Fietsvakantie in Laos

Laos is misschien niet het eerste land waar u aan denkt bij het woord fietsvakantie. Toch heeft Laos als bestemming enorm veel te bieden. Ongerepte natuur, verkeersvrije wegen, schitterende boeddhistische tempels en een zeer gastvrije bevolking typeren dit land. Vanwege het gunstige klimaat kunt u in Laos het hele jaar door fietsen. Wij hebben voor u een divers aanbod fietsreizen in Laos samengesteld. Zo kunt u via de befaamde Koningsweg onder andere de steden Luang Prabang en Vientiane ontdekken. Ook is het mogelijk uw fietsvakantie in Laos te combineren met fietstochten in Vietnam of Thailand. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Aziatische cultuur. Kies hieronder uw reis.

Fietsvakanties in Laos keuze uit 9 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Combinatie Over de Koningsweg en Vietnam - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 23 dagen — trektocht

Winterzon FVW Tocht

Deze 23-daagse fietsvakantie in Laos en Vietnam, begint in Luang Prabang in Laos. U fietst eerst de tocht Over de Koningsweg en vliegt naar Dà Lat in Vietnam, waar u de fietstocht Vietnam: Over de Ho Chi Minh Road van Dà Lat naar Hoi An fietst. U vliegt terug vanaf Ho Chi Minh Stad (Saigon).

Prijs op aanvraag
Bekijk vakantie

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie — 18 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Per fiets de bekoorlijkheden van Thailand en Laos ontdekken: het boeddhisme, de prachtige natuur, de alom geprezen Thaise keuken en de ongekend vriendelijke bevolking. In Noord-Thailand fietst u vrij vlak, met uitzicht op de omringende bergen. Onderweg ziet u rijstplantages, authentieke dorpen en mooie tempels. Laos kent een overweldigende natuur en er rijden nog nauwelijks auto's. Het is een Franse kolonie geweest, wat nog te zien is aan de vele koloniale villa's in de Laotiaanse steden.

vanaf 2070,-
Bekijk vakantie

Over de Koningsweg - Laos

Fietsvakantie — 11 dagen — trektocht

Aanrader FVW Tocht Winterzon

Laos biedt de fietser een overweldigende natuur. U fietst langs veel koloniale villa's, een overblijfsel uit de tijd toen Laos een Franse kolonie was. Op de wegen rijden weinig auto´s. Kortom een waar paradijs voor uw fietsvakantie.

vanaf 1645,-
Bekijk vakantie

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Deze pittige fietstocht biedt een grote verscheidenheid in cultuur en natuur. U maakt kennis met enkele bergvolkeren, ieder met eigen kleurrijke klederdracht, gebruiken en architectuur. Lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden worden afgewisseld door ruige bergkammen.

vanaf 2835,-
Bekijk vakantie

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf 245,-
Bekijk vakantie

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

vanaf 450,-
Bekijk vakantie

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf 380,-
Bekijk vakantie

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf 285,-
Bekijk vakantie
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

vanaf 595,-
Bekijk vakantie