Fietsroutes Zeeland

In Zeeland kan de fietsliefhebber zijn hart ophalen. In de provincie liggen tal van fietsroutes langs de hoge duinen en stranden. Tijdens de fietsvakantie in deze zuidelijke provincie fietst u niet alleen langs de mooie natuurgebieden maar ook krijgt u de kans de unieke Zeeuwse Deltawerken te bewonderen. Als u kiest voor een vakantie in eigen land is Zeeland ook de perfecte bestemming. De provincie telt namelijk de meeste zonuren van Nederland. Zo schijnt de zon er gemiddeld 10% vaker dan op andere plekken in Nederland. Zon, strand en zee maken Zeeland de ideale bestemming voor een actieve fietsvakantie. Bekijk het aanbod een boek een fietsvakantie in Zeeland bij Eigen-wijze Reizen.

Fietsvakantie Zeeland

Eigen-wijze reizen heeft meerdere fietsroutes voor u uitgezet in het mooie Zeeland. Tijdens de 4-daagse trektocht door Zeeland vertrekt u vanuit de Zeeuwse stad Middelburg en fietst u langs de polders en duinen naar gezellige dorpen en badplaatsen. U heeft daarnaast de keuze de trip te verlengen met 3 dagen om ook een stuk van België per fiets te verkennen en een bezoek te brengen aan de historische middeleeuwse stad Brugge.

Tijdens de fietsvakantie in het Zeeuwse Aardenburg maakt u 5 mooie routes door Nederland en een klein stukje België. Onderweg fietst u langs de stranden en duinen en bezoekt u historische steden en dorpen.

Onderweg met Eigen-wijze Reizen

Voor ieder die wel eens op fietsvakantie is geweest weet hoe zwaar het is om met volle bepakking te moeten fietsen. Daarom wil Eigen-wijze Reizen het u graag iets gemakkelijker maken. Wij nemen de bagage voor u mee van uw huidige locatie naar de volgende bestemming. Zo kunt u in alle rust genieten van de fietsroutes in Zeeland.

 

Vakanties — Fietsroutes Zeeland

Selectie van 1 vakantie

Zeeland - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Zeeland — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
  • Hotels met bagagevervoer
  • Middelburg, Burgh-Haamstede, Goes, Sluis, Knokke, Vlissingen
  • Duinen, Deltawerken en Brugge
  • Sprookjesachtige natuurgebied de Manteling
  • Havenstadjes met oude straatjes en monumenten
  • Dagafstand 34-56 km
vanaf 420,-
Nazomer korting
Prachtige vakantie gehad, ook mede dankzij het fantastiche mooie weer. Langs het water en de duinen, de strandtenten en boulevards, waar we gezellig s avonds lang buiten konden zitten. We hebben genoten.

Bets Tool

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt