Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Coronatest

Reistesten voor een prikkie

Update: Reizigers die getest moeten worden tussen 1 juli en 31 augustus kunnen zich gratis laten testen. De overheid komt binnenkort met een nieuw afsprakenportaal hiervoor. Reizigers die voor 1 juli en na 31 augustus een test nodig hebben kunnen zich via de ANVR partner tegen een gereduceerd tarief laten testen.

Om op vakantie of zakenreis te gaan, heeft u misschien een negatieve corona testuitslag nodig.
Óf en welke u nodig heeft voor uw bestemming en binnen welk tijdsbestek (x-aantal uur voor vertrek of aankomst) kunt u vinden op de website van Buitenlandse Zaken:
www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

De situatie op de plaats van bestemming kan snel veranderen. Het is daarom verstandig om altijd goed deze website in de gaten te houden. Het is nog makkelijker om de Reisapp van Buitenlandse Zaken te downloaden:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/reis-app-buitenlandse-zaken

Het behoort tot uw eigen verantwoordelijkheid om de juiste coronatest tijdig te laten afnemen; wij zijn daar niet verantwoordelijk voor. Dat afnemen kan bijvoorbeeld bij de ANVR Official test partner via www.coronatest2travel.nl (gebruik de couponcode ANVR_reis21! en krijg een gereduceerd tarief).  Wij wensen u een fijne reis!

 

 

 

-