Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsen Kopenhagen

Fietsen in Kopenhagen is de manier om dé prachtige stad Kopenhagen te ontdekken. Niets voor niets wordt Kopenhagen vergeleken met Amsterdam. Want ook in Kopenhagen is fietsen populair. Sterker nog, er is ontzettend veel aandacht voor fietsers en dat is te merken. 


Tijdens onze prachtige fietsvakantie door het sfeervolle Kopenhagen ontdekt u onder andere de gekleurde huisjes, de sfeervolle restaurants en de bekende en onbekende bezienswaardigheden. En dit allemaal in één verzorgde route. Inclusief bagagevervoer + routekaarten + E-bike optie+

Fietsen KopenhagenOntdek het sfeervolle Kopenhagen

Wilt u Kopenhagen ontdekken op een nieuwe manier? Ontdek dan Kopenhagen op de fiets. Geniet van de sfeervolle stad en ga langs de bekende en onbekende bezienswaardigheden van deze prachtige stad. Fietsen in Kopenhagen is zeer veilig en heeft veel overeenkomsten met fietsen in Nederland. Zo zijn er fietspaden en veel mogelijkheden in het centrum om fietsen te stallen. 


De stad Kopenhagen zit vol met unieke monumenten en bezienswaardigheden. Van het Rosenborgkasteel en het Amalienborgpaleis tot aan de vesting Kastellet. Daarnaast vindt u hier ook het wereldbekende beeld van de Kleine Zeemeermin. Tijdens het fietsen krijgt u een goede impressie van de stad, cultuur en de mensen. Een ervaring die u niet snel zult vergeten!

 

Waarom fietsen door Kopenhagen?

Fietsen door Kopenhagen is goed geregeld. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn ideaal en de stad biedt genoeg fietsstallingen aan voor het parkeren van uw fiets. 

 

Tip: Ontdek ook Seeland op de fiets

Niet ver buiten de hoofdstad ligt Seeland. Door hier naar toe te fietsen komt u langs indrukwekkende kastelen en prachtige tuinen. 

 

Vakanties — Fietsen Kopenhagen

Selectie van 1 vakantie

Denemarken - Denemarken - Seeland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

GPS Elektrische fiets
  • Hotels met bagagevervoer
  • Kopenhagen, Helsingør, Hillerød, Roskilde
  • Kopenhagen, Seeland en Zweden
  • Kronborgkasteel, Amalienborgpaleis, vesting Kastellet
  • Boottocht naar Zweden
  • Dagafstand 40-59 km
vanaf 875,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

"Goede service van rubyreizen ter plaatse
Goede reisbeschrijving.
Routebeschrijving kwam op sommige stukken niet overeen met de gps, wat tot verwarring leidde. De routebeschrijving was duidelijker dan de gps.
Mooie route."

Getda en nanda

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt