Fietsen Utrecht

In Utrecht kunt u heerlijk fietsen. Utrecht heeft een groot netwerk aan fietsroutes door verschillende type landschappen die de provincie rijk is. Ook bevinden zich in de omgeving vele imposante burchten, forten en kastelen. Eigen-wijze reizen heeft een aantal mooie fietsroutes voor u uitgezet in de omgeving Utrecht. Ontdek ze tijdens een van onze actieve fietsvakanties. Bekijk hieronder ons aanbod.

Fietsen in Utrecht

Ontdek hoe Nederland zich jarenlang heeft verdedigd tegen het water tijdens de fietsvakantie in de Hollandse waterlinie. Onderweg komt u langs verschillende vestingsteden als Utrecht, Wijk bij Duurstede en Muiden. Op de route bevinden zich verschillende forten en kastelen die de moeite waard zijn te bezichtigen. U verblijft onderweg in de een van ons uitgezochte comfortabele hotels op de route.

Tijdens de fietsvakantie door het Hollandse waterschap verkent u het groene gebied tussen de grote westerse steden. Het gebied is destijds ontstaan door de groei van de natte veenlaag. Dit natuurgebied staat bekent om het puur Hollandse landschap waar u een ultiem gevoel van rust zult ervaren.

Onbezorgd op weg met Eigenwijze Reizen

Een fietsvakantie is leuk maar kan ook pittig zijn. Met volle fietstassen tegen de wind in fietsen is een grote uitdaging, zeker voor de ongetrainde fietser. Wij bij Eigen-wijze Reizen willen het u graag iets gemakkelijker maken. Daarom brengen wij uw bagage van uw huidige locatie naar de volgende bestemming. Zo kunt u ongestoord genieten van de fietstocht door Utrecht zonder daarbij een grote inspanning te moeten leveren. Naast bagagevervoer regelen wij ook de accommodaties en krijgt u van ons een uitgebreide routeomschrijving mee die u leidt naar het hotel. Boekt u een vakantie bij Eigen-wijze Reizen? Dan kiest u voor een onbezorgde vakantie!

Vakanties — Fietsen Utrecht

Selectie van 2 vakanties

Hollands Waterlandschap - Nederland - Groene Hart

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollands Waterlandschap — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
 • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
 • Loosdrechtse Plassen
 • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
 • Dagafstand 26-56 km
vanaf 345,-

Hollandse Waterlinie - Nederland

Fietsvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollandse Waterlinie — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Weesp, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Nieuwkoop
 • Uniek verdedigingssyteem
 • Forten en vestingsteden
 • Rivieren en natuurgebieden
 • Dagafstand 44-56 km
vanaf 515,-
Nazomer korting

Prachtige fietsvakantie gehad, mooie route een aanrader.De hotels en het halfension uitstekend, op één hotel na die in Gorinchem heel slecht.Kamer en ontbijt een dikke 5,dus wij zeggen niet meer opnemen in de route zonde. Ondanks deze tegenvaller een mooie week gehad.

Reactie EWR: Het hotel in Gorinchem wordt niet meer gebruikt.

Van der Heide en Arema

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt