Fietsvakantie Denemarken

Overweegt u op fietsvakantie naar Denemarken te gaan? Met Eigen-Wijze Reizen bent u verzekerd van een geslaagde individuele fietsvakantie in Denemarken, waarbij u de mooiste bezienswaardigheden en landschappen te zien krijgt. U heeft keus uit een fietsvakantie met standplaatshotel op het eiland Bornholm en een trektocht in het veelzijdige Denemarken. Bij beide fietsvakanties verblijft u voor een groot deel aan de kust van de Oostzee. Dat wordt heerlijk uitwaaien tijdens uw fietsvakantie in Denemarken! Bekijk hiernaast het aanbod fietsreizen in Denemarken van Eigen-Wijze Reizen. Kies hieronder uw bestemming!

Fietsvakanties in Denemarken keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

GPS Elektrische fiets

Denemarken - Denemarken - Seeland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Denemarken is één van de oudste koninkrijken ter wereld. Tijdens deze koninklijke fietstocht door Kopenhagen en Seeland bezoekt u de belangrijkste kastelen en tuinen van deze voormalige grootmacht in Scandinavië. Na een rondrit door de fietsvriendelijke hoofdstad verkent u het noorden van Seeland. U fietst er langs stranden en fjorden en door het glooiende boerenland. Vanuit Helsingør maakt u een rondrit in Zweden.

Prijs op aanvraag
Bekijk
FVW Tocht Elektrische fiets GPS

Sandvig op Bornholm - Denemarken

Fietsvakantie — 6/7/8 dagen — standplaats

Bornholm wordt ook wel de ´Parel van de Oostzee´ genoemd, vanwege het mooie landschap, de schitterende kustlijn, heuvels, bossen, meren en uitgestrekte landerijen. Verder bezit het witte stranden en kleurrijke dorpen, wat het tot een toeristische trekpleister maakt. Na een overnachting in Kopenhagen, neemt u de volgende dag vanaf Ystad in Zweden de boot naar Bornholm.

Prijs op aanvraag
Bekijk