Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Rondreis Thailand

Thailand heeft als bijnaam "het land met de glimlach". Dat is niet zomaar: de bevolking is vriendelijk en gastvrij. Ontdek de prachtige natuur, het boeddhisme en de heerlijke Thaise keuken op een rondreis door Thailand.

Eigen-Wijze Reizen organiseert rondreizen te fiets, waarbij u gewapend met een kaart en een routebeschrijving op eigen houtje het land gaat ontdekken. Onze individuele rondreizen geven u het ultieme gevoel van vrijheid. Alles mag, niets moet. U bepaalt zelf uw reisgezelschap en er is volop de ruime om af te wijken van de uitgestippelde route. Ondertussen hoeft u zich niet druk te maken over uw overnachtingen; Eigen-Wijze Reizen boekte voor u de overnachtingen in comfortabele en prettige hotels, guesthouses en resorts. Ook het bagagevervoer is geregeld. U kunt dus optimaal genieten van een rondreis zoals een rondreis bedoeld is.

 

Fietsreizen in Thailand

Thailand leent zich uitstekend voor een mooie rondreis te fiets. De wegen zijn prima, de bevolking is vriendelijk en gastvrij en het landschap is adembenemend. Tijdens een fietsreis door Thailand ontdekt u onder andere talloze tempels, vruchtbare valleien en prachtige vergezichten. Onze rondreizen voeren door verschillende Thaise regio's, zoals bijvoorbeeld de Vallei van Chiang Mai, de Gouden Driehoek, de Koningsweg en de Koningssteden, Bangkok en de River Kwai. Ook als u een voorkeur heeft voor een specifieke regio vindt u bij ons dus de rondreis door Thailand die u past.

Alle rondreizen per fiets door Thailand

Rondreizen door Thailand, Laos en Vietnam

De rondreizen door Thailand zijn prima te combineren met onze bijzondere fietstrektochten door Laos en Vietnam. Wilt u graag langere tijd op reis in Azië, dan kunt u enkele reizen combineren tot uw eigen droomreis.

» Alle fiets rondreizen door Thailand

» Alle fiets rondreizen door Laos

» Alle fiets rondreizen door Vietnam

Vakanties — Rondreis Thailand

Selectie van 6 vakanties

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie    18 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht
 • Hotels en resorts met bagagevervoer
 • Chiang Mai, Mae Taeng, Chiang Dao, Mae Ai Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Khong, Pak Beng, Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
 • Fietsvakantie door Thailand en Laos
 • Boottocht over de Mekong
 • Rijstplantages en mooie tempels
 • Dagafstand 23-88 km
vanaf 2295,-

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk de kanalen, drijvende markten en vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

Prijs op aanvraag

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    4 dagen    standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

Prijs op aanvraag

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

Prijs op aanvraag

Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi) - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    8 dagen    standplaats

Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag

Noord-Thailand - Thailand - Azië

Fietsvakantie    12 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht
 • Hotels/resorts met bagagevervoer
 • Chiang Mai, Mae Tang, Chiang Dao, Thaton, Chiang Rai, Chiang Saen, Chiang Khong
 • Langs rijstplantages, authentieke dorpen en tempels
 • Avontuurlijke fietstocht door de Gouden Driehoek
 • Boottocht over de Mekong
 • Dagafstand 30-72 km

INCL. BACK-UP AUTO

vanaf 1495,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt