Rondreis Thailand

Thailand heeft als bijnaam "het land met de glimlach". Dat is niet zomaar: de bevolking is vriendelijk en gastvrij. Ontdek de prachtige natuur, het boeddhisme en de heerlijke Thaise keuken op een rondreis door Thailand.

Vakanties — Rondreis Thailand

Selectie van 6 vakanties

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie — 18 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht
  • Hotels en resorts met bagagevervoer
  • Chiang Mai, Mae Taeng, Chiang Dao, Mae Ai Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Khong, Pak Beng, Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
  • Fietsvakantie door Thailand en Laos
  • Boottocht over de Mekong
  • Rijstplantages en mooie tempels
  • Dagafstand 23-88 km
vanaf 1995
Bekijk vakantie

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf 245
Bekijk vakantie

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf 375
Bekijk vakantie

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf 285
Bekijk vakantie
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag
Bekijk vakantie

Noord-Thailand - Thailand - Azië

Fietsvakantie — 12 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

De koningssteden Chiang Mai en Chiang Rai, de Thaise glimlach, de veelzijdige keuken, de rivieren Ping, Kok en Mekong, de etnische verschillen en het Boeddhisme, alles vindt u in deze mooie fietstocht.

vanaf 1335
Bekijk vakantie
Hittegolfkorting eigen-wijze reizen