Fietsen in Berlijn

Berlijn is een stad vol geschiedenis, contrast en variatie. De fiets is het ideale vervoersmiddel om deze veelzijdige metropool te ontdekken. Eigen-Wijze Reizen biedt u een tweetal fietsvakanties naar de Duitse hoofdstad. In onze trektocht "Berlijnse Meren" ontdekt u het waterrijke natuurschoon ten westen van Berlijn en verkent u bovendien de hoofdstad. Op onze fietsvakantie "Berlijn" verblijft u de hele week in deze boeiende stad, en maakt u van daaruit dagtochten door de stad, langs de Spree, door de bosrijke omgeving en brengt u een bezoek aan Potsdam.

Tijdens een fietsvakantie in Berlijn komt u langs de Brandenburger Tor, de restanten van de Berlijnse Muur en de Eastside Gallery, de Bundestag, Slot Charlottenburg en het grootste station van Europa: Berlin Hauptbahnhof.

Vakanties — Fietsen in Berlijn

Selectie van 2 vakanties

Berlijnse meren - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Rondom de groene metropool Berlijn liggen vele meren en treft u onverwacht veel natuurschoon aan. Uw fietstrektocht begint in Berlijn, de stad die als geen ander de triomfen en tragedies uit de Europese geschiedenis kent. Vervolgens fietst u langs het fraaie merengebied ten westen van Berlijn, door bossen en over het platteland naar Potsdam, Brandenburg en Oranienburg. Uw tocht eindigt weer in Berlijn, waar u nog een mooie rondrit kunt maken.

vanaf 595
Bekijk vakantie

Berlijn - Duitsland

Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

Hondje Elektrische fiets

Berlijn is een stad vol geschiedenis, contrast en variatie. De fiets is het ideale vervoersmiddel om de veelzijdigheid van deze metropool te ontdekken. De fietstochten brengen u zowel cultuur als verrassende natuur. U fietst langs alle bezienswaardigheden van Berlijn, maar ook langs de rivier de Spree en door de bosrijke omgeving van Berlijn, met prachtige meren vlak buiten de stad. En natuurlijk naar Potsdam, met de prachtige paleizen Sanssouci en Neues Palais.

vanaf 560
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • La Palma, trektocht — Spanje

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Vanaf
  € 1055

  INCL. VLUCHT

 • Puglia — Italië

  Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

  Vanaf
  € 670
 • Pechão — Portugal

  Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 815

  Incl. vlucht+halfpension

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt