Fietsvakantie Groot Brittannië

Overweegt u een fietsvakantie in het Verenigd Koninkrijk? Qua klimaat, landschap en fietsroutes biedt Groot-Brittannië u alles wat een fietser zich maar wensen kan. Eigen-Wijze Reizen heeft voor u een bijzondere fietstrektocht door het oosten van Engeland samengesteld. Deze groene streek bestaat uit de gebieden Suffolk, Norfolk en Essex en staat garant voor afwisselende fietsroutes. Daarnaast bieden we u een fietstrektocht waarbij u van de Franse hoofdstad Parijs naar de Britse hoofdstad Londen fietst.

Fietsvakanties in Groot-Brittannië keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

GPS FVW Tocht Elektrische fiets

East-Anglia - Groot-Brittannië - Oost

Fietsvakantie — 9 dagen — trektocht

De slingerende weggetjes met hagen en pittoreske huizen (cottages) zijn kenmerkend voor het typisch Engelse landschap waar u doorheen fietst. De routes voeren u gelijk vanuit Harwich over zacht golvende landerijen met paarden, schapen, wuivend graan, houtwallen en zelfs een enkele wijngaard. Ook verkent u de kuststreek, met breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en beschermde natuur. De hotels stralen een typisch Engelse sfeer uit door de veelal klassieke bouwstijlen en de stevige Engelse ontbijten.

vanaf 975

INCL. BOOT

Bekijk
GPS Elektrische fiets

Van Parijs naar Londen - Frankrijk - Groot-Brittannië

Fietsvakantie — 9 dagen — trektocht

Deze tocht start en eindigt in twee bruisende Europese hoofdsteden. U volgt een groot gedeelte van de bewegwijzerde fietsroute Avenue Verte, de ‘Groene Weg’, tussen Parijs en Londen. Tijdens het fietsen geniet u van prachtige landschappen en van twee verschillende culturen. U fietst langs de Seine, door bossen, over glooiende landwegen en door pittoreske dorpjes. Vanuit het Franse Dieppe brengt de veerboot u naar het Engelse graafschap Sussex, met prachtige valleien en gezellige pubs.

Prijs op aanvraag
Bekijk