Wandelcruises

NIEUW WANDELCRUISES

Wilt u graag eens cruisen en aan land de bestemmingen op uw eigen, actieve manier bekijken? Dan hebben wij nu deze wandelcruises voor u! U reist op een luxe cruiseschip met diverse restaurants, winkels, zwembaden, jacuzzi’s en een theater.

NIEUW WANDELCRUISES

Wilt u graag eens cruisen en aan land de bestemmingen op uw eigen, actieve manier bekijken? Dan hebben wij nu deze wandelcruises voor u! U reist op een luxe cruiseschip met diverse restaurants, winkels, zwembaden, jacuzzi’s en een theater.

 

U ontvangt een wandelpakket met uitgebreid beschreven routes zodat u op uw eigen manier, individueel, zoals u van ons gewend bent, de bestemmingen waar het schip aanmeert kunt bekijken. Helemaal in uw eigen tempo een stad, eiland of natuurgebied verkennen, maar wel volgens een interessante route met bezienswaardigheden.U gaat van de gebaande paden af en maakt uw eigen ‘wandelexcursie’ vanuit de havens die u aandoet. Wat dacht u van een tocht door het Nationaal Park Pico del Teide op Tenerife? Of een tocht naar Valldemossa op Mallorca? Maar u kunt ook de Spaanse Trappen in Rome bewonderen.

 

Wij hebben 2 wandelcruises die geboekt kunnen worden. Een derde naar de Noorse fjorden is in ontwikkeling. Deze 8- daagse cruise zal vertrekken vanaf Rotterdam voert langs Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen.

Wandelcruises

Selectie van 3 vakanties

Aanrader Winterzon

Een verrassende combinatie van een week cruisen en wandelen. U stapt op in Savona, Italië en maakt een luxe cruise door de Middellandse Zee. Overdag wandelt u in uw eigen tempo twee tot drie uur aan de wal, met eigen routebeschrijving en tips. Wij hebben voor u mooie stadswandelingen uitgezet in Marseille, Barcelona, Palermo en door het oude Rome. Op Mallorca geniet u volop van de natuur. Uw luxe schip Costa Diadema vaart meestal ’s nachts en ligt al weer vroeg in de morgen aan de kade.

INCL. VLUCHT + VOLPENSION

vanaf 840
Winterzon Aanrader

Aan boord van het comfortabele schip Norwegian Spirit vaart u over de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Het is een bijzondere ervaring om over het water aan te komen in het oosterse Casablanca, op een vulkanisch eiland of in een Spaanse havenstad.
De voor u beschreven wandelingen vanuit de havens zijn zeer divers. Zo loopt u op Tenerife door een lavalandschap aan de kust, op Madeira tussen de bergtoppen en in Alicante door een kleurrijke volkswijk.                

INL. VLUCHT + VOLPENSION

vanaf 911

Wandelcruise Noorse Fjorden - Noorwegen - Noorse Fjorden

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

  • Afvaart Amsterdam/Rotterdam
  • Volpension
  • Flåm, Bergen, Oslo, Geiranger
  • Wandelingen vanuit de havens
  • Diepe fjorden en majestueuze kliffen
  • Dagafstand 5-17 km

INCL. VOLPENSION

vanaf 1125
paaskorting eigen-wijze reizen

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt