Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Vlaanderen

Een prachtige fietsvakantie door mooi en groen Vlaanderen. Wilt u graag even helemaal weg zonder al te lang te reizen? Dan is deze vakantie precies wat u zoekt. Van de fietsvakanties in Vlaanderen kunt u prachtige uitzichten en veel geschiedenis verwachten. Deze fietsvakanties zorgen ervoor dat u dat heerlijke 'even helemaal weg'-gevoel heeft. Heerlijk genieten van een speciaal gebrouwen biertje of een zalig glas rode wijn in de aangename bourgondische sfeer die Vlaanderen u biedt is voor iedere vakantieganger moeilijk te weerstaan. Neem een kijkje tussen alle fietsvakanties in Vlaanderen en laat u inspireren door dit prachtige gebied.

Fietsvakantie VlaanderenFietsvakantie in Vlaanderen

Eigen-Wijze Reizen is gespecialiseerd in individuele fietsvakanties. U reist met uw eigen reisgezelschap en altijd zonder gids. Dat betekent dat u zelf uw eigen tempo bepaalt, dat u kunt afwijken van de routes waar gewenst en dat u kunt genieten van een gevoel van vrijheid terwijl ondertussen uw vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Overnachten doet u in speciaal door Eigen-Wijze Reizen geselecteerde hotels, waarmee wij nauwe contacten onderhouden. 

Fietsvakantie Vlaanderen

Tijdens uw trektocht door Zuid-Vlaanderen fietst u door vele historische stadjes en afwisselende landschappen. Deze 8-daagse trektocht kan ook worden gecombineerd met de vakantie "Noord-Vlaanderen", dan ontstaat één trektocht van 13 dagen. Tijdens deze reis bezoekt u onder andere Roselare, Lo, Danouter, Veurne en Ieper. Dat zegt u misschien nu nog niet zo veel, maar deze plekken geven u een bijzondere kijk op de historie van Vlaanderen.

» Fietsvakantie Vlaanderen

Vakanties — Fietsvakantie Vlaanderen

Selectie van 2 vakanties

Vlaanderen - België - Vlaanderen

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Vlaanderen — België
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Roeselare, Lo, Dranouter, Ieper
 • Historische stadjes en het landschap van de Grote Oorlog
 • Last Post in Ieper
 • Abdij St. Sixtus (trappistenbier)
 • Dagafstand 38-63 km
vanaf 695,-

Vlaanderen Culinair - België - Vlaanderen

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Nieuw
Reizen vanaf nu
Vlaanderen Culinair — België
GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Gent, Brugge, Roeselare
 • Fietsen door historische steden
 • Sfeervolle pleinen en prachtige gevels
 • Culinaire fietstocht
 • Dagafstand 30 tot 63 km
vanaf 625,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes
We vonden het een mooie reis, waarbij natuurlijk vooral Gent en Brugge highlights waren. De reis was uitstekend verzorgd met afwisselende en goede hotels. De diners waren van (zeer) goede kwaliteit en afwisselend, Belgen weten wat lekker is!. De routes waren goed te doen en vaak afwisselend en buiten de steden mooi. Het rondje Brugge hebben we zelf uitgebreid naar Blankenberge, waardoor we nog een...

Hans Hartjes

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt