Fietsvakantie Noorwegen

Dit wilt u weten over fietsvakanties in Noorwegen! Heeft u wel eens aan een fietsvakantie in Noorwegen gedacht? Noorwegen is het land van Vikingen en staat bekend om zijn prachtige ongerepte natuur en uitgestrekte fjorden. Overal waar u kijkt, wordt u omgeven door de bijzondere natuur die Noorwegen rijk is. Aan de westkust vindt u de Oslo-fjorden, smalle fjorden met steile rotswanden.

Vakanties in Noorwegen

 

Een trektocht door Noorwegen

Fietsvakantie Noorwegen - Oslo fjord

De ruige omgeving van de 100 kilometer lange Oslo-fjorden leent zich perfect voor het maken van trektochten. Tijdens uw avontuurlijke fietsvakantie in Noorwegen geniet u van het fietsen, het uitzicht en het gezelschap terwijl uw bagage veilig van A naar B wordt vervoerd. U fietst tussen de 35 en 60 km per dag en overnacht in kleine en sfeervolle hotels. Na een heerlijke nachtrust staat er ’s ochtends een vers ontbijt voor u klaar. U ontdekt bijzondere havenplaatsjes, het atelier van Edvard Munch en komt alles te weten over de Vikingen en hun vele vondsten.

 

Bekijk direct onze nieuwe fietsvakantie Oslo-Fjord en mis de indrukwekkende natuur van Noorwegen niet!

Waarom kiest u voor onze fietsvakantie

Als u een fietsvakantie naar Noorwegen wilt boeken, vindt u vele aanbieders. We geven u graag 3 redenen waarom u voor een fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen kiest:

  • U stelt uw fietsreis helemaal volgens uw eigen wensen samen, want wij zijn specialist in individuele wandel- en fietsvakanties. Het grote voordeel van individuele fietsvakanties is dat u zelf uw reisgezelschap kiest, zelf de zwaarte van uw reis bepaalt en zelf bedenkt hoe u wilt overnachten. U fietst niet in een groep of met een gids, zodat u uw eigen tempo en dagindeling kunt bepalen. Wilt u ergens langer blijven, dat is zo geregeld!
  • U overnacht in kleine en sfeervolle hotels met een prachtig uitzicht en een heerlijk ontbijt. Zo proeft u het meeste van de sfeer in de dorpjes.
  • U profiteert van de kennis van onze eigen touragenten. Alle tochten zijn door onze eigen medewerkers uitgezet en beschreven. De informatie die u van ons krijgt, is uit de eerste hand en niet vertaald. Zo weet u zeker dat de routebeschrijvingen altijd actueel en gemakkelijk te volgen zijn.

Boek direct onze nieuwe fietsvakantie en ervaar het land van de Vikingen zelf!


Fietsvakanties in Noorwegen keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting

Populair in Noorwegen

Uw selectie leverde geen resultaten op