Fietsvakantie Groot Brittannië

Overweegt u een fietsvakantie in het Verenigd Koninkrijk? Qua klimaat, landschap en fietsroutes biedt Groot-Brittannië u alles wat een fietser zich maar wensen kan. Eigen-Wijze Reizen heeft voor u een bijzondere fietstrektocht door het oosten van Engeland samengesteld. Deze groene streek bestaat uit de gebieden Suffolk, Norfolk en Essex en staat garant voor afwisselende fietsroutes. Daarnaast bieden we u een fietstrektocht waarbij u van de Franse hoofdstad Parijs naar de Britse hoofdstad Londen fietst.

Fietsvakanties in Groot-Brittannië keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

East-Anglia - Groot-Brittannië - Oost

Fietsvakantie — 9 dagen — trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets

De slingerende weggetjes met heggen en pittoreske woonhuizen (cottages) zijn kenmerkend voor het typisch Engelse landschap dat u hier zult tegenkomen. U fietst hier door zacht golvend landerijen met paarden, schapen, gele koolzaadvelden in het voorjaar, wuivende graan, houtwallen en zelfs een enkele wijngaard. Een aantal dagen verkent u de kust, met breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en beschermde natuur.

vanaf 975,-
Bekijk vakantie

Van Parijs naar Londen - Frankrijk - Groot-Brittannië

Fietsvakantie — 9 dagen — trektocht

GPS Elektrische fiets

Deze tocht start en eindigt in twee bruisende Europese steden. U fietst langs de Seine, door bossen, over glooiende landwegen en langs pittoreske dorpjes. Onderweg kunt u  genieten van het Normandische­ platteland. Het veer vanuit Dieppe brengt u naar het graafschap Sussex, met prachtige valleien en gezellige­ pubs. U volgt een groot gedeelte van de bewegwijzerde route Avenue Verte,  de ‘Groene Weg’, de fietsroute tussen Parijs en Londen.

vanaf 1130,-
Bekijk vakantie