Fietsroutes Vlaanderen

Voor een mooie fietsvakantie hoeft u niet ver van huis. In Vlaanderen vindt u vele historische steden als Brugge en Gent. De steden zijn vol van bezienswaardigheden als kerken monumenten, musea, pleinen en prachtige bouwwerken. Ook de natuur rondom de steden is adembenemend mooi. Het heuvellandschap en bosrijk gebied is de plek om heerlijk tot rust te komen tijdens een fietsvakantie. Onderweg kunt u het natuurlijk niet laten om ook een terrasje te pakken en een heerlijk Belgisch speciaal biertje te proeven!

Fietsvakantie Vlaanderen

Tijdens de trektocht door Vlaanderen vertrekt u vanuit de Belgische plaats Roeselare; Een oude handelsstad met een prachtig historisch centrum. De routes leiden u door de bosrijke omgeving naar de pittoreske Belgische dropen.

Vlaanderen Culinair

Als u op vakantie gaat in Vlaanderen moet u natuurlijk ook geproefd hebben van de Belgische keuken. En wanneer gaat dat nu beter dan tijdens de fietsvakantie Vlaanderen culinair! Overdag fietst u in de groene omgeving rondom Gent, Brugge en Roeselare en ontdekt de prachtige binnensteden. ’s Avonds is het tijd voor een diner van uitstekende kwaliteit in een van de betere restaurants! Enkele van de restaurants worden zelfs genoemd in de Gault Milau!

Op reis met Eigen-wijze Reizen

Een vakantie moet rust brengen zodat u er weer een tijdje tegenaan kan. Daarom willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Allereerst zorgen wij ervoor dat tijdens een trektocht uw bagage van A naar B wordt gebracht. Zo hoeft u minder inspanning te leveren tijdens het fietsen en komen uw tassen schoon en droog aan. Ten tweede hebben wij de routes al voor u klaarliggen en staan overnachtingsaccommodaties al vast. Dit scheelt u een hoop regelwerk. Gaat u op reis met Eigen-wijze reizen dan bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie!

Vakanties — Fietsroutes Vlaanderen

Selectie van 2 vakanties

Vlaanderen - België - Vlaanderen

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Vlaanderen — België
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Hotels met bagagevervoer
 • Historische stadjes en het landschap van de Grote Oorlog
 • Last Post in Ieper
 • Abdij St. Sixtus (trappistenbier)
 • Dagafstand 38-63 km
vanaf 765,-

Vlaanderen Culinair - België - Vlaanderen

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Gent, Brugge, Roeselare
 • Fietsen door historische steden
 • Sfeervolle pleinen en prachtige gevels
 • Culinaire fietstocht
 • Dagafstand 30 tot 63 km
vanaf 695,-
Nazomer korting
Prima reis, voldeed aan verwachtingen. Hotels helaas niet allemaal airco, dus best warm en niet alles goed gegaan met boekingen restaurants, maar welke wel goed gingen waren fantastisch

Lennard Brand

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt