Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietstochten Zeeland

Als u in Zeeland aankomt krijgt u meteen het vakantiegevoel. De zee, de standen en de zilte lucht geven het ultieme gevoel van rust. Ontdek het unieke landschap van Zeeland op de fiets. De fietstochten in Zeeland leiden u door de polders, duinen en mooie standen die de provincie rijk is. Daarnaast heeft u de kans om de bekende waterwerken in de provincie te bewonderen. Eigen-Wijze Reizen heeft een paar prachtige fietstochten door Zeeland voor u uitgestippeld. Bekijk het aanbod en boek snel uw fietsvakantie in Zeeland.

Fietsvakantie in Zeeland

Voor een fietsvakantie in Zeeland kunt u bij Eigen-wijze Reizen kiezen uit een trektocht of een fietsvakantie waar u vanuit een standplaats vertrekt. Tijdens de 4- of 7-daagse trektocht door Zeeland fietst u vanaf de gezellige stad Middelburg en fietst prachtige tochten over de dijken en langs de duinen. Daarnaast kunt u kiezen voor een fietsvakantie vanuit het oude vestingstadje Aardenburg. Vanuit de standplaats fietst u 5 mooie routes door Nederland en België. De routes leiden u langs de stranden en duinen maar ook naar verschillende gezellige dorpen en steden op de route.

Zorgeloos fietsen in Zeeland

Een fietsvakantie is mooi maar ook uitdagend. Een fiets bepakt met bagage maakt de rit een stuk zwaarder. Dit maakt een fietsvakantie voor veel mensen minder toegankelijk en haalbaar. Bij Eigen-Wijze Reizen doen wij er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. De fietstochten zijn veel eenvoudiger af te leggen zonder deze zware last. Daarom nemen wij de bagage voor u mee naar de volgende bestemming zodat u onbezorgd de fietstochten kunt volbrengen. Daarnaast hebben wij de routes al voor u uitgestippeld en de overnachtingen geregeld.

Vakanties — Fietstochten Zeeland

Selectie van 2 vakanties

Aardenburg - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Aardenburg — Nederland
GPS Elektrische fiets Herfst Benelux
 • Hotel Rudanna Castra
 • Sluis, Knokke, Cadzand, Philippine, Brugge, Leopoldkanaal
 • De oudste stad van Zeeuws-Vlaanderen
 • Natuurgebied Het Zwin
 • Bezienswaardige stadjes
 • Dagafstand 22-50 km
vanaf 240,-

Zeeland - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Zeeland — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Middelburg, Burgh-Haamstede, Renesse, Goes, Sluis, Knokke, Vlissingen
 • Duinen, Deltawerken en Brugge
 • Sprookjesachtige natuurgebied de Manteling
 • Havenstadjes met oude straatjes en monumenten
 • Dagafstand 34-56 km
vanaf 370,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes
Wij fietsten de Elfsteden route. Onze eerste ervaring met fietsen en ook met onze eigen e bikes. Het was heerlijk en zeker en aanrader. De routes waren interessant en zeer gevarieerd. De hotels ook. Daardoor werd iedere dag een soort verrassing.
Als we veel energie hadden maakten we de route langer. Maar al met al echt een super mooie week gehad. Ook alles was uitstekend geregeld. Zoals bag...

Anoniem

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt