Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen Kopenhagen

Fietsen Kopenhagen

Fietsen in Kopenhagen is de manier om dé prachtige stad Kopenhagen te ontdekken. Niets voor niets wordt Kopenhagen vergeleken met Amsterdam. Want ook in Kopenhagen is fietsen populair. Sterker nog, er is ontzettend veel aandacht voor fietsers en dat is te merken. 


Tijdens onze prachtige fietsvakantie door het sfeervolle Kopenhagen ontdekt u onder andere de gekleurde huisjes, de sfeervolle restaurants en de bekende en onbekende bezienswaardigheden. En dit allemaal in één verzorgde route. Inclusief bagagevervoer + routekaarten + E-bike optie.

Ontdek het sfeervolle Kopenhagen

Wil je Kopenhagen ontdekken op een nieuwe manier? Ontdek dan Kopenhagen op de fiets. Geniet van de sfeervolle stad en ga langs de bekende en onbekende bezienswaardigheden van deze prachtige stad. Fietsen in Kopenhagen is zeer veilig en heeft veel overeenkomsten met fietsen in Nederland. Zo zijn er fietspaden en veel mogelijkheden in het centrum om fietsen te stallen. 

De stad Kopenhagen zit vol met unieke monumenten en bezienswaardigheden. Van het Rosenborgkasteel en het Amalienborgpaleis tot aan de vesting Kastellet. Daarnaast vind je hier ook het wereldbekende beeld van de Kleine Zeemeermin. Tijdens het fietsen krijg je een goede impressie van de stad, cultuur en de mensen. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

KopenhagenFietsen KopenhagenFietsen Kopenhagen

Waarom fietsen door Kopenhagen?

Fietsen door Kopenhagen is goed geregeld. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn ideaal en de stad biedt genoeg fietsstallingen aan voor het parkeren van je fiets. 

Tip: Ontdek ook Seeland op de fiets

Niet ver buiten de hoofdstad ligt Seeland. Door hier naar toe te fietsen kom je langs indrukwekkende kastelen en prachtige tuinen.