Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsen rond de Bodensee

De Bodensee is een groot meer op de grens van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het is een populaire vakantiebestemming dankzij de prachtige landschappen en natuur en vele historische bezienswaardigheden. Het grote wateroppervlak zorgt bovendien voor een aangenaam en mild klimaat. Eigen-Wijze Reizen biedt twee verschillende fietsvakanties rondom de Bodensee. Op beide reizen brengt u een bezoek aan de vele mooie stadjes rondom het meer, waaronder Überlingen, Konstanz, Friedrichshafen en Bregenz. De Bodensee ligt aan de voet van de Voor-Alpen. Op uw reis heeft u regelmatig een prachtig uitzicht over de Alpen. De trektochten rond de Bodensee kunnen ook worden gedaan op elektrische fietsen.

 

Fietsen rond BodenseeFietsvakantie Rondom de Bodensee

De trektocht 'Rondom de Bodensee' wordt aangeboden in twee varianten: een zesdaagse tocht rondom de Obersee en een 8-daagse tocht waarbij u ook de oevers van de Untersee en het daarin gelegen eiland Reichenau verkent. Bij de 6-daagse variant overnacht u in comfortabele hotels. Op de 8-daagse fietsvakantie heeft u de keuze tussen pensions of hotels. In beide gevallen zijn de accommodaties geselecteerd op comfort en gastvriendelijkheid. 

» Fietsvakantie Rondom de Bodensee

Fietsvakantie BodenseeFietsvakantie Langzame Bodensee

Bent u op zoek naar extra veel tijd om te genieten van de vele bezienswaardigheden, mooie stadjs en prachtige natuur? De klassieke rondreis rond de Bodensee bieden wij ook aan als langzame variant. De trektocht duurt dan 11 dagen (incl. aankomst en vertrek). Deze vakantie wordt aangeboden op basis van logies en ontbijt, maar ook halfpension is mogelijk. Overnachten doet u in comfortabele hotels. 

» Fietsvakantie Langzame Bodensee

Trektochten van Eigen-Wijze Reizen

Een fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen betekent genieten in alle vrijheid en comfort. Alle fietstrektochten zijn individueel, wat wil zeggen dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap en zonder gids. U ontvangt duidelijke kaarten en routebeschrijvingen en u hoeft zich nergens druk om te maken. De trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer: u hoeft dus niet te fietsen met bepakking. Op onze fietsvakanties maakt u gebruik van uw eigen fiets of kiest u voor één van onze comfortabele huurfietsen.

Fietsvakanties Bodensee

Selectie van 2 vakanties

Langzame Bodensee - Duitsland - Zwitserland - Oostenrijk

Fietsvakantie    10 dagen    trektocht

Hondje Herfst Routeboekje FVW Tocht Elektrische fiets GPS
 • Hotels met bagagevervoer
 • Bregenz, Rorschach, Konstanz, Stein am Rhein, Überlingen, Friedrichshafen
 • Bodensee voor genieters
 • Pfänderbahn
 • Bloemeneiland Mainau
 • Dagafstand 16-45 km
vanaf 890,-

Rondom de Bodensee - Duitsland - Zwitserland - Oostenrijk

Fietsvakantie    6 of 8 dagen    trektocht

Hondje Herfst Routeboekje FVW Tocht Elektrische fiets GPS
 • Hotels of pensions met bagagevervoer
 • Bregenz, Arbon, Konstanz, Stein am Rhein, Radolfzell, Gaienhofen, Friedrichshafen
 • Fietsen langs de oevers van de Bodensee
 • Gezellige stadjes met een Altstadt
 • Kloostereiland Reichenau
 • Dagafstand 24-50 km
vanaf 395,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Gewldig mooi

Peter Thijssen

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt