Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelen op Madeira

Maakt u graag een mooie wandeling en houdt u van een tropisch klimaat? Dan is een wandelvakantie op Madeira zeker iets voor u. Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust. Madeira is portugees voor het woord "Hout". Wandelen op Madeira betekent genieten van prachtig weer, adembenemende uitzichten, een rijke flora en fauna en prachtig landschap. Het wandelen wisselt u af met de Portugese cultuur, heerlijk eten en/of een duik in de zee. Kortom, een wandelvakantie op Madeira is absoluut de moeite waard.

Wandelen op Madeira: trektocht of standplaatsvakantie

Eigen-Wijze Reizen biedt u de keuze tussen een trektocht en een Wandelen op Madeira standplaatsvakantie. Op de 8-daagse trektocht verkent u het eiland te voet en overnacht u steeds in een andere accommodatie. De trektocht wordt u aangeboden mét bagagevervoer, dus u hoeft niet te wandelen met zware bepakking! Slechts uw benodigdheden voor onderweg volstaan. Tijdens de standplaatsvakantie overnacht u in Funchal, de hoofdstad van het eiland, en maakt u van daaruit elke dag een prachtige wandeltocht over Madeira. De twee reizen kunnen ook worden gecombineerd tot een wandelvakantie van 15 dagen.

» Trektocht » Standplaatsvakantie

Eigen-Wijze Reizen

Wandelvakantie MadeiraAl sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen gespecialiseerd in het aanbieden van individuele fiets- en wandelvakanties. U bepaalt bij ons altijd uw eigen reisgezelschap en reist altijd zonder gids, gewapend met een duidelijke Nederlandstalige routebeschrijving met kaarten. De routes worden uitgezet door onze eigen medewerkers en wij onderhouden nauwe banden met de hotels. Zo krijgt u altijd de beste tips en weet u zeker dat u overnacht in een gezellig en gastvrij hotel.

Wilt u meer weten over wandelen op Madeira of heeft u specifieke wensen of verzoeken? Maatwerk is bijna altijd mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via de chat rechtsonder in uw scherm, maar ook telefonisch.

Nederland: (053) 430 34 35
 

Wandelen Madeira

Selectie van 2 vakanties

Madeira standplaats Funchal - Portugal

Wandelvakantie    8 of 15 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Madeira standplaats Funchal — Portugal
Herfst Winterzon GPS Aanrader
 • Hotel Orquidea of Appartementos São Paolo e Alegria
 • Funchal, Levada do Norte Oost, Cãmara de Lobos, Camacha, Monte, Curral das Freiras, Balcões, Levada do Furado, Assomada, levada do Norte-West, dal van de Tabua, Ponta de São Lourenço
 • Gabo Girâo, op één na hoogste klip ter wereld
 • Bloemeneiland
 • Dagafstand 4-13 km
vanaf 320,-

Madeira trektocht - Portugal

Wandelvakantie    8 of 15 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Madeira trektocht — Portugal
Herfst Winterzon GPS Aanrader
 • Hotels met bagagevervoer
 • Machico, Santana, São Vicente, Ribeira Brava, Funchal
 • Wandelen in Europa's tropische tuin
 • Wandelroutes langs levada's
 • Uitzichtpunt Eira do Serrado
 • Dagafstand 3-6 uur

INCL. HALFPENSION

vanaf 610,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Dit was mijn eerste ‘stapvakantie’ en het was meteen een schot in de roos! De wandelingen waren zeer afwisselend: langsheen de kust, doorheen een woud de levada volgend, de bergen in enz. De beschrijving van elke wandeling was zeer duidelijk. Elk hotel bood wat we nodig hadden: een goed bed, lekkere maaltijden, vriendelijke bediening... Het bagage-transport was zeer goed georganisee...

anoniem

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt