Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Denemarken

Overweegt u op fietsvakantie naar Denemarken te gaan? Met Eigen-Wijze Reizen bent u verzekerd van een geslaagde individuele fietsvakantie in Denemarken, waarbij u de mooiste bezienswaardigheden en landschappen te zien krijgt. U heeft keus uit een fietsvakantie met standplaatshotel op het eiland Bornholm en een trektocht in het veelzijdige Denemarken. Bij beide fietsvakanties verblijft u voor een groot deel aan de kust van de Oostzee. Dat wordt heerlijk uitwaaien tijdens uw fietsvakantie in Denemarken! Bekijk hiernaast het aanbod fietsreizen in Denemarken van Eigen-Wijze Reizen. Kies hieronder uw bestemming!

Vakanties in Denemarken

Fietsvakantie DenemarkenEen trektocht door Denemarken

Denemarken is één van de oudste koninkrijken ter wereld. Tijdens deze trektocht door Kopenhagen en Seeland bezoekt u de belangrijskte kastelen en tuinen van deze voormalige grootmacht in Scandinavië. Tijdens deze fietsvakantie verkent u de fietsvriendelijke Deense hoofdstad Kopenhagen en het noorden van Seeland. Deze vakantie verenigt de Deense historie met de levendige hoofdstad, de stranden en fjorden langs de kust en het glooiende Deense platteland.En u maakt een uitstapje naar Zweden. Een gevarieerde fietsvakantie voor iedereen die Denemarken beter wil leren kennen!

» Fietsvakantie Denemarken

 

Fietsvakantie BornholmBornholm, parel van de Oostzee

Bornholm ligt 190 kilometer ten oosten van Kopenhagen en 35 kilometer ten zuiden van Zweden. Het eiland heeft veruit de meeste zonuren van Denemarken en wordt ook wel de Parel van de Oostzee genoemd. Het eiland biedt u een geweldig landschap, een schitterende kustlijn, heuvels, bossen, meren en uitgestrekte landerijen. De kleurrijke dorpen en witte stranden maken Bornholm tot een toeristische trekpleister. Op deze fietsvakantie overnacht u eerst in Kopenhagen en neemt u een dag later vanaf het Zweedse Ystad de boot naar het eiland Bornholm. Het eiland beschikt over een uitgebreid fietspadennetwerk.

» Fietsvakantie Sandvig op Bornholm

 


Fietsvakanties in Denemarken keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Denemarken - Denemarken - Seeland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

GPS Elektrische fiets
  • Hotels met bagagevervoer
  • Kopenhagen, Helsingør, Hillerød, Roskilde
  • Kopenhagen, Seeland en Zweden
  • Kronborgkasteel, Amalienborgpaleis, vesting Kastellet
  • Boottocht naar Zweden
  • Dagafstand 40-59 km
vanaf 875,-