Fietsroutes West-Vlaanderen

Historische steden, mooi landschap en heerlijk eten; West-Vlaanderen is de perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het West-Vlaamse land heeft de fietsliefhebber veel te bieden. Overdag fietst u een mooie route door de uitgestrekte bossen en langs de beekdalen. ’s Avonds strijkt u neer op een terras in de gezellige Vlaamse steden. Daarbij hoort natuurlijk ook een heerlijk speciaal biertje! Bekijk het aanbod van Eigen-wijze Reizen en boek een fietsvakantie in West-Vlaanderen!

Fietsvakantie in West-Vlaanderen

In de Belgische steden valt er veel te ontdekken. Tijdens de 8-daagse fietstocht door Vlaanderen fietst u naar verschillende kleine Belgische steden en dorpen. Hier vindt u vele bezienswaardigheden waaronder kerken, kastelen, musea en meer. Onderweg verblijft u in van de comfortabele hotels op de route.

Fietsvakantie Vlaanderen Culinair

Voor de echte fijnproever hebben wij ook een heerlijke fietstocht door West-Vlaanderen klaarstaan. Tijdens de fietsvakantie Vlaanderen Culinair fietst u onder meer door het Brugse ommeland naar de Belgische steden; Gent, Brugge en Roeselare. Wanneer u aangekomen bent op de bestemming kunt u aanschuiven en krijgt u een heerlijk diner van hoge kwaliteit bij een van de beste restaurants in de regio. Sommige worden zelfs genoemd in de bekende gastronomie gids; de Gault & Milau.

Onbezorgd op weg met Eigen-wijze Reizen

Om ervoor te zorgen dat u een fijne onbezorgde vakantie tegemoet gaat hebben wij een paar dingen voor u geregeld. Tijdens een trektocht van Eigenwijze Reizen kunt u zonder al uw bagage de tocht te fietsen. Die nemen wij voor u mee naar het hotel. Ook hoeft u zelf niet de route uit te zoeken. U krijgt van ons een uitgebreide routebeschrijving mee die u netjes naar de volgende accommodatie leidt. Ga volledig verzorgd op reis in West-Vlaanderen en boek uw vakantie bij Eigen-Wijze Reizen!

Vakanties — Fietsroutes West-Vlaanderen

Selectie van 2 vakanties

Vlaanderen - België - Vlaanderen

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Vlaanderen — België
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Hotels met bagagevervoer
 • Historische stadjes en het landschap van de Grote Oorlog
 • Last Post in Ieper
 • Abdij St. Sixtus (trappistenbier)
 • Dagafstand 38-63 km
vanaf 765,-

Vlaanderen Culinair - België - Vlaanderen

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Gent, Brugge, Roeselare
 • Fietsen door historische steden
 • Sfeervolle pleinen en prachtige gevels
 • Culinaire fietstocht
 • Dagafstand 30 tot 63 km
vanaf 695,-
Watertanden korting
Prima reis, voldeed aan verwachtingen. Hotels helaas niet allemaal airco, dus best warm en niet alles goed gegaan met boekingen restaurants, maar welke wel goed gingen waren fantastisch

Lennard Brand

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt