Rondreis Thailand

Thailand heeft als bijnaam "het land met de glimlach". Dat is niet zomaar: de bevolking is vriendelijk en gastvrij. Ontdek de prachtige natuur, het boeddhisme en de heerlijke Thaise keuken op een rondreis door Thailand.

Vakanties — Rondreis Thailand

Selectie van 6 vakanties

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie — 18 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Per fiets de bekoorlijkheden van Thailand en Laos ontdekken: het boeddhisme, de prachtige natuur, de alom geprezen Thaise keuken en de ongekend vriendelijke bevolking. In Noord-Thailand fietst u vrij vlak, met uitzicht op de omringende bergen. Onderweg ziet u rijstplantages, authentieke dorpen en mooie tempels. Laos kent een overweldigende natuur en er rijden nog nauwelijks auto's. Het is een Franse kolonie geweest, wat nog te zien is aan de vele koloniale villa's in de Laotiaanse steden.

vanaf € 2070,-
Bekijk vakantie

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf € 245,-
Bekijk vakantie

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf € 380,-
Bekijk vakantie

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf € 285,-
Bekijk vakantie
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

vanaf € 595,-
Bekijk vakantie

Noord-Thailand - Thailand

Fietsvakantie — 12 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Per fiets de bekoorlijkheden van dit deel van Zuidoost-Azie ontdekken: het boeddhisme, de prachtige natuur, de alom geprezen Thaise keuken en de ongekend vriendelijke bevolking. U fietst vrij vlak, met uitzicht op de omringende bergen. Onderweg ziet u rijstplantages, authentieke dorpen en mooie tempels. Kortom: een waar paradijs voor uw fietsvakantie.

vanaf € 1365,-
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • Madeira trektocht — Portugal

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Prijs op aanvraag
 • Marcourt-en-Ardenne — België

  Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 195,-
 • Bolzano fietsen — Italië

  Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 545,-

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt