Fietsen Zeeland

De vele stranden en duinen maken de provincie Zeeland tot een geliefde vakantie bestemming. Ook leent het Zeeuwse landschap zich uitstekend voor een actieve fietsvakantie. Zeeland wordt volledig omringd door water. Daarom zit u in de provincie nooit ver weg van de stranden en de zee. En wist u ook dat u in Zeeland de meeste kans heeft op zon vergeleken met andere provincies binnen ons land? Bekijk het aanbod van Eigen-wijze Reizen en boek snel uw fietsvakantie in Zeeland!

Fietsvakantie Zeeland

De door Eigen-wijze Reizen uitgezette fietsroutes zijn erg veelzijdig. Zo fietst u tijdens de 4- of 7- daagse trektocht in Zeeland langs mooi duinlandschap en andere natuurgebieden. Ook heeft u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de gezellige steden als Middelburg, Renesse en Goes en te genieten van de lokale delicatessen. Als u geen trektocht wil maken maar liever vanuit een standplaats vertrekt dan is dat ook mogelijk. U verblijft dan in de gezellige plaats Aardenburg; de oudste stad van Zeeland. De stad behoort tot de culturele kern van de provincie. Door het uitgebreide fietsnetwerk in de omgeving van de stad kunt u gemakkelijk de omgeving per fiets verkennen.

Comfortabel op weg met Eigen-wijze Reizen

Bij Eigen-wijze Reizen besparen wij u de lasten van een fietsvakantie zodat u ongestoord kunt genieten van uw vakantie. Zo nemen wij de bagage voor u mee tijdens een trektocht door Zeeland. Zo hoeft u geen zware inspanning te leveren. Daarnaast is alles rondom het uitzoeken van fietsroutes en overnachtingen ook al voor u geregeld. U krijgt van ons een uitgebreide routebeschrijving mee die u leidt naar de comfortabele overnachtingsplaatsen op de route waar u ‘s nachts verblijft. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

Fietsen Zeeland | Ontdek de prachtige kust van Zeeland!

Selectie van 1 vakantie

Zeeland - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Zeeland — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
  • Hotels met bagagevervoer
  • Middelburg, Burgh-Haamstede, Goes, Sluis, Knokke, Vlissingen
  • Duinen, Deltawerken en Brugge
  • Sprookjesachtige natuurgebied de Manteling
  • Havenstadjes met oude straatjes en monumenten
  • Dagafstand 34-56 km
vanaf 420,-
Nazomer korting
Prachtige vakantie gehad, ook mede dankzij het fantastiche mooie weer. Langs het water en de duinen, de strandtenten en boulevards, waar we gezellig s avonds lang buiten konden zitten. We hebben genoten.

Bets Tool

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt