2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Fietsvakanties in Laos

Laos is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij het woord fietsvakantie. Toch heeft Laos als bestemming enorm veel te bieden. Ongerepte natuur, verkeersvrije wegen, schitterende boeddhistische tempels en een zeer gastvrije bevolking typeren dit land. Vanwege het gunstige klimaat kan je in Laos het hele jaar door fietsen. Wij hebben een divers aanbod fietsreizen in Laos samengesteld. Zo kan je via de befaamde Koningsweg onder andere de steden Luang Prabang en Vientiane ontdekken. Ook is het mogelijk deze fietsvakantie in Laos te combineren met fietstochten in Vietnam of Thailand. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Aziatische cultuur. Kies hieronder jouw reis.

»Lees meer over onze fietsvakanties in Laos

Nog geen keuze kunnen maken?

Laat je inspireren met vakantie ideeën

Een fietsvakantie in Laos

Laos is één van onze meest populaire verre bestemmingen, niet alleen omdat de fiets in Laos zo'n vertrouwd vervoersmiddel is, maar ook omdat het klimaat in de Chinese regio Yunnan het hele jaar aangenaam is. Ook voor de wintermaanden is dit deel van Laos een heerlijke bestemming voor een fietstrektocht. Boek vandaag nog een fietsvakantie in Laos en ontdek bezienswaardigen van het prachtige land!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat je reist zonder gids, met jouw eigen reisgezelschap. Jouw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar je bepaalt het eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fiets je dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fiets je van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt diverse fietsvakanties in Laos.

Populaire fietsvakanties in Laos

Fietsvakantie Over de Koningsweg

De indrukwekkende berglandschappen, de culturele diversiteit, de Franse invloed in architectuur en keuken, de prachtige werelderfgoedstad Luang Prabang, en de rivieren Mekong, Khan en Song. Een bijzondere fietstocht in het authentieke Laos.Tijdens de fietstocht rijdt altijd een back-up auto met je mee op de door jou gewenste afstand. 

Behalve fietsvakanties in Laos zijn ook combinatietochten mogelijk waarin je behalve Laos ook Vietnam of Thailand bezoekt. Met een trektocht in twee landen maak je echt kennis met de Aziatische cultuur! 

Aziatische bestemmingen

Behalve Laos bieden wij ook fietsvakanties naar andere populaire Aziatische bestemmingen, zoals Vietnam, China en Thailand. Deze bestemmingen zijn allen ook geschikt voor de wintermaanden. Maatwerk is altijd mogelijk: informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn op de hoogte van het klimaat in Laos en de overige Aziatische bestemmingen en kunnen je ook adviseren in een geschikte reisperiode.

Fietsen in Laos

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Azië erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat je zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. Je bepaalt zelf je eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wil je een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met je mee.

Alle vakanties zijn individueel (je reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vind je diverse fietsvakanties waaronder:

  • Trektochten en standplaatsvakanties
  • Diverse bestemmingen en zwaartes
  • Tochten met GPS-track
  • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
  • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of bent je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek jouw fietsvakantie op onze website

Wil je graag meer informatie over onze fietsvakanties in Laos of heb je speciale wensen? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.

053 - 430 3435
Chat met ons