergaf fietsen kan je de spieren ontspannen in het zwembad van het hotel, snoezelen in de mooie tuin of kuieren langs het mooie meer bij het prachtig gelegen hotel. De kok verwent je met culinaire hoogstandjes, die opgediend worden door heel vriendelijk personeel

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Trizay - Fietsvakantie langs de zonnige kust van de Charente-Maritime in Frankrijk

Fijne routes in een onverwacht mooi en rustig stuk Frankrijk!

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

Angles-sur-l'Anglin - Fietsen vanuit een sfeervol hotel in de Vienne

een mooi en rustgevend stukje Frankrijk in een pittoresk dorpje

 

Geplaatst op: 15-01-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 9