Fietsvakanties met GPS

Vindt u het lezen van een routebeschrijving soms ingewikkeld? Dan biedt het fietsen met GPS de oplossing. U krijgt de route dan mee als digitale landkaart. In één oogopslag ziet u dan waar u bent en waar u heen moet. Als back-up krijgt u altijd onze routebeschrijving mee.

Voor 75% van onze fietsvakanties zijn inmiddels GPS-tracks beschikbaar. U kunt daarbij kiezen om de track op uw eigen GPS-apparaat te zetten, de track op uw smartphone te zetten of een van onze GPS-toestellen te huren voor maar € 35,-. Het apparaat kunt u ook gemakkelijk aan uw fietsstuur bevestigen. 

Vakanties — Fietsvakanties met GPS

Selectie van 9 vakanties

Bergen auf Rügen - Duitsland - Oostzee

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje Vegetarisch GPS FVW Tocht Elektrische fiets Kroontje

Rügen, behorend bij de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern heeft vele mooie, grillig gevormde baaien en binnenmeren, de zogeheten Bodden. Het eiland leent zich perfect voor verschillende soorten fietsvakanties. U vindt er langgerekte stranden met krijtsteenrotsen. De verbinding naar het vasteland gaat over de 'Rügendamm' of de nieuwe Rügenbrücke.

 

vanaf € 610,-
Bekijk vakantie

Canal du Midi - Frankrijk - Toulouse

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS FVW Tocht

Bij deze fietsvakantie fietst u ontspannen over de jaagpaden langs het Canal du Midi. Dit ruim 300 jaar geleden ontworpen waterkunstwerk staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Door schitterende landschappen met tal van historische steden fietst u vanaf Toulouse naar Narbonne. Een van de hoogtepunten is het bezoek aan de mooie middeleeuwse kasteelstad la Cité van Carcassonne.

vanaf € 790,-
Bekijk vakantie

De Waddeneilanden - Nederland - Noordzee

Fietsvakantie — 8/10 dagen — trektocht

GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

In het uiterste noorden van Nederland ervaart u volop waarom het unieke landschap op en om de Waddenzee tot Unesco werelderfgoed is verklaard. U fietst op vrijwel alle Waddeneilanden. Tijdens deze fietstocht  ­bezoekt u Terschelling of Vlieland en overnacht u op Ameland en Schiermonnikoog.  Bij de 10-daagse tocht be­zoekt u ook Borkum. 

vanaf € 620,-
Bekijk vakantie

Langs de Noordzee - Nederland

Fietsvakantie — 6/8 dagen — trektocht

Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

Aan de Nederlandse kust kunt u genieten van zee, duinen, eilanden, grootse Deltawerken, sfeervolle vissersdorpen en prachtige kustplaatsen. Regelmatig worden er uitstapjes gemaakt in het directe­ achterland voor bezoek aan historische steden als Middelburg, Goes, Den Haag, Haarlem­ en Alkmaar.

vanaf € 470,-
Bekijk vakantie

Ierse Zuidwestkust - Ierland

Fietsvakantie — 9/14 dagen — trektocht

FVW Tocht GPS

In het zuidwesten van Ierland hebben de winkels en pubs in de dorpjes vrolijke kleuren en kunstzinnig geschilderde uithangborden. Het zachte klimaat zorgt voor verschillende tinten groen en vele bloemen. Het landschap is gevarieerd en iedere dag anders. Verken het aangename Ierland tijdens deze fietsvakantie van 9 of 14 dagen.

vanaf € 1065,-
Bekijk vakantie

Kutná Hora - Tsjechië - Midden

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje Herfst GPS FVW Tocht

Kutná Hora is een mooi historisch stadje, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Zilvermijnen zorgden al vroeg voor welvaart, waaruit de bouwwerken in het stadshart werden bekostigd. Uw stijlvolle hotel met ruime kamers ligt dichtbij het centrum, zodat u 's avonds gemakkelijk even de stad in loopt voor een drankje op het plein.

vanaf € 230,-
Bekijk vakantie

Denemarken - Denemarken - Seeland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS Elektrische fiets

Denemarken is één van de oudste koninkrijken ter wereld. Tijdens deze koninklijke fietstocht door Kopenhagen en Seeland bezoekt u de belangrijkste kastelen en tuinen van deze voormalige grootmacht in Scandinavië. Na een rondrit door de fietsvriendelijke hoofdstad verkent u het noorden van Seeland. U fietst er langs stranden en fjorden en door het glooiende boerenland. Vanuit Helsingør maakt u een rondrit in Zweden.

vanaf € 945,-
Bekijk vakantie

East-Anglia - Groot-Brittannië - Oost

Fietsvakantie — 9 dagen — trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets

De slingerende weggetjes met heggen en pittoreske woonhuizen (cottages) zijn kenmerkend voor het typisch Engelse landschap dat u hier zult tegenkomen. U fietst hier door zacht golvend landerijen met paarden, schapen, gele koolzaadvelden in het voorjaar, wuivende graan, houtwallen en zelfs een enkele wijngaard. Een aantal dagen verkent u de kust, met breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en beschermde natuur.

vanaf € 975,-
Bekijk vakantie

Bella Toscana - Italië - Midden

Fietsvakantie — 8/12 dagen — trektocht

Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Hondje

Deze Toscane-fietstocht laat u kennismaken met zowel de wereldcultuursteden Siena, Florence en Volterra als ook het prachtige, golvende platteland van de Chianti. U rijdt door bossen, langs wijngaarden en op de 12-daagse door het wonderlijke landschap van de Crete Senesi. U overnacht meestal in kleine, gastvrije familiehotels op mooie of bijzondere locaties en een enkele keer in een B & B.

vanaf € 790,-
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • Madeira trektocht — Portugal

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Prijs op aanvraag
 • Marcourt-en-Ardenne — België

  Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 195,-
 • Bolzano fietsen — Italië

  Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 545,-

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt