Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Verlenging Hanoi/Halong Bay

trektocht in Laos Vietnam

Uitrusten van uw fietsvakantie tijdens een schitterende cruise

  • VOLPENSION (1x) en LOGIES EN ONTBIJT (1x)
  • 3 dagen
  • hotelboot
vroegboekkorting
prijs op aanvraag
Prijzen en data
Winterzon

Fietsvakantie Verlenging Hanoi/Halong Bay

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

Deze verlenging kan geboekt worden bij de tocht Van Luang Prabang naar Hanoi.

» Lees meer

Reviews fietsvakantie - Verlenging Hanoi/Halong Bay

Deel uw ervaring


Er zijn voor deze tocht nog geen ervaringen ingestuurd.

Foto's Verlenging Hanoi/Halong Bay

Reisdetails Verlenging Hanoi/Halong Bay

Extra prijsinformatie

  • Toeslag eenpersoonskamer: € 95,-

Inclusief

  • 1 nacht verblijf op de boot op basis van VP
  • 1 nacht verblijf in Hanoi op basis van LO
  • Transfer van het hotel in Hanoi naar Halong Bay v.v.
  • Welkomstdrankje op de boot

Bijzonderheden

  • U kunt ook extra nachten in Hanoi boeken op basis van LO
Boek nu

Prijzen en data - Verlenging Hanoi/Halong Bay

Routekaartje Verlenging Hanoi/Halong Bay

Fietsroutes Verlenging Hanoi/Halong Bay

De adembenemende schoonheid van Halong Bay maakt een cruise in de golf van Tonking, door de archipel met meer dan 3000 eilanden, tot een onvergetelijke ervaring.
Halong Bay is gevormd door water en wind en kan het beste omschreven worden als een collectie kunstwerken van moeder natuur. 

In de baai liggen 1969 kalkstenen eilanden, elk met dichte begroeiing op de top. De kalkstenen monolieten rijzen spectaculair op uit de oceaan. Verschillende van de eilanden zijn hol, met enorme grotten. Hang Đau Go (Houten Stokken Grot) is de grootste van deze grotten. Franse toeristen die deze grot aan het eind van de 19e eeuw bezochten, noemden hem Grotte des Merveilles (Grot van de Wonderen). De drie grote kamers bevatten veel grote stalactieten en stalagmieten (en Franse 19e-eeuwse graffiti).

De naam van veel van de eilanden is het resultaat van de plaatselijke interpretatie van hun vreemde vorm. Voorbeelden hiervan zijn Voi (olifant), Ga Choi (vechtende haan) en Mai Nha (dak). 989 van de eilanden hebben een naam.

Bij enkele van de eilanden bevinden zich drijvende dorpen van vissers die in de ondiepe wateren 200 soorten vis en 450 soorten weekdieren vangen. Op sommige eilanden leven dieren, zoals kippen, apen en leguanen.

In 1994 is de Halong Bay opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Vanuit Hanoi krijgt u een privé-transfer naar Halong Bay. Voor de middag scheept u in op een traditionele jonk ('junkboat).

Na de lunch vaart u naar baaien, grotten en strandjes. Na zonsondergang geniet u van een heerlijk diner, waarna u de nacht doorbrengt op de boot. De volgende ochtend vaart u nog 4 uur door de baai, voordat u terugkeert naar Hanoi.

 

Deze verlenging kunt u alleen boeken bij uw fietsvakantie in Vietnam en bij de fietsreis in Laos en Vietnam, Van Luang Prabang naar Hanoi. Er is nog een verlengmogelijkheid: 4 of 5 dagen Verlenging Ho Chi Minh City


Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35