Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1514

Vennbahn - Vierlandentocht over groen-gebaande wegen

prachtige fietstocht mooie natuur en vele auto arme wegen.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Donauradweg, pensions van Passau naar Wenen - De klassieke fietsroute langs de Donau, van Passau naar Wenen

Fantastische reis heel mooi

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Donauradweg, pensions van Passau naar Wenen - De klassieke fietsroute langs de Donau, van Passau naar Wenen

Mooie fietstocht, goed georganiseerd. Fietsafstanden per dag waren langer dan vooraf aangegeven, waardoor minder tijd overbleef om bezienswaardigheden aan te doen. Er was voor deze reis gekozen om een algemene beschrijving mee te geven. Wij hadden toch liever een beschrijving per dag gehad, specifiek voor onze tocht, zoals we gewend waren bij onze vorige fietstochten. Maar al met al hebben we genoten.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Kastelruth - Wandelen in de Dolomieten

Wandelingen waren verbluffend mooi, hotel was boven verwachting. Echt verwend, echt vakantie

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Donauradweg, pensions van Passau naar Wenen - De klassieke fietsroute langs de Donau, van Passau naar Wenen

Goed uitgerust door fijne bedden en gesterkt door een heerlijk ontbijt, fiets ik zonder koffer zorgeloos genietend langs de breed stromende Donau waarin bomen en steden zich spiegelen. Zowel Passau, Wenen als de vele stadjes daartussen vertellen op hun eigen-wijze door architectuur, musea, beelden en legenden over een historisch verleden waarin de Donau als 'respect afdwingende rivier' een natuurlijke grens vormde voor de verschillende volkeren. Schoonheid, natuur en cultuur zorgden voor een afwisselende fietstocht waar ik met plezier aan terug denk en die me aanzet tot een volgend eigen-wijs reisje ergens in de nabije toekomst.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Langs de Maas - Vanaf Maastricht door de Ardennen naar Sedan

De fietsroute zou nog mooier zijn om te laten beginnen in bijvoorbeeld Thorn of Maaseik zodat er ook een mooi stukje van de Limburgse maas te bewonderen is. Verder een mooie vakantie gehad en zeer tevreden over het aanbod.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Zuid-Beieren - Fietsen door het merengebied in het Alpenvoorland

mooie reis. mooie natuur. reis van 9 of 10 dagen zou leuk zijn.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Kastelruth - Wandelen in de Dolomieten

Mooie wandelingen in een afwisselend berggebied, vanuit een heel comfortabel hotel.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Vlaanderen - Fietsen door kleine bossen en beekdalen in Vlaanderen

in de enquete was tot nu toe gen ruimte voor differentiatie. Mijn beoordeling van hotels was goed, diners voldoende. Bij een preciezere vraagstelling had ik kwijt gekund dat een hotel matig was, inclusief het diner en de rest heel goed.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Schotland -

Schotland geeft alles wat je verwacht.vriendelijke mensen,mooi landschap,uitstekend eten, niet overrompeld door toeristen.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Langzame Bodensee - Fietsvakantie door 3 landen rondom de Bodensee

We hebben onze (3 pensionado's)reis beoordeeld met een 9. Vanaf de boeking, het vriendelijk beantwoorden van enkele vragen en op vervolgens op pad met de vooraf ontvangen reisbescheiden; alles klopte. Maar ook ter plaatse was alles goed geregeld. In het eerste hotel in Bregenz gedetailleerde informatie ontvangen, inclusief vele vouchers voor iets lekkers onderweg en dergelijke. Verder daar een goed advies gekregen over het gratis parkeren van de eigen auto in Bregenz. Keurig verzorgd terrein op ongeveer ca 5 minuten fietsen van het centrum. Wij hebben in hooflijn de beschreven route's gevolgd maar met het kaartmateriaal in handen was het geen probleem om, soms ook als gevolg van niet opletten, af te wijken. Alle hotels waren goed tot prima. Omgeving: fantastisch om daar te fietsen. Eten: prima met één uitzondering in hotel Fohr in Frederichshaven. Geen meerkeuze menu en ongemanierde bediening. We hebben dat gemeld bij Eigenwijze en er volgde een snelle positieve reactie. Met deze ervaringen en slechts één dag regen heeft deze reis bij ons een topnotering gekregen. En het was bijzonder leuk om onze ervaring te delen met mensen uit een naburig dorp die twee weken later dezelfde reis hebben ondernomen en met veel enthousiasme zijn teruggekeerd. Chapeau voor Eigenwijze Reizen.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Corfu fietsen - Fietsen tussen olijven en cipressen

"Wij hebben de fietsvakantie op Corfu als zeer positief ervaren. Het is een mooi groen eiland en ondanks dat het al half September was stond er nog heel veel in bloei. De fietsen waren echt van hele goede kwaliteit. Het is wel een heuvelachtig eiland, ik denk dat het voor ""ongeoefende fietsers"" misschien wel wat zwaar zou kunnen zijn. De routes zijn wel kort qua afstand dus je hebt wel alle tijd om het rustig aan te doen. De accomodaties vond ik eerlijk gezegd wat minder, maar misschien is dat daar niet anders en/of ben ik wat verwend. Kleine harde bedjes, hele kleine douches. De accommodatie in Paramona en in Benitses waren de betere. We hadden de routes op GPS gekregen, helemaal top!! De routebeschrijving hielden we er ook bij voor de bezienswaardigheden die af ent toe net van de route af liggen. Een paar keer klopte de GPS niet met de routebeschrijving dat was wel apart.
Al met al zeker een aanrader als je een week wilt fietsen in een hele mooie omgeving!"

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Aardenburg - Stijlvolle fietsvakantie vanuit de oudste stad van Zeeland

"In sept.2019 5 dagen in aardenburg geweest. Mooie locatie om deze streek te verkennen. Vooral de kuststreek het Zwin en Brugge zijn zeer de mooigezeten waard. Het hotel is prima, mooi terras en heerlijk eten. Heel aardige gastheer en gastvrouw.Met de knooppunten heel makkelijk te fietsen. Wij hebben ee; heerlijke vakantie gehad. Kortom echt een aanrader.


"

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Pieterpad - Wandelen van Pieterburen naar Maastricht

"Ervaring met lopen eerste deel Pieterpad smaakte naar meer.
We hebben genoten van wandelingen, rust en mooie omgeving.
Overnachtingen in B&B dan wel hotel waren prima inclusief ontbijt en bijgeboekt avondeten. Jammer dat er nogal wat mis ging bij reisorganisatie (o.a. twee keer fout gegaan bij plek waar moest worden gedineerd). GPS tracks werkten perfect en zorgden voor zorgeloos wandelplezier. "

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

Provence - Aan de voet van de Mont Ventoux

Een heel mooie fietsreis met voortdurend de Mont Ventoux in het gezichtsveld. Prachtige tegen de berg hangende dorpjes, wijn- en lavendelvelden, terrasjes onder de platanen. Vanwege de hellingen vaak pittige tochten. Prima gpx-tracks.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5