Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1514

Kastelruth - Wandelen in de Dolomieten

Een zeer aangenaam verblijf en prima beschrijvingen, kortom: top!

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Het Krijtlandpad - Heerlijk wandelen in het Limburgse heuvellandschap

"Een ideale wandelvakantie: vlak bij huis in een prachtig stuk natuur!
Een paar dagen lange dagafstanden maar altijd tevreden dat je het gedaan had!
Een aanrader!"

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Kastelruth - Wandelen in de Dolomieten

"Kastelruht is een leuk dorpje en verschillende activiteiten. Hotel Villa Kastelruht is een perfecte plaats om te verblijven met uitstekende verzorging en goede keuken. Verwarmd buitenzwembad er bij met relaxen mogelijkheden. Perfecte plaats om wandelingen van hier te maken.
Tevens goed openbaar vervoer vanuit het dorp.
De omgeving is schitterend, de rust en uitzichten, een aanrader om hier naar toe te gaan


"

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Van de Alpen naar Venetië - Een lichte fietstocht langs de rivieren Adige en Brenta naar zee

De fietstocht is prachtig, maar de hotels zijn erg massaal met enorm veel busreizigers. de kwaliteit van de ontbijten dalen met de voortgang van de fietstocht. het Italiaans agent schap doet enorm zijn best en is punctueel met vervoer van fietsen en bagage.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Het Krijtlandpad - Heerlijk wandelen in het Limburgse heuvellandschap

Dit was echt een geweldige wandelvakantie door een prachtig en veelzijdig landschap met als beloning elke dag weer een hartelijk ontvangst in geweldige hotels waar onze bagage elke keer weer keurig werd afgeleverd. Leuke dorpjes en heerlijke Bourgondische stadjes. De dagelijkse afstanden waren voor ons wandelmaagden prima te doen en de routebeschrijvingen, kaarten en bewegwijzeringen perfect. Wij zijn echt verliefd geworden op dit stukje Nederland waar je je werkelijk in het buitenland waant. GEWELDIG!

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

De Waddeneilanden - Fietsvakantie op de waddeneilanden en langs het wad

De fietstocht gaat door mooi gebied, goede bootverbindingen en ook de bagage service was goed geregeld.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Langzame Bodensee - Fietsvakantie door 3 landen rondom de Bodensee

"Het was een prachtige vakantie, met ontzettende mooie fietsroutes.
Een enorme aanrader!
Alles was super goed geregeld, en de hotels waren ook goed.
Wij hopen het nog een keer over te doen, maar dan naar een ander land. Maar weer met Eigen-Wijze Reizen!



"

 

Geplaatst op: 20-11-2019

» Bekijk deze reis

Algarve - Fietsen door het zonnige zuiden

Mooie reis, met veel afwisseling, ook in soorten wegen waarop we fietsten. Soms een pittige route voor een gewone fiets. Combinatie GPS en routebeschrijving is ideaal.
Zeker een aanrader!

 

Geplaatst op: 17-11-2019

» Bekijk deze reis

Pontlevoy - Kastelen en wijngaarden tussen Loire en Cher

Het was een heerlijk, eenvoudig, maar buitengewoon gezellig hotel in Pontlevoy met een uitstekende keuken, verrassend lekker en verzorgd, en een perfect ontbijt; echt Frans! De fietsroute-beschrijvingen waren uitstekend verzorgd en het is een heerlijke (rustige) omgeving met meer dan voldoende bezienswaardigheden, een prima plek voor een heerlijke fietsvakantie!

 

Geplaatst op: 16-11-2019

» Bekijk deze reis

Madeira trektocht - Wandelen in Europa's tropische  tuin

Dit was mijn eerste ‘stapvakantie’ en het was meteen een schot in de roos! De wandelingen waren zeer afwisselend: langsheen de kust, doorheen een woud de levada volgend, de bergen in enz. De beschrijving van elke wandeling was zeer duidelijk. Elk hotel bood wat we nodig hadden: een goed bed, lekkere maaltijden, vriendelijke bediening... Het bagage-transport was zeer goed georganiseerd. Kortom: we geven graag een ‘Dikke pluim’ aan Eigenwijze Reizen voor de manier waarop deze reis mogelijk gemaakt werd voor ons.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Toscane wandelen - Wandelen door de middeleeuwen

Het was een heel mooie ervaring! De afstanden waren gepast voor ons. De beschrijving en de kaarten waren perfect! Alleen het weer liet ons af en toe in de steek. De locaties waren ook heel goed!

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

East-Anglia - Fietsen door de graafschappen Essex en Suffolk

Dagafstanden te groot, zeker door het links rijden en slechte kaarten. Het fietsverhuurbedrijf heeft ons geweldig geholpen. Anders was het een puinhoop geworden

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Het Krijtlandpad - Heerlijk wandelen in het Limburgse heuvellandschap

Wat een prachtige routes! Prima hotels en goede beschrijvingen. Echt een aanrader, ik heb genoten.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Drauradweg - Fietvakantie langs de Drau in zonnig Karinthië

"Het was een prachtige fietstocht langs de Drau, wij hadden geen E bike maar de route was prima te fietsen, alleen de laatste dag was wat zwaarder, maar deze was wel heel mooi. Wij hadden de 11 daagse fietstocht en het was heel fijn om twee keer een rustdag te hebben en daar de omgeving te verkennen.
Wij hadden half pension, dit zou ik niet weer doen, het eten was wel oké maar wat eenzijdig. De hotels waren er ook vaak niet op berekend, je moest dit steeds weer opnieuw aangeven. De hotels lagen wel op een goede locatie, niet ver uit het dorp. De terugreis naar het eerste hotel zou ook gelijk kunnen na de laatste fietstocht, dit scheelt weer een dag.
Wij kregen een hele uitgebreide ""Nederlandse"" routebeschrijving toegestuurd waarin de hotels ook al vermeld stonden met kaarten en uitleg, zo kon je thuis al een beeld krijgen van de reis. De GPS was ook heel fijn alhoewel de route ook heel goed staat aangegeven is het toch fijn om met GPS te fietsen.
Ik zou zo weer bij Eigenwijze reizen boeken ook al zijn ze misschien iets duurder dan de gemiddelde fietsreis.
"

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Alpe Adria Radweg van Salzburg naar Villach - Fietsen van Mozartstad Salzburg naar Villach

de reis was mooi maar we hadden soms regen in Oostenrijk gelukkig waren de temperaturen in Italie wel heerlijk

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5