Betaling

Zodra een reis bij ons geboekt is en deze door ons is bevestigd, ontvangt u (meestal per mail) een bevestiging die tevens factuur is. Op deze factuur staat duidelijk beschreven wat u bij ons heeft geboekt, met de juiste reisdata. Het factuur bedrag is opgesplitst in een aanbetaling en een restant betaling. Als u kort na boeking afreist, dan moet het totaal bedrag van de factuur in één keer betaald worden, dit kan via IDEAL op uw persoonlijke pagina.

De aanbetaling

De aanbetaling bestaat uit 35% van de reissom plus de kosten van de eventuele annulerings- en/of reisverzekering, de reserveringskosten en, indien van toepassing, het calamiteitenfonds. Indien u een vlucht of treinreis via ons boekt dan worden de kosten hiervan 100% berekend bij de aanbetaling.

De datum waarop de aanbetaling gedaan dient te zijn en de rekeningnummers waarop u het bedrag kunt storten vindt u op de factuur. U kunt ook met IDEAL betalen via uw persoonlijke pagina. Op verzoek kunt u met creditcard betalen; hiervoor brengen wij € 25,- in rekening.

De restant betaling

Zes weken voor vertrek dient u het restantbedrag te hebben betaald.

Indien u (te) laat betaalt en wij daardoor genoodzaakt zijn de reisbescheiden per POSTNL Express Post te versturen, brengen wij u de kosten hiervan in rekening.