Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1769

Hollandse Waterlinie - Fietsen langs forten en vestingsteden

Fantastische fietsroute, aanrader ( erg jammer dat we 3,5 dagen van de 5 in de regen hebben gefietst)

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Twente Culinair - Fietsvakantie in Twente: heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge

Reis was uitstekend: zeer goede hotels, formidabel lekkere diners (& ontbijt), mooie streek. Een aanrader!

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Maaseik - De Kempen en het Maasland ontdekken vanuit Kasteel Wurfeld

De voorpret van onze fietsvakantie in Maaseik begon al met het ontvangen van de uitgebreide informatiemap. Zeer goed verzorgd! De fietsroutes hadden voldoende afwisseling en de afstanden waren goed te doen. Eventueel konden de routes ook ingekort worden. In het hotel was, ondanks de Corona maatregelen, alles goed geregeld. We hebben er heerlijk gegeten, prijs/kwaliteit was prima. Verder kregen we elke dag een goed gevuld lunchpakket mee, we kwamen niets tekort. Ook troffen we er vriendelijk personeel aan. Wij hebben genoten van deze vakantie.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Provence - Aan de voet van de Mont Ventoux

Best een pittige (vooral de route naar Sault) maar prachtige tocht, die ik iedereen kan aanraden. Mooie dorpen, fijne hotels, fantastische uitzichten!

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Van Samos naar Santiago de Compostela - Wandelen over de eeuwenoude Sint Jacobsroute

We hebben deze zomer gelukkig nog de voetreis kunnen maken van Samos naar Santiago en ons pelgrimsbewijs kunnen halen! Het was dit jaar erg rustig, er waren weinig andere pelgrims op pad. De ontvangst was overal hartelijk. De maaltijden varieerden nogal. Soms waren ze uitstekend (met name in Samos) maar soms was het hilarisch sober. Een groenteschotel was een blik doperwten met worteltje en het dessert van ijs bestond uit een omgekeerde cornetto op een schoteltje. Toch maken al deze ervaringen het tot een speciale vakantie welke ik een ieder kan aanbevelen. Heerlijk lopen, ervaren, kijken, registreren, filosoferen en vooral enorm genieten. Ik zeg doen!

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Hopfen am See - Fietsen door de romantische Voor-Alpen rondom Füssen

Een hele mooie omgeving om te fietsen met uitzicht op de bergen zonder dat je zelf veel moet klimmen. Het is heel goed om te doen zonder op een gewone fiets zonder ondersteuning.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Vlaanderen - Fietsen door kleine bossen en beekdalen in Vlaanderen

kwaliteit van de hotels was over het algemeen goed. Uitzondering Flanders Lodge in Ieper. Dat vonden wij onvoldoende. Verder handig om te weten dat hotel Sparhof er niet automatisch vanuit gaat dat fietsers blijven eten. Het was erg druk en we konden net nog terecht. Verder bleek dat het Parkhotel goede kamers met airco heeft. Zo'n kamer kregen we de laatste dag. Dat kwam goed uit omdat het erg heet was. De oudere kamers zijn basic. De kaarten en andere informatie was prima.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Twente Culinair - Fietsvakantie in Twente: heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge

Zoals gewoonlijk bij Eigen Wijze reizen is de route beschrijving en de verwijzingen naar bezienswaardigheden prima in orde, op slechts een klein puntje na. De hotels waren uitstekend en de diners voortreffelijk. Ruime tijd beschikbaar om de bezienswaardigheden te bezoeken. De waardering zou een 10 kunnen zijn, maar een 10 is voor God volgens een gezegde.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Langs de Weser - Fietsen naar de Bremer stadsmuzikanten

Zeer mooie en goed verzorgde reis.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Vorden - Kastelenroute in de Achterhoek

Wat een fantastische routes en wat is Nederland prachtig. Door met eigenwijze-reizen te fietsen kom je vaak net op die fietspaadjes terecht waar je anders niet komt.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Rond de Zuiderzee - Dé fietsklassieker van Nederland

We hebben een fantastische tocht gemaakt, hier en daar hebben we hem zelf wat uitgebreid met hulp van Route.nl, mede omdat ik een e-bike heb. Daardoor hebben we ook familieleden onderweg bezocht, thuis of op een camping. Nederland is prachtig!!

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Donauradweg, pensions van Passau naar Wenen - De klassieke fietsroute langs de Donau, van Passau naar Wenen

Mede dankzij het mooie weer een leuke fietstocht met fijne pensions en als kers op de "Sachertorte" een paar leuke dagen Wenen!

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Aardenburg - Stijlvolle fietsvakantie vanuit de oudste stad van Zeeland

Mooie streek, gemakkelijke routes...

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Donauradweg, Sportief van Passau naar Wenen - Fietsreis langs de Donau voor de geoefende fietser

Was een heerlijke fiets vakantie. Hotel in Passau was pas om 15.00 uur geopend. Daardoor kun je op dag 1 geen boottocht meer doen. Deze zat bij de reis inbegrepen.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

Het Romeinse Limespad - Wandelen langs rivieren van Rhenen naar Berg en Dal

Hadden er iets meer van voorgesteld. Meer nadruk op het Romeins verleden. Soms was het zoeken naar de herinneringen aan die tijd. Boekje goed lezen en soms van het pad afwijken is wel belangrijk anders loop je er zo aan voorbij. Hotels verschillend, soms bijzonder mooie kamer. Hotelkamer in Nijmegen, met de nooduitgang tussen je slaapkamer en eigen badkamer vonden we toch wat minder. Blijft natuurlijk Nederland, je kunt niet altijd van A naar B via de mooiste paden. Het stuk tussen Arnhem en Nijmegen via Elst langs de rijksweg is op sommige stukken erg eentonig. Misschien een variant op de bestaande route maken door EWR ?Jammer ook dat door de corona veel dicht was. Ontbijt was ruim voldoende. Afstanden waren goed te doen al gaf onze eigen GPS wel steeds een paar kilometer meer aan, maar dat kan natuurlijk ook aan onze GPS gelegen hebben.

 

Geplaatst op: 16-11-2020

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5