Rondreis Vietnam

Wilt u op een actieve manier kennismaken met het natuurschoon en de culturele schatten van Vietnam, dan zijn de rondreizen van Eigen-Wijze Reizen beslist een aanrader. U maakt tijdens uw rondreis kennis met de lokale bevolking, u ontdekt het platteland en komt goed bewaarde culturele schatten tegen. Daarbij combineert u fietstochten door het afwisselende landschap met bezoeken aan interessante steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad.

Vakanties — Rondreis Vietnam

Selectie van 4 vakanties

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

vanaf 2685
Bekijk vakantie

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

vanaf 420
Bekijk vakantie

Verlenging Ho Chi Minh City - Vietnam

Fietsvakantie — 4/5 dagen — trektocht

Winterzon

De fietsvakantie door Vietnam kunt u verlengen met een vier- of vijfdaags arrangement in Ho Chi Minh City. U maakt een citytour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Bij de vijfdaagse tocht maakt u ook nog een fietstocht door de Mekongdelta.  

vanaf 345
Bekijk vakantie

Vietnam - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Deze authentieke fietstrektocht door Vietnam is een prikkeling voor uw zintuigen. U kunt genieten van de afwisselende natuur, de bedrijvigheid in de dorpen en steden en uiteraard de veel geprezen Vietnamese keuken. De Vietnamezen zijn een vriendelijk, hardwerkend en trots volk, dat open staat voor bezoekers.

vanaf 1855
Bekijk vakantie
paaskorting eigen-wijze reizen