Actieve vakantie Eifel

Ga op actieve vakantie in de Eifel, Duitsland. Kies uit de mooiste fietsvakanties en wandelvakanties van dit moment. Ontdek waarom wandelen en fietsen rond deze bestemming zo geliefd is. Boek je bij Eigen-Wijze Reizen dan geniet je van schitterende routes, sfeervolle overnachtingen en gratis bagagevervoer bij trektochten. Waar wacht je op? Kies een vakantie en ga op avontuur!

Wandelen en fietsen in de Eifel

Ben je een liefhebber van fietsen of wandelen? Dan is de Eifel zeer geschikt als bestemming voor je volgende actieve vakantie. De Eifel heeft goed verzorgde wandelpaden en fietspaden die je langs de mooiste plekken brengt. 

Natuur en historie

De Eifel wordt door veel mensen beschouwd als een indrukwekkende omgeving. Het is een mooie mix van natuur en historie. Zo beschikken een aantal dorpen over een middeleeuws karakter die je absoluut niet mag missen. Bekijk hieronder het aanbod fietsvakanties en wandelvakanties in en rond de Eifel.

Vakanties:

Selectie van 1 vakantie

Eifel - Duitsland

Wandelvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Eifel — Duitsland
Herfst GPS
  • Hotels met bagagevervoer
  • Kyllburg, Kopp, Prüm, Plütscheid
  • Wandelparadijs bij Kyllburg
  • Middeleeuwse Bertradaburcht
  • Bossen, weidse vergezichten, smalle beekdalen
  • Dagafstand 22-26 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 630,-
Nazomer korting
"Voortaan reis ik eigenwijs! We hadden bij een andere reisorganisatie een reis geboekt, die vertelde mij toen ik belde waar de papieren bleven, dat de reis niet door kon gaan.
Bij eigenwijze reizen hebben ze toen alles op alles gezet, om voor ons de reis nog op tijd te regelen! Geweldig gedaan!"

mw. Van der Velde en dhr. Kallemein

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt