Wandelcruises

NIEUW WANDELCRUISES

Wilt u graag eens cruisen en aan land de bestemmingen op uw eigen, actieve manier bekijken? Dan hebben wij nu deze wandelcruises voor u! U reist op een luxe cruiseschip met diverse restaurants, winkels, zwembaden, jacuzzi’s en een theater.

Wandelcruises

Selectie van 3 vakanties

Nieuw
Aanrader Winterzon

Een verrassende combinatie van een week cruisen en wandelen. U stapt op in Savona, Italië en maakt een luxe cruise door de Middellandse Zee. Overdag wandelt u in uw eigen tempo twee tot drie uur aan de wal, met eigen routebeschrijving en tips. Wij hebben voor u mooie stadswandelingen uitgezet in Marseille, Barcelona, Palermo en door het oude Rome. Op Mallorca geniet u volop van de natuur. Uw luxe schip Costa Diadema vaart meestal ’s nachts en ligt al weer vroeg in de morgen aan de kade.

vanaf 840

INCL. VLUCHT + VOLPENSION

Bekijk vakantie
Nieuw
Winterzon Aanrader

Aan boord van het comfortabele schip Norwegian Spirit vaart u over de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Het is een bijzondere ervaring om over het water aan te komen in het oosterse Casablanca, op een vulkanisch eiland of in een Spaanse havenstad.
De voor u beschreven wandelingen vanuit de havens zijn zeer divers. Zo loopt u op Tenerife door een lavalandschap aan de kust, op Madeira tussen de bergtoppen en in Alicante door een kleurrijke volkswijk.                

vanaf 911

INL. VLUCHT + VOLPENSION

Bekijk vakantie

Wandelcruise Noorse Fjorden - Noorwegen - Noorse Fjorden

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Nieuw

Op deze cruise naar Noorwegen bezoekt u enkele van de mooiste fjorden van Noorwegen. De meest tot de verbeelding sprekende fjorden liggen aan de westkust, waarvan u er vier kunt bezoeken.

De fjorden worden omringd door majestueuze kliffen en hebben prachtig blauw water, maar vergis je niet: het water is gewoon zout. Dat is geen wonder als je weet dat fjorden eigenlijk lange zeearmen zijn die vaak ver landinwaarts strekken. Soms zie je langs de metershoge bergwanden enorme watervallen - ontstaan op de bijna onzichtbare gletsjers. Uw reis begint en eindigt met een 'zeedag', waarop u heerlijk kunt ontspannen.

vanaf 1125

INCL. VOLPENSION

Bekijk vakantie
paaskorting eigen-wijze reizen