2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Fietsvakantie Berlijnse meren

Trektocht in Duitsland. Fietsen langs meren en door bossen. Rondom de groene metropool Berlijn liggen vele meren en treft u onverwacht veel natuurschoon aan. Uw fietstrektocht begint en eindigt in Potsdam, beroemd om het slot Sanssouci en de bijbehorende tuinen. » lees meer over Fietsvakantie Berlijnse meren

 • Fietsen langs kastelen en meren rond Berlijn
 • Slot Sanssouci in Potsdam
 • Meren Krumme Lanke, Schlachtensee en Wannsee
GPS APP E-bike Zwaarte zwaarte_1
 • Fietsvakantie
 • Trektocht
 • 8 dagen
 • Individueel
vanaf 950 p.p.
excl. bijkomende kosten
Prijzen en data
vanaf 950 p.p.
excl. bijkomende kosten
Prijzen en data

Onverwacht natuurschoon

Rondom de groene metropool Berlijn liggen vele meren en treft u onverwacht veel natuurschoon aan. Uw fietstrektocht begint en eindigt in Potsdam, beroemd om het slot Sanssouci en de bijbehorende tuinen.

Vervolgens fietst u langs het fraaie merengebied ten westen van Berlijn door bossen en over het platteland naar Brandenburg en Oranienburg. Vanuit Spandau of Potsdam kunt u het centrum van Berlijn bezoeken, de stad die als geen ander de triomfen en tragedies uit de Europese geschiedenis kent.

Startpunt Potsdam

Je vakantie begint in Potsdam. Hier kan je het mooie centrum bezichtigen of een bezoek brengen aan de tuinen van kasteel Sanssouci.

Potsdam fietsen natuurPotsdam fietsen natuur

Natuurgebied voor Brandenburg

U fietst langs de Havel naar Werder, met het op een eiland gelegen stadscentrum. Voordat u Brandenburg bereikt, komt u onder meer door het natuurgebied Rietzer See, met vele honderden vogel- en plantensoorten. U overnacht in Brandenburg an der Havel waar u langs talloze voorbeelden van de Noord-Duitse ‘Backsteingotik’ kunt wandelen.

Twee gezichten van Oranienburg

Langs de Havelkanalen naar Oranienburg, de stad die nauw verbonden is met het huis van Oranje-Nassau. Oranienburg is echter ook onlosmakelijk verbonden met het nabijgelegen concentratiekamp Sachsenhausen, dat u in een extra rondrit kunt bezoeken. Een bezichtiging van het indrukwekkende paleis Oranienburg is zeker de moeite waard. Het is één van de belangrijkste barokke gebouwen van de Mark Brandenburg.

Verrassend gezelligBerlijn Trabant

Wanneer ga jij deze reis maken?

Fietsvakantie Berlijnse meren

Prijzen en data

Route informatie

Tijdens deze fietsvakantie maak je een rondreis langs de Duitse steden in de buurt van Berlijn. Hieronder de routes die je tijdens deze tocht rijdt.

Fietsvakantie Berlijnse meren

Reisinformatie

Inclusief

 • 7 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt (halfpension niet mogelijk)
 • Bagagevervoer
 • Routebeschrijving, kaarten en GPS-tracks
 • Geen verlenging in Berlijn mogelijk

Exclusief

 • Heen- en terugreis; wij kunnen een vlucht bij een luchtvaartmaatschappij naar keuze of een trein voor je boeken.
 • Verzekeringen
 • Toeristenbelasting
 • Entreeprijzen, transfers etc. die niet bij inbegrepen vermeld staan
 • Parkeren: bij het eerste hotel tegen betaling afhankelijk van het eerste hotel. Reservering is niet mogelijk.

Veel gestelde vragen

Rondom de groene metropool Berlijn liggen vele meren en treft u onverwacht veel natuurschoon aan. Uw fietstrektocht begint en eindigt in Potsdam, beroemd om het slot Sanssouci en de bijbehorende tuinen.Vervolgens fietst u langs het fraaie merengebied ten westen van Berlijn door bossen en over het platteland naar Brandenburg en Oranienburg. Vanuit Spandau of Potsdam kunt u het centrum van Berlijn bezoeken, de stad die als geen ander de triomfen en tragedies uit de Europese geschiedenis kent.

7 nachten verblijf op basis van LO (HP niet mogelijk) Bagagevervoer Routebeschrijving, kaarten en GPS-tracks Geen verlenging in Berlijn mogelijk

3. Wat is er niet inbegrepen?

Heen- en terugreis; wij kunnen een vlucht bij een luchtvaartmaatschappij naar keuze of een trein voor u boeken. Parkeren: bij het eerste hotel tegen betaling afhankelijk van het eerste hotel. Reservering is niet mogelijk.

Dit vonden anderen van de

Fietsvakantie Berlijnse meren

Brandenburg
Brandenburg
Potsdam Glieniekcer
Potsdam Glieniekcer
Berlijnse meren
Berlijnse meren

Prijzen en data

Stel je reis samen

Startdatum

Dit is de eerste dag van je fietsvakantie. Desgewenst kan je later een extra overnachting bijboeken vóór de startdatum van je fietsvakantie.

Tags van deze reis

55 plus reizen