2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in Groningen

Fietsen in Groningen

Fietsen in Groningen heeft het allemaal! Van kusten, dijken, oude kerken, historische vestigingen en prachtige landschappen tot aan de bruisende stad Groningen. Fietsen in Groningen is zowel voor de actieve als passieve fietser de ideale locatie om te fietsen. Om die reden hebben wij samen met fietsliefhebbers de mooiste fietsvakanties in Groningen samengesteld. Geniet van prachtige fietsroutes in Groningen en goede overnachtingen. Bovendien heb je geen zorgen om de bagage, want met onze bagagevervoer service kan je volledig genieten van het fietsen in Groningen! 

Fietsen in Groningen: Dé mooiste fietsvakanties Groningen

Hieronder lichten wij graag twee fietsvakanties in Groningen toe. Deze Groningse fietsvakanties laten je kennis maken met de bezienswaardigheden en indrukwekkende landschappen van Groningen.

GroningenFietsen in GroningenFietsen in Groningen

Fietsen Waddeneilanden

Ga je fietsen in Groningen? Dan kan je eigenlijk niet om de fietsvakantie Waddeneilanden heen. Tijdens deze fietsroute maak je namelijk kennis van de Waddenzee en Waddeneilanden. Ervaar de prachtige en unieke kenmerken van het gebied. Bovendien profiteer je van de extra voordelen die Eigen-Wijze Reizen je biedt, zoals: bagagevervoer en sfeervolle overnachtingen. Wist je trouwens dat de Waddenzee en haar landschappen op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan? Tijdens deze fietsvakantie kom je erachter waarom!

Fietsen Groningen & Friesland Culinair

Zin in een fietsavontuur met heerlijke culinaire hoogstandjes uit Groningen en Friesland? Dan is de fietsvakantie Groningen & Friesland Culinair de fietsvakantie voor jou! Ontdek het Noorden van Nederland op de fiets en kom langs de indrukwekkende bezienswaardigheden van de twee provincies. Centraal in deze fietsvakantie zijn de culinaire hoogstandjes die je proeft in de restaurants die zijn benoemd in de Gault Millau of de Michelin-gids. Ontdek Groningen, Friesland, Ameland en Schiermonnikoog op de fiets!

Fietsen Groningen en Friesland

2 vakanties gevonden

De Waddeneilanden

Nederland - Fietsvakantie - 9 dagen

  • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
  • Boottochten op de Waddenzee
  • Fietsen door het duingebied
vanaf 995,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikerouteZwaarte zwaarte_1

Groningen & Friesland culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Culinaire fietstocht
  • Groningen, Beetsterzwaag, Dokkum, Ameland en Onderdendam
  • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
vanaf 730,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1