Fietsroutes Groningen

Op zoek naar prachtige fietsroutes in Groningen? Samen met fietsliefhebbers uit Groningen hebben wij de mooiste en leukste fietsvakanties van de provincie Groningen samengesteld. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden in een compleet verzorgde fietsvakantie met overnachtingen én bagagevervoer. Boek vandaag nog een van de populaire fietsvakanties en profiteer van de vele voordelen!

Mooiste fietsroutes Groningen

Eigen-Wijze Reizen biedt diverse wandelvakanties en fietsvakanties aan in Groningen. Hieronder lichten wij de meest populaire fietsvakanties uit Groningen toe:

 

Fietsvakantie Waddeneilanden

Geniet van de prachtige en unieke Waddenzee met de Waddeneilanden. Tijdens de fietsvakantie Waddeneilanden maakt u kennis met de kust en het indrukwekkende landschap. Binnen 8 of 9 dagen bezoekt u vrijwel alle Waddeneilanden en maakt u verschillende boottochten tussen de eilanden en het vaste land. Altijd al willen uitwaaien aan de Nederlandse kust en willen weten waarom de Waddeneilanden op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat? Boek dan de razendpopulaire fietsvakantie Waddeneilanden!

 

Groningen & Friesland Culinair

Ontdek het Noorden van Nederland met deze culinaire ontdekkingstocht! Fiets door de prachtige en beroemde Nationale Parken de Alde Feanen, het Lauwersmeer en Schiermonnikoog. Tijdens deze route komt u onder andere langs oude middeleeuwse kerkjes, boerderijen en oude terpen. Bovendien bezoekt u Ameland en Schiermonnikoog met de iconische duinen tijdens deze fietstocht. Hoogtepunten in deze fietsvakantie zijn toch wel de overnachtingen in luxe hotels en de restaurants die zijn benoemd in de Gault Millau of de Michelin-gids. Bekijk de vernieuwde Fietsvakantie Groningen & Friesland Culinair!
 

Zorgeloos op vakantie

Bij Eigen-Wijze Reizen heeft u de garantie op een zorgeloze fietsvakantie. Zo zijn de hotels en routes door en voor fietsliefhebbers samengesteld. Bovendien zijn de fietsvakanties geschikt voor iedereen. Van jong tot oud. Of u nu een actieve fietser of een passieve fietser bent, de routes zijn voor elke type fietse geschikt. Bovendien geniet u bij Eigen-Wijze Reizen van de vele voordelen zoals: bagagevervoer en kwalitatieve overnachtingen. Daarnaast zult u niet snel verdwaalen, want bij elke fietsvakantie krijgt u kaarten en fietsroutes mee. Wilt u genieten van een zorgeloze fietsvakantie door Groningen? Bekijk dan de opties hieronder:

Vakanties — Fietsroutes Groningen

Selectie van 2 vakanties

De Waddeneilanden - Nederland - Noordzee

Fietsvakantie    9 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
De Waddeneilanden — Nederland
GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
 • Ontdek de wondere wereld van het wad
 • Boottochten op de Waddenzee
 • Fietsen door het duingebied
 • Dagafstand 17-59 km
vanaf 920,-

Groningen & Friesland Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Herfst Winterzon GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Aduard, Drachten, Dokkum, Schiermonnikoog, Ameland
 • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
 • Culinaire fietstocht
 • dagafstand 50-59 km
vanaf 680,-
Nazomer korting
Mooie fietstocht door Groningen en Friesland met een bezoek aan de Waddeneilanden. Heerlijk gegeten. Goed begin in Onder de Linden in Aduard, maar voor de Abdij in Dokkum was een mooi hotel met plezierig personeel. Helaas hadden we flink wat tegenwind op de eerste dagen, maar verder hebben we genoten van de omgeving.

Leo Schouten

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt