Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Op vakantie met racefiets

Voor wielrenners is het vaak lastig om een passende fietsvakantie te vinden. Met een racefiets is het van belang dat routes over asfalt gaan. Eigen-Wijze Reizen houdt daar rekening mee en biedt vakanties die geschikt zijn voor racefietsen. U als liefhebber van de wielersport bieden we graag een vakantie die indruk maakt: onderweg komt u de mooiste beklimmingen en spectaculaire vergezichten tegen. Met uw racefiets maakt u vele hoogtemeters en 's avonds kunt u neerstrijken en tot rust komen in de gemoedelijke hotels.

Vakantie voor wielrenners

U als liefhebber en beoefenaar van de wielersport biedt Eigen-Wijze Reizen graag deze unieke ervaring. Onze bestemmingen voor wielrenners bieden u voldoende uitdaging dankzij een uitdagend landschap en flinke dagafstanden.

Voor onderstaande fietsvakanties zijn GPS-tracks te verkrijgen. De GPS-track krijgt u gratis bij een boeking naast de gewone routebeschrijving. 

 

Fietsvakantie voor wielrennersAndalusië (Spanje)

Andalusië: de bakermat van de Spaanse cultuur. In de omgeving van Ronda verkent u de streektypische witte dorpen die tegen de bergwanden zijn gesitueerd. Op deze fietstrektocht krijgt u dagelijks de keuze tussen langere of kortere dagafstanden door pittig landschap. De lange dagtochten hebben een lengte van 48 tot 78 kilometer. Regelmatig komt u een langere of steile helling tegen, zonder dat deze overheersen. Een ideale bestemming voor wanneer u hoogtemeters wilt maken en ondertussen wilt genieten van een prachtige omgeving.

» De Witte Dorpen, Andalusië

 

Vakantie racefietsDolomieten (Italië)

De Dolomieten zijn een bergketen in het noorden van Italië. Dit gebergte maakt deel uit van de Zuidelijke Alpen en Zuid-Tirol. Een populaire bestemming onder wielrenners dankzij de weidse vergezichten en goede wegen. U komt onder andere over de Passo Mendola en de Seismer Alm. Verblijven doet u in een prachtig hotel met zwembad in de schitterende stad Bolzano. Daar komt u 's avonds heerlijk tot rust. Dankzij lange dagafstanden (tot zo'n 90 kilometer per dag) en een pittig landschap is deze reis alleen aanbevolen voor geoefende wielrenners met een goede conditie. 

» Bolzano voor Wielrenners

 

Fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Alle fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids en dat u uw eigen fietstempo kunt aanhouden. U bepaalt uw eigen reisgezelschap en gaat op pad met routebeschrijving of gps. Trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. Dat betekent dat u kunt fietsen zonder bepakking. 

U kunt bovenstaande fietsvakanties uiteraard boeken met uw eigen racefiets. Eigen-Wijze Reizen beschikt ook over fietsen voor verhuur. Wilt u meer weten over onze fietsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nederland: 053-4303435
 

Fietsvakanties voor wielrenners

Selectie van 2 vakanties

Bolzano voor wielrenners - Italië - Zuid-Tirol

Fietsvakantie    7 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Bolzano voor wielrenners — Italië
Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Kroontje
 • Hotel Scala Stiegl
 • Passo Mendola, Karerpas, Seiser Alm, Jenesien, Colalbo, Afing
 • Fraaie stad tussen Alpen en Dolomieten
 • Aan de rand van het gezellige centrum met uitzicht op de Dolomieten
 • Extraatje: 2 wandeltochten
 • Dagafstanden 62-90 km
vanaf 575,-

Andalusië, De Witte Dorpen - Spanje - Zuid

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Vegetarisch GPS Aanrader Elektrische fiets Winterzon Herfst
 • Hotels met bagagevervoer
 • Ronda, Puerto del Viento, Faraján-Cartajima, Olvera, Zahara, Grazalema, Benaocaz
 • Vergezichten in Andalusië
 • Tajo-kloof
 • De groene vallei van de Sierra Blanquilla
 • Dagafstand 33-52 km
vanaf 685,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Fantastische reis. Perfecte fietsen en uitstekende routebeschrijvingen. Mooie afwisseling van natuur en leuke dorpjes. Voldoende tijd om de dorpjes te bekijken. Zwaarte van de routes zijn lekker uitdagend. We hebben genoten!

Rudi Leenders

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt