Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Rondreis China

De fiets is in China net zo'n vertrouwd vervoermiddel als bij ons in Nederland. Met een rondreis door China per fiets beleeft u niet alleen het ultieme vakantiegevoel, u neemt ook werkelijk deel aan deze totaal andere wereld. Ontdek de bijzondere cultuur van China, de tradities en de gewoonten van de bevolking en de schitterende natuur. Eigen-Wijze Reizen biedt u een onvergetelijke fiets trektocht door het Zuiden van China, waarbij u interessante historische plaatsen bezoekt en kennis maakt met de heerlijke regionale keuken.

Ontdek China met een rondreis per fiets

Laat u meevoeren naar China door alvast te lezen over deze fantastische rondreis!

12 of 15-daagse rondreis door Zuid-China per fiets

U fietst tijdens deze rondreis door Yunnan, de provincie met de eeuwige lente. Daarbij bezoekt u Tibetaanse kloosters, historische plaatsen zoals Lijiang, Shaxi en Dali, de beroemde Tijgersprong kloof en de machtige Yangtze rivier. Op culinair vlak maakt u tijdens uw rondreis door China kennis met de voortreffelijke regionale keuken. Yunnan heeft door de hoge ligging een aangenaam klimaat voor fietsers, ideaal om China te verkennen.

Bekijk deze rondreis door Zuid-China

Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van individuele wandel- en fietsreizen. De rondreizen van Eigen-Wijze Reizen kenmerken zich door een grote mate van zelfstandigheid, terwijl toch alles voor u geregeld is. Zo overnacht u in geselecteerde hotels en pensions, profiteert u op trektochten van bagagevervoer en gaat u op pad met een uitgebreide kaart en routebeschrijving. U kiest zelf uw eigen reisgezelschap en bepaalt zelf het tempo. Zo is een rondreis écht een vakantie.

Eigen-Wijze Reizen organiseert niet alleen rondreizen in China. Andere populaire Aziatische bestemmingen zijn bijvoorbeeld Vietnam en Thailand.

 

Vakanties — Rondreis China

Selectie van 1 vakantie

Zuid-China - China

Fietsvakantie    12 of 17 dagen    trektocht

Winterzon Herfst

De Tibetaanse kloosters, de werelderfgoedste­den Lijang, Shaxi en Dali, de rivier Yangtze met de prachtige, diepe Tijgerkloof, de culturele diversi­teit en de regionale keuken maken dit een bijzondere fietstocht. Geschikt voor het hele jaar.

vanaf 1895,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Een fantastisch mooie reis. Op ons verzoek was de standaardreis aangepast door deze uit te breiden met een aantal wandeldagen. De combinatie van fietsen en wandelen was heel mooi. Het mooe van deze reis is dat je niet alleen in de steden/toeristische hotspots komt, maar ook in kleinere dorpen en stadjes. Zo krijg je echt een idee van het leven in China. daarnaast is het landschap adembenemend m...

Hans Vulto

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt