Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Mooiste Wandelingen Ardennen

De Ardennen staan bekent om de indrukwekkende natuur. Het is voor velen dan ook de ideale plek om te gaan wandelen. Het bosrijke gebied in het zuiden van België is uitstekend te voet te verkennen. Natuurrijk gebied maar ook cultuursteden, ruïnes, burchten en grotten maken dit gebied de moeite waard om te bezoeken. 

Ontdek de Ardennen met een van de Onderstaande Wandelvakanties!

Voor de mooiste wandelingen in de Ardennen bent u aan het juiste adres. Eigen-wijze reizen biedt u de mogelijkheid de Ardennen te voet te verkennen. Wij verzorgen de gehele reis! 

Wandelvakantie Marcourt-en-Ardenne

Tijdens het verblijf in de Belgische plaats Mancourt heeft kunt u vanuit de standplaats 5 unieke wandelroutes door de Belgische Ardennen te ontdekken. De afstanden variëren van 9 tot 24 kilometer. De routebeschrijving krijgt u van ons! Liever een kortere wandeling maken in de Ardennen? Dat kan! U kunt er voor kiezen de heen of terugweg de bus te nemen. Zo kunt u elke dag genieten van de mooiste wandelingen in de Ardennen! 

Bekijk de Wandelvakantie Marcourt-en-Ardenne

Wandelen in het hart van de Ardennen

Vanuit de standplaats in Boullion heeft u de mogelijkheid 4 prachtige wandelroutes afteleggen door het hart van de Ardennen. U verblijft in een historisch Hotel dat uitkijkt op de rivier en een kasteel. 

Bekijk de wandelvakantie in het hart van de Ardennen

Op zoek naar een actieve wandelvakantie in de Belgische Ardennen? Bekijk ons aanbod hieronder!