Coronatest

Om op vakantie of zakenreis te gaan, heeft u misschien een negatieve corona testuitslag nodig. Of en welke u nodig heeft voor uw bestemming en binnen welk tijdsbestek (x-aantal uur voor vertrek of aankomst) kunt u vinden op de website van Buitenlandse Zaken: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.

 

Reistesten voor een prikkie

De situatie op de plaats van bestemming kan snel veranderen. Het is daarom verstandig om altijd goed deze website in de gaten te houden. Het is nog makkelijker om de Reisapp van Buitenlandse Zaken te downloaden: https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/reis-app-buitenlandse-zaken

coronatestSinds begin deze zomer biedt ANVR haar leden de mogelijkheid hun klanten voor een eventueel noodzakelijke PCR- of Antigentest te verwijzen naar de officiele testpartner van de ANVR, coronatest2travel.nl. Testen zijn hier tegen sterk gereduceerd tarief beschikbaar. U heeft geen kortingscode nodig.

Reizigers via een ANVR-reisonderneming kunnen gemakkelijk een test boeken met reisdocumentatie via coronatest2travel.nl Een PCR-test kost €41,50 en biedt een uitslag binnen 12-24 uur. Een rapid antigen-test is al te boeken voor €23,95 en biedt de uitslag binnen 60 minuten. 

Coronatest2travel werkt samen met Health Check Center en heeft 85 locaties door het hele land, dus er is altijd een testcenter in de buurt.

 

-

Nazomer korting